Sveikas!
Iepazinos ar ļoti jauku un interesantu cilvēku, uzsākot nodarbības sporta klubā, starp mums uzreiz bija klikšķis un jau 2 mēneši kā esam, tā teikt, labas draudzenes. Varam runāt par jebko, interesējamies par vienām un tām pašām lietām utt.
Problēma/"ne"problēma ir viņas draugs.
Lai kur mēs taisīties iet, vai tas būtu kino, kafejnīca, viņa vēlas, lai arī viņas draugs būtu klāt, jo negrib, lai viņš justos vientuļi mājās :-/ Līdz ar to prasa, lai arī mans draugs būtu līdzās, tā teikt, atpūstos kompānijā visi četri. Draudzenes puisis ir samērā kluss un, lai no viņa izspiestu kādu vārdu un saruna vienkārši nepārtrūktu, man/manam draugam ļoti jāpiepūlas (t)
Vēl viena problēma, ka manam draugam viņas draugs īpaši nesimpatizē ... Kā iepriekš minēju, draudzenes puisis katru sarunas tematu ātri vien pārrauj ... Pats nekad neuzsāk kādu konkrētu sarunas tematu utt.
Mēs ar draudzeni varam parunāt, vai nu esot sporta klubā, vai tikai caur WhatsApp vai sms, jo visur jābūt arī viņas draugam, jo viņi pieraduši visu darīt kopīgi.
Es pati taisos pārstāt iet uz sporta klubu, jo pārvācos uz citu mikrorajonu. Man ir tāda sajūta, ka mūsu draudzība pārtrūks.
Es nevaru draugu visu laiku spiest tikties četratā, jo tāpat kā draugs vēlas "džeku vakaru", arī es vēlos TIKAI meiteņu vakaru :D
Tā īsti nav problēma, bet gribētos zināt, vai kādai ir bijis līdzīgi? (t)