TOS DNS nekur ES tie begli negrub dot 85% ari pirkstu nospiedumus. Ta ir visur!
Skaidrs, ka negrib, es arī negribētu. Varbūt tagad visiem latviešu jaundzimušajiem noņemt dns paraugu un pirkstu nospiedumus, skolā pasniegt pretizvarošanas stundas un pēc eksāmena atestātā iespiest atzīmi? Latvieši jau arī izvaro un slepkavo. Vienīgi cik esmu lasījusi diskusijas par izvarošanu, kurās par bēgļiem nav runa, tikai par vietējiem - parasti vainu veļ uz sievieti. T.i., bija maucīgi ģērbusies, piedauzīgi uzvedusies, savā naivumā gājusi ar vīrieti kaut kur, viena gājusi cauri sliktam rajonam u.tml.
Protams, neapgalvoju, ka problēma neeksistē, bet jūs to uzpūšat daudz lielāku, nekā tā ir, un izdomājat neadekvātus risinājumus.
Pretizvarošanas stundas? Ar ko Tu esi labāka par tām, kas vaino upurus, jo Tu pati to tikko izdarīji.
Neuzskatu, ka prasīt BĒGLIM dns, pirkstu nospiedumus, foto
Es budama pilsone sanemot jaunos dokumentus, piem ID karti devu gan pirkstu nospiedumus.
85% pat pirkstu nospiedumus atteicas dot
Pašķir vienu lpp atpakaļ, kur ieteica bēgļiem pasniegt obligātus kursus ar gala eksāmenu, kuros viņiem mācītu neizvarot.
Ja tev šķiet normāli pret visiem cilvēkiem izturēties kā pret noziedzniekiem, tad jā, to var prasīt.
Un tavuprāt tas nozīmē, ka 85% bēgļu ir izvarotāji un noziedznieki? Vai arī to, ka no šiem 85% lielākā daļa ir normāli vidusmēra cilvēki, kuri negrib dot pirkstu nospiedumus?
Pamatiedzīvotāju drošība ir prioritāra par potenciālu kāda bēgļa aizvainošanu.
Un kāpēc man jādod sava nauda kaut kādam bēglim, kurš negrib izpildīt prasīto manai drošībai?
pirkstu nospiedumu datu bāzi,Pilsoni ir nodevusi savus pirkstu nospiedumus dsatu bazei, sie tagad butu ipass iznemums?:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
schoco, tu galīgi nesaprati, ko es rakstīju. Es rakstīju par to, ka šajā diskusijā tiek aicināts veidot bēgļu dns un pirkstu nospiedumu datu bāzi, kā arī pasniegt viņiem kursus pret izvarošanu, kamēr diskusijās par izvarotājiem-latviešiem tieši pretēji, vainotas parasti tiek sievietes, nevis izvarotāji. Ja iebraucējiem piemēro radikālus mērus, bet uz savējiem piever acis, tas neatbilst nekādiem taisnīguma kritērijiem.
Pamatiedzīvotājiem ir tieši tādas pašas tiesības kā pārējiem, ne vairāk.
Tas, ka neliek uzreiz cietumā, nenozīmē, ka tātad neizturas kā pret noziedznieku vai potenciālo noziedznieku. DNS dati, starp citu, tika vākti ar pavisam citu mērķi, nekā šeit tiek pasniegts.
Ja dzīvo Latvijā, tad bēgļi tavu drošību apdraud daudzreiz mazāk, nekā vietējie. Pareizais jautājums, kas tev jāuzdod - kādēļ tev jādod sava nauda vietējiem, kas negrib izpildīt prasīto tavai drošībai?
Hoping to combat the disproportionate number of rapes committed by immigrants and their descendants, a number of political parties are pushing for sexual education to be included in the Danish language courses provided to foreigners, Metroxpress reported.
Between 2013 and 2014, 34.5 percent of all individuals convicted of rape were immigrants or their descendants despite those groups only accounting for roughly 12 percent of Denmark’s total population.
Nobeigšu ar romiešu dzejnieka Aurēlija Prudencija Klementa citātu: „Dievs vēlējās apvienot ļaudis un valstības ar dažādām valodām un savstarpēji naidīgiem kultiem zem vienas impērijas un visiem kā vienam lika pieņemt viena harmoniska likuma saites.” Šis pats dzejnieks pieredzēja Romas norietu.