Studiju plāni

Reitings 110
Reģ: 01.01.2016
Gribu jautāt padomu, varbūt ir gadījies. Nolēmu studēt mārketinga vadību un interjera dizainu - abi baklauri, viens neklātienē, otrs e-studijās. Kā būs ar slodzi, ja domāju 10h dienā strādāt, un tad mācīties, kā arī 1dienas, 7dienas plānoju brīvas? Un vai ir jēga mācīties e-studijas, vai būs labi, vai ari neko neiemacisos?
02.01.2016 20:20 |

Reitings 34
Reģ: 02.05.2015
pati studēju RISEBA nepilna laika studijās (katru 6dienu pilna diena skolā), tiesa gan, maģistros.
Sajūsmā neesmu, lai kaut pasniedzēji apmēram 1/3 bija ļoti interesanti, 1/3 klausāmi, bet apmēram puse man šķita galīgi garām un absolūti nevajadzīgi priekšmeti. Bet tas varbūt tik man, jo neesmu sajūsmā par to, kur iestājos, gaidīju ko citu, bet nu jāpabeidz vien ir :)
bet par tām e-studijām esmu no pašiem pasniedzējiem dzirdējusi, ka smagi pieklibo - ilgi labo atzīmes un liek sistēmā, tas pats ar mācību materiāliem (var ielikt vienu vakaru pirms eksāmena un tos pašus nesaprotamus/nepilnīgus).
03.01.2016 12:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits