Kopdzīve ar vecākiem

Reitings 33
Reģ: 01.01.2016
Ko Jūs darītu, ja draugs piedāvā kopdzīvi ar viņa vecākiem viņu 3 istabu dzīvoklī. Man 28 viņam 30 gadi. Viņa ienākumi ļauj īret dzīvokli, bet viņš to uzskata par neracionālu, jo, viņaparāt, tā ir 300(+komunālie) euro izmešana kaut kādam onkulim katru mēnesi, kurus var iztērēt daudz lietderīgāk.

Kā Jūs rīkotos šadā situācijā?
01.01.2016 23:44 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
kumu - nevis nenomirtu bet nenogiibtu :-D:-D:-D
03.01.2016 16:59 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Kā jau teicu - dzīvokļos sienas plānas. Jums intīmās attiecības būs tikai vecākiem atrodoties ārpus mājas, vai arī ļoti klusiņām, lai vecāki nedzird?
03.01.2016 17:05 |

Reitings 6040
raven

nu ja taados babydoll (manaa uztveree izaicinosh terps, lai raditos viramatei acis) staigaat nav nekas ipash, tad taas sienas arii nebuus nekads trauceeklis visadiem gultas priekiem :-D
03.01.2016 17:10 |

Reitings 3647
Vēl jautājums - neviena no jums vasarā kaila neguļ?

Ja man vajadzētu ejot uz tualeti apģērbties, tas būtu kaitinoši. Vasarā patērē vairāk augļu un šķidruma un tāpēc var sanākt pa nakti iet uz tualeti. Dzīvojot ar vecākiem būtu vai nu jāguļ apģērbtai, vai jāģērbjas, lai ietu uz tualeti. Savās mājas tā nav problēma.
03.01.2016 17:14 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
nu ja taados babydoll (manaa uztveree izaicinosh terps, lai raditos viramatei acis) staigaat nav nekas ipash, tad taas sienas arii nebuus nekads trauceeklis visadiem gultas priekiem

okee man jau viss skaidrs , ka samet visu vienaa maisaa iekshaa , iepin te jau plaanaas sienas un skalo seksu . Ja tev shkiet taads naktskreklins izaicinoshs , tad guli vien taalaak prastaa t-kreklaa , nav mana probleema , ka skaistums tev asocieejas ar kaut ko pikantu|-)
03.01.2016 17:21 |

Reitings 6040
guli vien taalaak prastaa t-kreklaa

un kur tieshi es mineju, ka gulju prastaa kreklaa????
03.01.2016 17:25 |

Reitings 2062
Story tad kaa tu guli paliekot pie sava viira vai drauga ciemos pa nakti ? Vai arii paranoiski baidies naktii iziet uz wc vai agri no riita , nedod dievs tevi ieraudziis smukaakaa naktskreklaa nekaa ietiitu no galvas liidz kaajaam halaataa ? tas tieshi ir smiekliigi taa paarforseeti kuunoties ! Neviens nerunaa par to , ka tagad kopistiski jaaizlien uz brokastiim tajaa babydollaa , bet to , ka ir normaali no agra riita pamostoties iziet liidz wc vai vannai ar to naktskreklu , nomazgaaties un tad paargeerbties . (t) turklaat nezinu gan ar kaadu chemodaanu man butu jaabrauc pie tiem vecaakiem , lai tur veel iebaaztu halaatu iekshaa :D nopietni ?
03.01.2016 17:30 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Vēl jautājums - neviena no jums vasarā kaila neguļ?

Ja man vajadzētu ejot uz tualeti apģērbties, tas būtu kaitinoši. Vasarā patērē vairāk augļu un šķidruma un tāpēc var sanākt pa nakti iet uz tualeti. Dzīvojot ar vecākiem būtu vai nu jāguļ apģērbtai, vai jāģērbjas, lai ietu uz tualeti. Savās mājas tā nav problēma.

plika mēdzu gulēt arī, ne vasarā , bet pa naktīm uz virtuvi un wc neskaidu , guļu kaut 12h nekustoties
03.01.2016 17:33 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Story, bet ja tu postulē, ka savu vecāku priekšā pusplika nežibinies, toties pa māju ar kaifu savu reizīti pastaigājies kaila, tad pēc loģikas, drīz nāksies piesegties, jo pašas bērni taču aug. Kā ar to? Tas uz raven gulēšanu plikai arī īstenībā attiecas.

Bet runājot par tiem maucīgajiem naktskrekliņiem - manuprāt ir jābūt bišķi saspiestai galvai, lai tādā katru naktu GULĒTU - lēta sintētika un krūštura stīpas + vēl kaut kādas sintētiskas striņģenes, kas dibenā lien. Brr, nu nav forši! Ir tak miljons citu glītu naktstērpu no dabiskiem materiāliem, kas ir ērti un vāverei un krūtīm draudzīgi. ;-)
03.01.2016 17:34 |

Reitings 3647
iepin te jau plaanaas sienas un skalo seksu .

Ar plānām sienām seksam nav jābūt ļoti skaļam. Un vecākiem cilvēkiem miegs parasti nav tik stiprs, kā arī viņi mazāk guļ, mostas agrāk no rītiem.
03.01.2016 17:35 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Man, piemēram, tādi babydoll šķiet vulgāri, gan caurspīdīgie, gan necaurspīdīgie. Neko skaistu tajos neredzu :-P pat vienatnē tādu nevilktu :-D
Tā kā katram savi uzskati.
03.01.2016 17:36 |

Reitings 2062
Te jau viss skaidrs , ja redz visur tikai un vieniigi probleemas un neertiibas , tad jau skaidra lieta , ka savu egoismu nepievaldiis . Es gan vareetu padziivot 2 gadus samierinoties ar "kluso seksu" , kas tieshaam ir miinuss dziivoshanai kopaa , bet paareejais ir shtrunts un , ja katastrofa liekas iziet liidz wc naktskreklaa , gan jau arii pa lielam nokaartoties ir kauns ( jo tacu var dzirdeet ) :D tad jau man nav izbriina . Maksaajiet vien taalaak 300 eur sveshiem cilveekiem par savu egoismu . Toties citi cilveeki speej taapeec pashi kaut kam iekraat un nopirkt kaut ko bez krediitiem . Man briesmiigaaka shkiet taa maanija par visu njemt krediitu , ka tik dziivo atsevishki , ar auto un luksus iekaartojumu , bet bankai paraadaa tuukstoshus |-)
03.01.2016 17:37 |

Reitings 6040
bet to , ka ir normaali no agra riita pamostoties iziet liidz wc vai vannai ar to naktskreklu , nomazgaaties un tad paargeerbties .

Es Tev pastastishu kaa mums ar viiru giemenes ir pienemts. Pie vina vecaakiem mums abiem ir halaati, pie maniem vecakiem mums abiem ir halati. Ar kuriem ejam no gulamistabaam uz vannas istabaam, dushojamies, uzvelkam halatu un atpakalj uz istabam pargerbjamies un dodamies brokastis. Es nekad nevienu no vira gimenes neesmu redzejusi pidzammaa, vins manus nav redzejis. Mes paliekam varbut 3 - 4 reizes gadaa pie musu gimenem pa naktiim un tiek lietoti halaati.

Majas man ir ljoti daudz naktskrekli, pat pidzammas. Man ir svarigi, lai viss ko es daru ir smuki, tas attiecas ari uz nakts velju. Ar viru gulju gan kaila, gan garaa nakts kreklaa, gan iisaa, gan garajaa pidzammaa, gan iisajaa, kaa es sagribu taa es gulju. Man nav pienemami gulet t-kreklaa, jo man taa nepatik. Man patik skaisti, taa lai man patiik. Un tas, ka tads babydoll mana uztveree ir negaumigs un lets un es tada negulju, nemaz nedomajot par radishanos vecakiem aciis, vienalga saviem vai viira, Tev nav jamegina mani parliecinat par preteejo. ;-)
03.01.2016 17:38 |

Reitings 2062
Donata gribeetu redzeet to , kas tad neskaitaas vulgaars tavupraat . (t)(t)(t) tizli t-krekli un kokvilnas topi ?
03.01.2016 17:38 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
gan jau arii pa lielam nokaartoties ir kauns ( jo tacu var dzirdeet )

šo problēmu cosmo atrisināja sķiet pirms 2 gadiem , vispirms jāsamet wc papīrs , tad jādara darīšanas ;)
03.01.2016 17:40 |

Reitings 2062
Un tas, ka tads babydoll mana uztveree ir negaumigs un lets un es tada negulju,

tiiri intereses peec gribu redzeet to , kas ir gaumiigs un nav leets ;) ieliec luudzu
03.01.2016 17:40 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Es guļu īsajā pidžamā ar multeņiem un t-kreklos. Bet man nebūtu tik ļoti kauns uzskriet kādam virsū savā tik ļoti bezgaumīgajā t-kreklā, nekā tajā knapajā naktskrekliņā(kleitiņā), nezinu, kā mana drauga tētis uztvertu tādu apģērba gabalu, bet gan jau noteikti ar mesidžu, ka šonakt viņa dēls ir bijis dikti priecīgs. :D
03.01.2016 17:43 |

Reitings 6040
NordicBelle

Protams, ka es nedrikstu atlauties meitas klatbutnee staigat kaila. Ar to kailo staigashanu ir drizak taa, ka es to daru tad, kad esmu majas viena, ne viira ne berna priekshaa, tad tas ir kaifs, uztaisit karstu vannu, dzert piparmetra teeju, nedomajot sasmeret kremu ar vannas istabas durviim valjaa utt.... Virs ar benru ara, tad es reizi nedeljaa varu ieiet karstaa vanna, nevis ikdienas dushaa.

Shii teema - kailums un berns ir jau pavisam kas cits.
03.01.2016 17:43 |

Reitings 2062
bet gan jau noteikti ar mesidžu, ka šonakt viņa dēls ir bijis dikti priecīgs.

tas ir tik nenormaali , ka starp paari iespeejams sekss ? :D wtf tipa muusu un vina vecaaki nezinaatu , ka paliekot kopaa pa nakti liela varbuutiiba uztaisiit kluso chiki-briki :D un galvenais , ka smukais naktskrekls par to noteikti liecinaatu , ja taadu ieraudziitu , taa ? Tipa tikai skaista vela liecina par seksu , bet par tevi ar multjikiem uz kreklina padomaatu , ka tu esi Sveetaa Marija un esi nevainiiga ? jesus
03.01.2016 17:47 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Ja abus un vecākus apmierina, tad var dzīvot kaut visi 4 vienā istabā. Problēmas sākas, kad kāds no iesaistītajiem nav apmierināts ar piedāvājumu.
03.01.2016 17:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits