nu daļēji es piekrītu sunset , es zināju, ka mana gulēs pa nakti un guļ arī , es ne uz mirkli ( dēļ cosmo bija pagrūti ) nepieļāvu , ka būs savādāk ...
par tēmu , uzskatu , ka jā ir mājsaimniece... teikšu godīgi ar kartību man ir problēmas, es vienkārši, neesmu cilvēks kurš visu uzreiz novāc, man riebjas , mazgāt, tīrīt, šrubēt , bet es cenšos laboties, jo nu secinājums ir viens , ja visu dara uzreiz ir vieglāk , bet tas prasa laiku 10 min tur 10 tur, vēl 15 tur un beigās jau stunda, kur stunda tur divas .... ik pa laikam atnāk meitene kura mazgā , bet man ar to nepietiek + bērna mantas. ir pagrūti uzturēt ideālā kartībā lunaparku, galvenais lai tīrs :D
Ēst gatavot man patīk , es varu visu dienu gatavot ( varbūt tapēc man nav laika šrubēt ? :D ) , pirkt produktus , štukot receptes , ja blogi par šo tēmu nebūtu tik populāri , man noteikti tāds būtu :D
Man jau nešķiet , ka būt mājās ar bērnu ir , kā darbs. Kad strādāju , šrubēju māju gatavoju gāju uz darbu. Tagad šrubēju māju, gatavoju ēst kopā ar meitu , ceļos , kad gribu , brīvajā laikā spēlējos ar klučiem , eju pastaigās uz muzejiem, lasu bilžu gramatas , gatavoju plastelīnu. Kādu brīdi šo visu apvienoju arī darbu no mājām. Jebkurā gadijumā šitā man patīk labāk .....
Bet galvenais jau ir kā pāris savā starpā vienojas. Šādas lietas ir jāizrunā, citādi var beigās diezgan smagi ieberzties ....:-D