Visur taču ļaunā majonēze, piena produkti, medus, olas, zivis, gaļas.
Dienā norij pilnu galdu ar augļiem. Es vienīgi brīnos cik tad laika viņa patērē, lai to visu apēstu
Tas pat patiešībā arī nav veselīgi. Nemaz nevar tā ēst uz savu galvu cik vien augļus/dārzeņus grib. Visam ir sava norma cik ir ieteicams dienā ēst.Tieši tā! Un tie 50 banāni vienkārši fascinē, cik tur cukura, vājprāts :-D:-D
Tieši tā! Un tie 50 banāni vienkārši fascinē, cik tur cukura, vājprāts
Tieši vakar man trāpījās Freelee Banana Girl kanāls youtube, tāds besis uzgāja viņā klausoties Meiča norij dienā ~30-50 banānus un plātās cik tas ir forši
Vēl ir FullyRawCristina - arī no tās pašas operas. Dienā norij pilnu galdu ar augļiem. Es vienīgi brīnos cik tad laika viņa patērē, lai to visu apēstu
Mani patiesībā pat uzjautrināja tas ka meklējot vegānu receptres varēja redzēt ka daļā "vegānu" recepšu izmantoja majonēzi. '
Vēl ir FullyRawCristina - arī no tās pašas operas. Dienā norij pilnu galdu ar augļiem. Es vienīgi brīnos cik tad laika viņa patērē, lai to visu apēstu
Mani patiesībā pat uzjautrināja tas ka meklējot vegānu receptres varēja redzēt ka daļā "vegānu" recepšu izmantoja majonēzi.
Īpaši attapīgajai tev - ir arī vegāna majonēze, pie tam diezgan elementāri mājās pagatavojama