Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

SOS siera kūkai :D

 
Reitings 53
Reģ: 22.12.2010
Man nesaželēja neceptā siera kūka! Visiem salielījos, ka sataisīšu baigo kūku un želatīns pagadījās kaut kāds s... :D Jau visu nakti bija ledusskapī un tik pat šķidra kā bija. Kāda te gatavošanas guru ir? Vai šo kūku vēl var pārvērst par cepto siera kūku? :D Būtu labāk gatavu nopirkusi par to naudu, ko produktos iztērēju :D
24.12.2015 12:33 |
 
Reitings 53
Reģ: 22.12.2010
8-)
24.12.2015 12:33 |
 
Reitings 818
Reģ: 21.02.2015
Karoline- man sorit bija bail vērt vala ledusskapi un skatīties. Es biju izdomājusi, ka cepšu, ja būs šķidra. Baigi jau nav ko vairs zaudēt :-/
24.12.2015 12:37 |
 
Reitings 818
Reģ: 21.02.2015
Bet manējā par laimi ir saželējusi..
24.12.2015 12:39 |
 
Reitings 53
Reģ: 22.12.2010
"Mana" ierastā želatīna veikalā nebija un paņēmu tādu kāds bija... Lūk arī rezultāts. Es vēl tieši neko nežēloju - šoreiz tīru Filadelfiju paņēmu, dārgo kokoscukuru :D Lai to visu tagad izmestu miskastē :D Varbūt jāpiejauc nedaudz kukurūzas milti tai masai un jācep?
24.12.2015 13:00 |
 
Reitings 818
Reģ: 21.02.2015
Es teiktu dati tā! :)
24.12.2015 13:10 |
 
Reitings 53
Reģ: 22.12.2010
Redzēsim, kas sanāks no cepta želatīna :D
24.12.2015 13:35 |
 
Reitings 426
Reģ: 13.09.2012
Nu tiešām būtu pirkusi, ko tur ķēpāties:-)
24.12.2015 14:07 |
 
10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
ja masa ir ljoti shkjidra, pameegjini nokasiit to masu no biskviita un piemaisi veel zhelatiinu. tik atceries uz priekshdienaam, ka zhelatiins ir jaaiemaisa kaartiigi visaa masaa, lai neveidotos zhelejas gabali. un man liekas, ka zhelatiins zaudee savas iipashiibas, ja tiek par daudz uzkarseets :)
24.12.2015 14:16 |
 
Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
zhelatiins zaudee savas iipashiibas, ja tiek par daudz uzkarseets


++

Varbūt tas pie vainas?

Nu tiešām būtu pirkusi, ko tur ķēpāties


Ne visi grib aiziet uz veikalu un vienkārši nopirkt. Ir cilvēki, kas grib pacensties un radīt kādu īpašu sajūtu galdā liekot pašgatavotus kārumus. ;)
24.12.2015 14:18 |
 
Reitings 53
Reģ: 22.12.2010
Kūka sacepās vienkārši ideāla :D Tā itkā jau pašā sākumā būtu bijis jābūt ceptajai kūkai. Bet es neliku beigās nekādus miltus vai cieti... Vienkārši tādu pašu krāsnī. Ziemassvētki ir brīnumu laiks :D
24.12.2015 15:17 |
 
Reitings 1806
Reģ: 18.08.2013
Nopietni? Vienkārši iemeti cepene? nez kāda garša..
bet nu jā, tur jau nu varēja kaut kā tas izglābt vai arī tā pat viņa lidotu misene :D
24.12.2015 15:26 |
 
Reitings 53
Reģ: 22.12.2010
Jā, vienkārši iemetu cepeškrāsnī uz 150 grādiem uz 1.5h un arī pagaršoju stūrīti. Garšo tā kā parasti ceptās siera kūkas. Es izdomāju, ka nevajag ķēpāties un kasīt nost, lai liktu miltus, jo tur bija iebiezinātais piens un tas karsējot sabiezē. Tas nostrādāja :D
24.12.2015 15:30 |
 
Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Neatrodu tajaa Filadelfijas sieraa neko iipashu. (t) Daudz labpratak izvelos lielveikalu zimolu svaigos sierus, labak patik gan tekstura, gan garsa, turklat tie ir liesaki. Filadelfiju perku tikai tad ja loti vajag tiesi svaigo sieru, bet piemajas veikala ir tikai Filadelfija.
24.12.2015 15:30 |
 
Reitings 53
Reģ: 22.12.2010
Man prieks par tevi :D
24.12.2015 15:32 |
 
Reitings 1806
Reģ: 18.08.2013
Bāc, varbūt kādreiz vajadzētu pamēģināt..man arī ir bijusi reize ka nesaželē, jo veikalā nopērkamie želatīni bieži izrādās sū...vislabākie ir tirgu sveramie, bet arī jau tikai retās vietās tiešām labu var dabūt!
24.12.2015 15:34 |
 
Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Nu nav sūdi tie želatīni. Jāmāk vienkārši pareizi gan to pagaravot, gan kūkā iemaisīt.
24.12.2015 15:52 |
 
Reitings 657
Reģ: 09.01.2015
piekrītu khkh, ka ir jāprot pareizi viņu pagatavot,izšķīdināt un iemaisīt. Pati pērku Latplanta želatīnu. Uz katru 1 ēd.k. želatīuna vajag 2 ēd. k. ūdens, tad kādas 10 min, lai uzbriest. Tad ūdenspeldē jāizšķīdina, bet nevar arī pārvārīt. Un ļoti svarīgi ir pirms liešanas masā ir ielikt kādas 2-3ēd.k. masas pašā želatīnā un izmaisīt, tas nepieļaus želatīnam sarauties gabalos. Un jāiemaisa ar karoti, nevis mikseri ;)
24.12.2015 16:14 |
 
Reitings 331
Reģ: 23.12.2015
Jep, ja kaut kas nesanāk, tad vienmēr želatīns vainīgs pie visa.:-D
24.12.2015 17:28 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits