Man nesaželēja neceptā siera kūka! Visiem salielījos, ka sataisīšu baigo kūku un želatīns pagadījās kaut kāds s... Jau visu nakti bija ledusskapī un tik pat šķidra kā bija. Kāda te gatavošanas guru ir? Vai šo kūku vēl var pārvērst par cepto siera kūku? Būtu labāk gatavu nopirkusi par to naudu, ko produktos iztērēju
&body=ZIŅA: SOS siera kūkai %0D%0Ahttps://forums.dieviete.lv/forums/topic/191407-sos-siera-kukai-d%0D%0ADieviete.lv - sievišķība kurai var pieskarties">
"Mana" ierastā želatīna veikalā nebija un paņēmu tādu kāds bija... Lūk arī rezultāts. Es vēl tieši neko nežēloju - šoreiz tīru Filadelfiju paņēmu, dārgo kokoscukuru Lai to visu tagad izmestu miskastē Varbūt jāpiejauc nedaudz kukurūzas milti tai masai un jācep?
ja masa ir ljoti shkjidra, pameegjini nokasiit to masu no biskviita un piemaisi veel zhelatiinu. tik atceries uz priekshdienaam, ka zhelatiins ir jaaiemaisa kaartiigi visaa masaa, lai neveidotos zhelejas gabali. un man liekas, ka zhelatiins zaudee savas iipashiibas, ja tiek par daudz uzkarseets
Kūka sacepās vienkārši ideāla Tā itkā jau pašā sākumā būtu bijis jābūt ceptajai kūkai. Bet es neliku beigās nekādus miltus vai cieti... Vienkārši tādu pašu krāsnī. Ziemassvētki ir brīnumu laiks
Jā, vienkārši iemetu cepeškrāsnī uz 150 grādiem uz 1.5h un arī pagaršoju stūrīti. Garšo tā kā parasti ceptās siera kūkas. Es izdomāju, ka nevajag ķēpāties un kasīt nost, lai liktu miltus, jo tur bija iebiezinātais piens un tas karsējot sabiezē. Tas nostrādāja
Neatrodu tajaa Filadelfijas sieraa neko iipashu. Daudz labpratak izvelos lielveikalu zimolu svaigos sierus, labak patik gan tekstura, gan garsa, turklat tie ir liesaki. Filadelfiju perku tikai tad ja loti vajag tiesi svaigo sieru, bet piemajas veikala ir tikai Filadelfija.
Bāc, varbūt kādreiz vajadzētu pamēģināt..man arī ir bijusi reize ka nesaželē, jo veikalā nopērkamie želatīni bieži izrādās sū...vislabākie ir tirgu sveramie, bet arī jau tikai retās vietās tiešām labu var dabūt!
piekrītu khkh, ka ir jāprot pareizi viņu pagatavot,izšķīdināt un iemaisīt. Pati pērku Latplanta želatīnu. Uz katru 1 ēd.k. želatīuna vajag 2 ēd. k. ūdens, tad kādas 10 min, lai uzbriest. Tad ūdenspeldē jāizšķīdina, bet nevar arī pārvārīt. Un ļoti svarīgi ir pirms liešanas masā ir ielikt kādas 2-3ēd.k. masas pašā želatīnā un izmaisīt, tas nepieļaus želatīnam sarauties gabalos. Un jāiemaisa ar karoti, nevis mikseri