Kur ir problēma! Kas ir teicis ka bērnam tulīt pat ir jādzimst tuvāko gadu laikā? Absurds.
Man ir situācija tāda - pašai 21, draugam 25. Nesen bildināja. Tagad visu plānojam kāzās, jau paņēmuši esam viesu namu utml. Vasarā kāzas. ( Kopā esam vairāk kā 6 gadus)Esmu sajūsmā par savu kāzu plānošanu, tas ir, kleitas meklēšana, dekorāciju veidošana, viesu saraksta izveide.
Es nākošgad stājos augstskolā !! Jā, augstskolā, es studēšu. Tikai tas ka būšu precējusies, neliedz man veidot karjeru, mācīties un strādāt. Tā ir tik nobružāta klišeja, ka sievietei apprecoties momentāli ir jānoraksta sava dzīve (jātup mājās, jākļūst par mājsaimnieci, jādzemdē bērni) Tikai mieru! Dari kā es. Ja vēlies precēties, precies! (l)
Izteikšu savu viedokli - es, personīgi, visiem saviem radiem esmu pateikusi lai turpmāko 5-10 gadu laikā man bērns nebūs. Es patiešām godīgi pateicu, ka esmu karjeriste, labprāt strādāju un attīstos. Lai gan, citām tas nav šķērslis, augstskolās jau mācās dažādi cilvēki, gan precēti, gan ar bērniem un nav problēmu. Bet tas jau katram individuāli :-)