Artemzija - gada ēstuve, Apple Pie, Hesburger. Sasmējos, nezinu, kā tas bija domāts, laikam pārāk daudz pieminu darbu?! :-D
Sognare, paldies, apņēmīgākā noteikti neesmu, krītu un veļos kā jau citas, bet krišanā arī savs prieciņš :-D
Vispār.. te tiešām ir ļoti daudz foršu meiteņu/sievieti, dažas ir vecākas, to arī var just komentāros - sniedz padomus, reālistisku un pieredzes pilnu skatījumu.
Man ir 21, tik pieredzējusi neesmu, bet te ir daudz meiteņu manā kategorijā, kuras ir vienkārši interesantas un jaukas personības (viss pārējais nāks ar gadiem).
Es izcelt laikam nevarēju, pārsvarā lasu gandrīz visus komentārus (ja vien tie nav troļļi), arī Ģirta komentārus izlasu, lai vēlreiz pārliecinātos how sick this world is :-D
Pieredzējušās noteikti būtu NordicBelle, Alexxa, 57 days, arī Rīdziniece, kampanella (lai gan ar saviem puntiem galvā, kā jau visi :D), Artemzija (lai gan par viņas vecumu neesmu īsti droša)
Jaukāš meitenes - Unique, Cheeky, Mincis, Mis Joker, buuuu, meksikanka vēl ir Elizabete. ar saviem retajiem, bet mākslinieciskaji saturīgajiem komentāriem.
Wee arī iekritusi atmiņā, lai gan dažreiz liekas pēc komentāriem, ka viņa ir bezatbildīga mamma, ir skaidri redzams, ka viņa savu lācenīti (Ģirt, nezodz manu bērnu apzīmējumu), mīl vairāk par visu šajā pasaulē. Brīvdomātājas viedoklis noteikti.
Noteikti vēl esmu aizmirsusi 101 meiteni šeit, bet visas ir foršas - katra ar savām dīvainībām un viedokli, kas citreiz liktos nepareizs vai - nu tā nu gan nav, bet tas ir normāli. Būtu dīvaini, ja visām viedoklis sakristu.