RīdzinieceNē nu protams tas ir arī svarīgi, bet principā es nevis meklēju konkrēto darījumu peč datumiem kuros darījums ir pabeigts, bet gan tieši pēc datiem kuros tas tika veikts.
Tā ir savā ziņā maldinoša informācija..
Kā draugam skatījāmies, viņš bija 2 x reizes lējos benzīnu, ar pāris dienām starpā, bet tad bija apmūlsums jo tiek rādīts darījuma pabeigšanas datums, kas sakrita tieši vienā datumā ar to kad tika veikts nākamais darījums statoil. Rezultātā bija apmūlsums kā varēja rezervētajā naudā itkā ar konkrēto datumu 11.30. Rādīties suma par piemēram 20 Eur, bet atkal izrakstos uzrādot to pašu datumu 11.30. ir naudas summa 15 Eur apmērā.
Tāda sistēma jauc galvu, līdz ar to rodas apmūlsums un sāk likties ka ir naudas zudums bankā.
Es protams nezinu kā citām bankām, bet visi darījumi kurus esmu veikusi swed man vienmēr viss ir bijis ļoti ātri un bez problēmām vai dīvainiem datumiem, kas jauc galvu.
Es tomēr saku ka galveno datumu ir jauzrāda to kurā tiek veikts pasūtijums, jo pēc tiem datiem mēs meklēsim viņu ka jas būs neskaidrs, bet ja mums ir jāmeklē pēc datumiem kad pasūtījums ir apstrādāts tad tā uzreiz ir rakņāšanās pa visiem pasūtījumiem pēdējā mēneša laikā,kamēr atrod īsto.