Cik ilgs laiks pagāja jums?

Reitings 124
Reģ: 13.08.2013
Meitenes,
esmu situācijā, kad nevaru neko vairs saprast.
Tiekos ar puisi-lai arī tikšanās ir bijušas vien četras , mūsu komunikācija ir principā katru dienu, pēdējā laikā jau līdz vēlai naktij.
Tiekoties arī neesam šķīrušies līdz pat vēlai naktij/rītam.
abpusējā pievilcība ir acīmredzama un jūtama, BET- nav p.i.l.n.ī.g.i nekāda progresa. ko es ar to gribu teikt? puisis necenšas noskūpstīt, lai arī situācijas ir bijušas uhhh , ku daudz.Vienmēr atvadoties seko apskāviens.
es nesaprotu-mēnesis pagājis un progresa randiņošanā nav. Jums arī tā ir bijis?
Fakts, kas nelīmējas kopā ir, ka pēc pirmās tikšanās reizes aicināja uz ' filmu vakaru' , bet es negribēju sasteigt un izvairījos. tagad sāku domāt, ka tas tiešām bija plānots kā burtisks filmu vakars un nākamie soļi var arī nesekot.
05.12.2015 22:19 |

Reitings 1321
Reģ: 03.11.2015
Man arī tā ir bijis vidusskolā. Visu laiku sarakstījāmies, esam tikušies, uz atvadām katru reizi baigi apskāva mani, bet nekas tālāk par to negāja. Tad sagāju kopā ar savu vīru un vairs neesam kontaktējušies. Tā arī pēc 4 gadiem joprojām neesmu viņu atkodusi. :D
05.12.2015 23:21 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Man līdzīgi kā Neons - tagad esam precējušies :-D Kādu mēnesi šitā mīļi padraudzējāmies, bet kad tie pirmie soļi tika sperti, tad process kļuva nepaturams - pēc pāris nedēļām jau dzīvojām kopā un pēc pusgada bijām saderināti. (l)
05.12.2015 23:22 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Vai tev viņš atzinās jūtās pret tevi ? Ja neesat viens otram atzinušies mīlestībā , tad saprotams , kāpēc tā . Nav visiem pieņemams randiņperiodā bez mīlstības skūpstīties ar katru pa labi pa kreisi kā tajā Saimniekšovā Jānis Kauķis darīja .
06.12.2015 01:34 |

Reitings 154
Reģ: 23.07.2015
Tad sagāju kopā ar savu vīru

Nu cik var cirst, jebal :D:D:D:D
06.12.2015 01:37 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
sēžu un domāju vai man ir gadījies arī ilgi gaidīt un neatceros,laikam nav...
manējais otrajā randiņā noskūpstija...vēljoprojām atceros kur tas bija un kādas sajūtas bija, patīkami :)
Bet ko lai tev iesaku, es nezinu jo ja ir abpusēja pievilcība, kā gan var negribēties otru noskūpstīt?noteikti ja ne puisis, tad es to izdarītu jo cilvēki jau ir arī kautrīgi...lai gan atkal, tajā brīdī pat kautrīgumam nebūtu vietas...
06.12.2015 02:07 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Mēnesi negaidītu, drīzākais jau būtu atradusi iespēju pati puisi nobučot. Nezinu, ja man patīk vīrietis, man viņa jebkādi pieskārieni ir tāds kaifs, ka negribas vilkt garumā. Nav, protams, uzreiz jāmetas gultā, bet bučāties gan var, manuprāt, un pat vajag, ja reiz ir abpusējas simpātijas.

Man ir tāpat! Ja vīrietis neizrādītu iniciatīvu, ņemtu to savās rokās! Ja otrs cilvēks interesē, patīk, pievelk, tad es pat gribēdama nespētu turēties pretī kārdinājumam viņu noskūpstīt.
Manuprāt, šeit ir tas gadījums par kuru jau meitenes rakstīja - kautrība, varbūt pat neliela nepārliecinātība par sevi. Varbūt pati neesi devusi signālu, ka Tevi vīrietis interesē, tā iemesla dēļ varbūt viņš atturas no tālākiem uzmanības apliecinājumiem.. Izskaidrojumi var būt dažādi.
06.12.2015 02:10 |

Reitings 467
Reģ: 24.08.2015
Bet nu vienmēr ir tas nenormālais uztraukums un domas "kāda gan būs vinas reakcija?" Un tapēc pirmajos 3 randinos visma ir bail mēgināt, jo padomās ka tikai sūkties grib un neko nopietnu :-D
06.12.2015 02:20 |

Reitings 1230
Reģ: 30.01.2015
Man arī līdzīgi meitenēm, kā Neins un Nordicbelle. Tagad esam precējušies.:-D
Iepazināmies ar vīru lauku pasākumā, sanāca tā ka pirmajā dienā bija jau jāguł blakām, bet vispār starp mums nekā nebija. Un tā kādas 3naktis, pēc tam kad škīrāmies sākām sarakstīties ( pagāja apmēram mēn.), pirma buča ko vińš man iedeva bija uz galvas :-D
Es arī no sākuma nesapratu, jo savstarpēja pievilkšanās bija.
Ja butu viss uz reiz un sasteigti, tad kas to lai zin, iespējams nebūtu precējušies.:-P
06.12.2015 05:58 |

Reitings 1230
Reģ: 30.01.2015
Bet kad bija pirmais skūpsts, vīrs noteica "beidzot"! :-D
06.12.2015 06:04 |

Reitings 124
Lieta tāda, ka neesam ne pamatskolnieki, ne vidusskolēni vairs, tas tieši mulsina tajā kautrīgumā, bet arī viedoklis 'neinteresē tik ļoti' īsti neiet kopā, jo interesi, acu dzirksteļošanu un komplimentus nevar notēlot/pāprast un citā kontekstā būtu neloģiski.
Pati arī neesmu no tām lielākajām drosminiecēm, tamdēļ pašai spert to pirmo soli šķiet ļoti neveikli un uzskatu, ka tas tomēr jādara stiprajam dzimumam.
Rakstot pat vairs nesaprotu, ko gribu dzirdēt no jums. :-D
06.12.2015 12:08 |

Reitings 1321
Reģ: 03.11.2015
Dill, drīkstu pajautāt, kur tieši es nerunāju taisnību?
06.12.2015 12:12 |

10 gadi
Reitings 1136
Reģ: 30.04.2011
Haha..es atceros kā mums bija sākumā. Mēs abi bijām kautrīgi pat kādu mēnesi šitā. Uz atvadām tādas kautrīgās bučas tik iedevām. Tik forši īstenībā to atceroties. :))
06.12.2015 12:22 |

Reitings 301
Reģ: 16.08.2014
Man tagad ir tiešu tada pati situacija. Jā, tieka, ies mes reti, bet sarakstamies un sazvanamies gandriz vai katru dienu. Runajot liekas ka vis tulit jau notiks bet kad satiekamies klatiene liekas ka nekas tads nav bijis un ka mes tikai tā,tikai draugi. Nezinu kā to saprast
06.12.2015 14:27 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Ui, viens no maniem draugiem arī ir šāds. Superīgs cilvēks, feins puisis, bet nu to neviena nekad neuzzinās, jo nu viņš ir tiiiiiik kautrīgs :-D
06.12.2015 14:36 |

Reitings 957
Reģ: 15.11.2015
Jau pirmajā iepazīšanās dienā viņš mani uzaicināja uz randiņu, protams, piekritu. Un kopš tā brīža, 5 vakari no 7 bija mūsējie un atlikušos divus vakarus pavadījām kopā virtuāli. Kad tikāmies, katra stunda likās kā minūte un bija tik žēl, kad pulkstenis rāda teju vai divi naktī,bet no rīta ir jādodas uz skolu. Un ta pāris mēnešus..Man viņš tik ļoti patika, ka viņa klātbūtnē pat valodu raustīt sāku :D līdz ar to, bučoties bija bail, nezināmu iemeslu dēļ,bet tik ļoti gribējās! Sajūta bija kā pusaudžu gados pirms pirmā skūpsta. Atceros, stāvējām laukā apkampušies un viņš man teica, ka šis būtu perfekts brīdis skūpstam. Es apmulsu un klusēju kā muļķe :D bet, kad saņēmos un trīcošam kājām viņu noskūpstīju, pēc paris nedēļām jau dzīvojām kopā, runājām par kāzām un atvasītēm. :D
06.12.2015 15:11 |

Reitings 63
Reģ: 26.11.2015
Man personīgi bija ta, ka es vilcinājos ar pirmo skūpstu. Bijām tikušies divos kopīgos tusiņos un pēctam 3-4x bija randiņi. Beigās saņēmos un noskūpstīju viņu. Kad tagad to tā abi pārrunājam, tad salikām pa plauktiņiem tās sajūtas, kas bija tajā posmā. Tagad tiklīdz kaut kas, visu izrunājam, tā abi zinam, kas notiek un varam darīt tā kā vajag. Saņemies pati un noskūpsti, nekas slikts nenotiks.
06.12.2015 15:29 |

Reitings 151
Reģ: 22.10.2015
cik jums ir gadu?
tam puisim ir pirms tam bijušas attiecības?

atceros,bija vienreiz līdzīgs gadījums, nenormāli nervus bendēja!
tad no puiša drauga toreiz dzirdēju to pašu, ka puisi nevēloties sasteigt :D tāpat beigās nekas prātīgs tur neizveidojās.
tas man nešķiet loģiski.

manā uztverē tas nozīmē nepārliecinātību patīku vai nē. vai arī puisis kkāds perfekcionists, grib pirmo skūpstu pareizajā apgaismojumā, vietā un bez fona trokšņiem, pareizo temperatūru, novietojumu vai vēl nez ko... lol
06.12.2015 18:40 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Man ar draugu arī tā bija, ka pirmo reizi mani noskūpstīja aptuveni mēnesi pēc attiecību sākuma. Bet tā pirms tam ļoti daudz laika pavadījām kopā. :)
06.12.2015 19:01 |

Reitings 124
nu mums abiem pietiekami tie gadiņi. man 21, viņam 24.
Grūti saprast, jo no viņa skan tālejošāki kopīgi plāni/atrakcijas, ko darīt; skaisti, salkani teksti, tiekoties acis mirdz, ķermeņu valoda liecina par ārkārtīgu patiku , bet nākamā soļa nu nekāda.
un arī nekas no tā neiet kopā (arī izskandinātais kautrīgums) ar aicinājumu pēc pirmās tikšanās doties pie viņa uz filmu vakaru. nu what?
06.12.2015 19:20 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
un arī nekas no tā neiet kopā (arī izskandinātais kautrīgums) ar aicinājumu pēc pirmās tikšanās doties pie viņa uz filmu vakaru. nu what?

Mans draugs pēc otrās tikšanās pieteicās nākt uz filmu vakaru. Un pēc tam mums bija daudz filmu vakaru pie manis vai viņa. :D
Mans draugs to vilcināšanos izskaidroja ar to, ka negrib sasteigt un atstāt kaut kādu nepareizo iespaidu uz mani. Viņš gribēja man pietuvoties vienmērīgi un iemantot sava veida uzticību. :)
06.12.2015 19:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits