R116, pati nemāku un neviens pazīstams te nav. Vienīgi domāju, ka pat 200eur man kā studentei dotajā brīdī rezerves telefonam īsti gudri nav izsviest. Jo man ir telefons, ko izmantoju ikdienā, bet G3 ir tikai tad, ja kaut kas ar to notiktos, kā šajā gadījumā. Izlauzu jau viņu kā blondīne - tele2 sim kartei tas adapteris ņemšanas brīdī atdalījās, aizķēra to zobiņu. Es tā maigi mēģināju, uz priekšu un atpakaļu, bet rezultātā, pats tas, kas apkārt mazajai sim palika telefonā, sim karte rokā. Un tā arī izlūza zobiņš. Dusmas lielas uz sevi.
ERS6, viņam nekas tagad nesanāk izdarīt. Es mēģināju tikt pie hard reset - tiku, bet viņš neļauj. Uzspiežu, viņš vienkārši atkal restartējas un restartējas. Tikko jau no garantijas remonta viņu izņēmu - pārinstalēja programmatūru, jo knock code nestrādāja un nežēlīgi karsēja. Rīt nesīšu atkal uz garantiju. Tikai žēl, ka netieku pie saviem failiem telefonā - ne man bildes, nekā, kas tajā telefonā palika. Pirmdien aiziešu tomēr apjautāties par G3, kas un kā, uz to remontdarbnīcu, ko es zinu.