Kermena valoda ir loti, loti svariga, tai skaita ,passaprotami, ir ari acu skatiens. Bet kermena valodu nav iespejams viltot un tu skatisies otam cilvekam acisi vai neskatisies tieshi tik cik smadzenes tev liks, un otrs cilveks tavus neverbalos signalus neapzinati uztvers. Acu skatiens gan nav vienigais neverbalais zests kam ir nozime, visia kermena valodai ir nozime.
Es personigi otra cilveka kermena acu skatienu neanalizeju, jo tas ir tikai viens no kermena valodas signaliem, neverbalie siganli ir jaanalize visi kopa ne tikai acu skatiens vai rokas spiediens.
Kopejo kermena valodu gan medzu nepieciesamibas gadijuma paanalizeet, kad man ir svarigi vai vienkarsi interesanti uzzinat vairak par to ko cilveks man ir pateicis. Turklat iespaidojot otra cilveka kermena valodu ir iespejams ar vinu manipulet, tapec kad man ir jasatiekas ar cilvekiem, kuri man nav ipasi draudzigi, es pati izvelos tiksanas vietu un atnaku atrak ienemt izdevigako vietu, ka ari minimalizeju savu kermena valodu, kas man ir visai aktiva.