Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Tiesības

Reitings 27
Reģ: 29.10.2013
SVEIKI!
Nekad tā īsti pie stūres sēdējusi neesmu viss būs jauns, bet zinu, ka tiesības noteikti vajag. Tātad iesakiet labu auto skolu un instruktorus Rīgā. Un kāda ir jūsu pieredze, cik ilgi tas bija?
:-)
23.11.2015 21:21 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Autoskolu varu ieteikt krustojumi.lv un instruktore ļoti laba Elvīra, diemžēl uzvārdu neatceros, bet tajā mājaslapā bija.
Teorijā bija ļoti laba pasniedzēja, es ar pirmo reizi nokārtoju gan skolas, gan csdd teoriju (uzreiz).
Instruktore arī ļoti laba - visu izskaidro, pastāsta saprotamā valodā, vienmēr ir noreaģējusi, kad es kādā stabā vai citā mašīnā esmu gribējusi iebraukt. Es nekad neesmu viņu redzējusi aizkaitinātu, lai kas notiktu, bet ir vienlaicīgi ari prasīga, atslābt neļaus :-D Ja vajag, varu sameklēt numuru telefonā un nosūtīt privāti.
23.11.2015 21:33 |

Reitings 27
Reģ: 04.07.2014
Šobrīd pabeidzu teorijas kursu autoskolā Glorija. http://www.autoskolaglorija.lv/. Un braukšanas ņemu pie instruktora Helmuta Zasa - internetā diezgan dažādas atsauksmes par viņu, bet šobrīd pēc pirmajām piecām braukšanām varu teikt tikai to labāko. Jāskatās kā būs, kad jau būšu tuvāk eksāmenam - laidīs, nelaidīs.
23.11.2015 21:40 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits