Es uzskatu, ka abiem attiecībās ir jābūt neatkarīgiem- jāspēj katram sevi nodrošināt, bet vīrietim papildus vēl ir jāmaksā par dzīvošanas izdevumiem (īre, komunālie vai kas nu tur būs), un pārējais +- iet uz pusēm, ēdiens- kā nu pagadās, kurš nopērk, tas pats arī ar mēbelēm, tehniku utt.. Sieviete attiecīgi pa savu algu kopj sevi- sev frizieri, vaksācijas, manikīrs, apģērbs utt..
Neliela atkāpe arī ir pieļaujama uz visām tām apģērbu būšanām..
Vienīgi par auto uzskatu, ka tā ir tāda lieta, kas ir katram sava, tātad- katrs iegādājas sev auto atbilstoši vēlmēm un savam finansiālajam stāvoklim, un tieši tā pat visi tēriņi, kas attiecas uz auto apkopi, degvielu -katram savi.
Protams, ja tā situācija ir tāda, ka ienākumi ir ļoti zemi un nevar atļauties tik daudz, tad arī vīrietim ir jāgādā, papildus iepriekš minētajam, par ēdienu, mēbelēm, tehniku. Bet nu ja situācija ir neapskaužami izveidojusies pretēja, ka vīrietim ir krietni mazāki ienākumi, tad sievietei vajadzētu uzņemties tās lietas - ēdiens utt. Un vīrietim jādomā par labākām darba iespējām, jo, kas gan tu par vīrieti,ja tevi uztur sieviete, manuprāt, tas galīgi neliecina par vīrišķību, jo tam taču ir jābūt stingrajam plecam..
Es vispār nespēju pieņemt šito sēdēšanu uz kakla kādam, un tieši tā pat, ja kāds sēdētu man. Es uzskatu, ka finansiālā ziņā ir jābūt neatkarīgiem.
Bet nu tas tā, mans subjektīvs viedoklis :-)