Labrīt 14.11.15 BezTēma

Reitings 41
Reģ: 13.05.2015
Labrīt, biju domājusi ilgāk šodien pagulēt, bet pamodos no tā ka nenormāli sāp kakls un deguns ciet. Neciešu šādu laiku, lietainu aukstu.

Kādi plāni jums šodienai?
14.11.2015 07:21 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Meitenes, esmu iedzērusi un tādēļ gatava kritikai. Ko es daru nepareizi? Es rūpējos, lai viss būtu kārtībā, mājās nekas netrūktu, dodu seksu, apmierinu, bet atkal tā mačka no popes ir atgriezusies viņa dzīvē. Es vairs nesaprotu, no vienas puses, lai jau ir - aizies un nebūs man jādomā, kā no mājas izmest, jo ir jau pieriebies. Bet no otras, viņš nekur neies - te ir pārāk labi. Princim nekas nav jādara. Kāpēc vienkārši nespēju sapakot viņa mantas un izmest no dzīvokļa? Īrējam, tā kā nav ne mans, ne viņa.
14.11.2015 18:55 |

Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
L.., cik lasu Tavus stāstus, ja aizies - lai iet. Tev būs labāk, pati zini. Šīs attiecības nekur neved, un čalis tik meklē jaunus iespaidus, jo zin, ka Tu tāpat nekur neliksies.. Iedzīvojies normāli :-/
Un, lai ari normāli es nekad neieteiktu - viss, šķiries, Tavs gadījums nav tas. Bet nu - turies. Man arī attiecību problēmas, līdzīgas emocijas, un arī vinčiks blakus :-D Nāks labāki laiki, es vismaz sevi tā mierinu :-)
14.11.2015 19:04 |

Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
Sisley, vieniigais man nāk prātā Gluchwine vai kkas tml, taadas lielas litra pudeles un arī tetrapakās viņš ir. :D

L. , Tu neko nedari nepareizi, tā acīmredzot mēdz gadīties, ka čalis nenovērtē to,kas ir..bet grib to kas reiz bijis. Labāk,pako pati mantas un meklē kur dzīvot. Nevajag sevi tā pazemot un domāt ka Tu pie kā esi vainīga. Čalis Tevi neciena, tad cieni un mīli pati sevi. ;-)
14.11.2015 19:28 |

10 gadi
Reitings 3818
Man ar tām mantām visvairāk problēma - sadz.tehn. visa ir mana, jo ievācāmies dzīvoklī, kur tādu nebija. Ik pa pāris dienām čekoju ss, bet tur vai nu ir pa tālu no centra un drausmīgs dzīvoklis, vai uzskrūvēras cenas. Bet visur ar mēbelēm. Visu laiku mierinu sevi a domu, ka gan jau pats aizies, bet tas nelīdz brīžiem. Labi ka pēc pāris nedēļām brauc prom. Varbūt pat uz ilgu laiku. Bet tas lauku skuķis arī izskatās pēc krokodila, tikko pilngadību sasniegusi. Viņa zin par mani, bet tāpat maita neatšujas. Es pielīdu pie viņa tel, tā nekad nedaru, un tur vairāk liekas, ka šī bāžas virsū ar saviem "ja būtu blakām, tad ti mani skūpstītu?" Idiotisms. Ņemās ar skuķi, kas draugos, lai justos sekzīgāka, sēž zem viltus profiliem. Bērns pat nav pieaudzis. Tā, man vīns beidzās, gribu vēl.
14.11.2015 19:43 |

Reitings 1338
L.., labprāt padalītos ar savu vinčiku :-) Tu esi pelnījusi ko daudz labāku :-) Domāju, ka atbildi Tu jau pati zini
14.11.2015 19:54 |

10 gadi
Reitings 3818
Sisley, es labprāt piedāvājumu pieņemtu :) laikam būs jāiet pēc vīna uz veikalu, tas jau mani nekur nelaiž. Nojauš, ka kaut kas nav riktīgi. Es zinu, ka pareizākais būtu, ja viņu izmestu, bet man kauns teikt, ka pielīdu pie viņa tel., un man arī ir nolāpīti laba sirds, jo palīdzu visiem ar visu, kas man ir. Un viņu neviens negrib ņemt. Bet pareizi ir, kam vajag tādu nestrādājošu paviānu. Visi viņa draugi domā, ka āksts, bet viņš redz krutais savās domās - var ar citām ņemties, nav ne jāstrādā, nekā. Skaitu dienas līdz šis būs prom. Es netīšām ar kādu iepazinos, tik jauks puisis. Bet neko nevaru darīt, ja man ir bez maz pusaidzis mājās.
14.11.2015 20:02 |

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
L..- šausmas.
Nevaig kaunēties,ka ielīdi telefonā. Jo redz,ka patiesi arī uzgāji un pelnīti. Lai viņš saprot beidzot!
14.11.2015 20:05 |

10 gadi
Reitings 3818
Grāfiene, es jau zinu, ka, ja pateikšu, ka pielīdu un redzēju, pateiks, ka es atkal kaut ko murgoju un 5min viss tel būs iztīrīts. Man jau nav žēl, lai jau aizrijas viņa ar manu puisi. Man vienkārši nav saprašanas, ko es daru nepareizi? Viņš man dzīvi ir 6 gadus vienkārši izčakarējis, es saprotu, ka jāmet ārā, bet, ja viņ neiet un uzskata manus centienus viņu izmest par joku? Godīgi sakot, skaitu dienas, kad aizbrauks un ceru, ka neatbrauks atpakaļ tik drīz.
14.11.2015 20:10 |

Reitings 1338
L.., es domāju, ka Tev ir pēdējais lais saņemt savu rakstur, un to visu iebāzt sejā. Es arī neatbalstu to lūrēšanu tlefonā/soc tīklos, bet ir reizes, kad tas ir vajadzīgs.
Padomā pati - bez Tevis viņš nebūtu ticis vispār nekur, un, pa lielam, turās dzīvē tikai pie Tevis, zinot, ka Tu viņu nekur nepasūtīsi. Bet - varbūt ir vērts, un šis ir īstais brīfis?
Zinot savu raksturu, es jau sen būtu pateikusi, ko par to visu domāju. Bet, cilvēki dažādi. Mīli um cieni sevi, un zināsi, kā pareizāk rīkoties :-)
14.11.2015 20:11 |

10 gadi
Reitings 3818
Sisley, viņs to kā joku uztver, kad mēģinu. Viņš māk tādu emocionālo teroru, ka nezinu, kur likties. Es domāju, ka vieglā pamest būs caur sms, kad viņš būs prom. Gļēvi, bet tāpat reiz man viņš izdarīja. Un tad, kad redzēja mani laimīgu ar citu, brauca viņu sist un vēl teātri taisīja, lai tik mani dabūtu atpakaļ. Padevos, sagājām kopā, bet atkal tā pati šmara, kuras dēļ mani pameta pirms 4 gadiem... Es gribu, lai tas viss beidzas, bet arī ar visām dusmām domāju, lai viņš nepaliktu iz ielas. Nu muļķe.
14.11.2015 20:19 |

Reitings 1338
L.. , saprotu Tevi.. Pašam nevajag, un citam arī negrib dot. Kā tīnītis, meklē vn emocijas, bet Tu vinam esi galvenāuzturētāja..
Pa manam, Tu jau pati zini pareizo atbildi, tik sirds jau sāp tāpat - lai nu kad un kā. Man stipri līdzīga situācija, tik vīrietim 30 + gadi, un jūtos kā ar bērnu kopā.. Un pameest arī neavru, kgan zinu, ka vajadzētu (t)
14.11.2015 20:24 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Haaai!

Vakar biju vannā, kā jau pārējais Cosmo :-P(l)

Šodien retu reizi bija tāda brīvdiena, kad pašai sevi jāizklaidē...tā nu izgulējos līdz 12.00, aizvilkos uz Kolonnu, pēc tam ar Staķika kafiju atvilkos mājās un tad sāku šrubēt, 3 stundas noņēmos kā tāda lose... draugs atbrauca no darba, paņēma kompi un pajautāja vai var braukt pie drauga...protams, ka var... Tad nu uztaisīju sev paēst no nekā, pusi vēl piededzināju, noskatījos Moniku ēdot un tagad domāju, ko lai sadara...nevar saprast vai ir besis vai nē, ka sēžu viena, nogurusi pēc suņa un bez nekāda prieka... (t) Rītdien gan jau līdzīgs scenārijs - jāizsūc grīda, jāizmazgā mati, jāizmazgā drēbes un būs jau vakars :-D vēl vajadzētu pieķerties CSN, bet liekas, ka aizmigšu, ja sākšu lasīt...

Jauku jums vakaru! :-)
14.11.2015 21:02 |

10 gadi
Reitings 3818
Sisley, man liekas, ka problēma ir tajā, ka saskatām viņos bērnus. Manī ir izteikts mātes instinkts, prasās par viņu parūpēties, lai nenodzeras un uz ielas nepaliek. Nav tā, ka viņam pakaļu slauku vai baroju, bet nu reāli gribas, lai viņam labi.
14.11.2015 21:29 |

Reitings 2353
L.., nopērc kaķi un rūpējies. Vīrietis ir pieaudzis cilvēks un viņam par sevi ir pašam jārūpējas.
14.11.2015 21:33 |

10 gadi
Reitings 13809
Man jau negribas izklausīties nejaukai, bet teikšu atklāti - tos L.. stāstus vairs nezinu, kā uztvert. Kā var sevi tikļoti necienīt? Kas Tu esi - žēlsīrdīgā māsa, Solveiga vai Kristīne? Kāpēc ir pašai jāizposta sava dzīve? Ja godīgi sākumā man bija žēl, tad tagad liekas, ko tur žēlot, jo Tu tā gribi dzīvot. Pati apzinies, ka nekā nav - ne cieņas, ne mīlestības, bet turpini sevi pazemot.
14.11.2015 21:36 |

Reitings 1338
L.., pa lielam - tā ir daļa no mīlestības, vēlēties, lai otram ir labi, pienest tēju un zāles, ja ir slikti, utt. Bet, tas ir labi tikai tik ilgi, kamēr tas ir abpusēji. Un Tev jau sen tā nav.. Neiznieko savu jaunību. Pēc savas pieredzes saku, ka 25+ gaods būs daudz grūtāk kādu atrast :-D Ja godīgi, es tgd domāju, cik gan daudz foršus čaļus sav stulbuma dēļ esmu atšuvusi 18+ gadu vecumā :-D Jo tad bija aktuāli tikai tādi jākļi/pajoliņi..
Saprotu, ka ir jūtas - sirds ir sirds, un ir jūtas.. Bet ir vērts paskatīties uz citām debess pusēm, iesākumam - vismaz paskatīties :-)
14.11.2015 21:39 |

Reitings 3582
Reģ: 22.06.2014
čau, klusumā :)

visu dienu biju skolā, lekcijas kā paredzēju - garlaicīgas.
pēc skolas ar kursa biedreni bijām vakariņās hesītī, tikko izlīdu no vannas, tagad došos gulēt.
izdomāju, ka rīt uz skolu braukšu ar busu, lai vakarā nav jādomā, kur likt mašīnu.

nevaru atrast planšetes lādētāju, uznāca izmisums, kādu brīdi nebiju izmantojusi, kā akā iekritis. labi, ka der parastais telefona lādētājs, bet kur ir oriģinālais? joopčik, liekas, ka deguna galā rēgojas un mēdās uz mani. :-D
14.11.2015 21:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits