1) Visi bēgļi nav teroristi. Iespējams jau ir, ka kāds ir, jo tomēr ērti iekļūt valstī izliekoties par bēgli, bet, ja visus tos bēgļus nosūtīs mājās un vairs neuzņems atkārtoti, varētu padomāt, ka teroristi neatradīs citu veidu, kā izdarīt darāmo :D Vai tas, kas nolaupīja lidmašīnu, kas ielikās Dvīņu torņos, vai tas arī bija bēglis? Tāpat, kā daudzos citos gadījumos nav pierādīts, ka vainīgie būtu ar bēgļa statusu. Kā redzam, iespējams ir viss, vajag tikai gribēt un teroristiem naudas netrūkst (Gribētu uzzināt, kas darās galvā tiem cilvēkiem, kas viņiem to naudu dod).
2) Es uz savas facebook bildes nelikšu to Francijas karogu. Iepūtiet. Arguments, ka tad es nejūtu līdzi Francijai, nav arguments. Tur cietušo sarakstā ir gana daudz citu valstu pilsoņu, pie kam tieši Francijas valdības lēmums bija tas, kas noveda pie šīm sekām. Tas, ka es savu bildi izkrāsošu ar attiecīgās krāsas strīpām, neko nedos ne cietušajiem, ne viņu ģimenēm. Pie kam tāda divkosība sanāk - kad nokrita krievijas lidmašīna, bojā gāja tādi paši civiliedzīvotāji, kā tie Francijā. Nemanīju nevienam Krievijas karogu.
3) Ja mēs bēgļus sūtām atpakaļ uz viņu dzimtenēm, neaizmirsīsim savējos no tām valstīm savākt atpakaļ mājās. Tas nav normāli, ka ASV, britu, Francijas un citu valstu karavīri tur uz vietas spīdzina un nogalina cilvēkus, bet ja kas tāds notiek Eiropā, tad musulmaņi teroristi. Un tie, kas plosās pa tām valstīm? Tie amerikāņi utt, kas vēl filmē tos video, kā viņi ņirgājas par tiem cilvēkiem, pazemo viņus, izvaro, spīdzina pirms nāves. Kas viņi ir, lai teiktu, ka Francijai vai kādai citai valstij ticis nepelnīti? Nepelnīti ir ticis tiem cilvēkiem, katram atsevišķi, kuri miruši, būdami civiliedzīvotāji, kas lēmumus šajos jautājumos nepieņem - tas attiecās gan uz tiem civilajiem, kas gājuši bojā teroraktos visā pasaulē, gan uz tiem kam tiek piespriesta nāve tikai reliģijas dēļ, lai gan viņi neko nav izdarījuši.
Neviens no tiem, kas tajā naktī mira Francijā, nebija pelnījis to, kas ar viņu notika. Bet valsti pārstāv valstsvīri un ir stulbi, ka viņi neredz cēloņu/seku kopsakarības. Tagad vēl briti pieslēgšoties. Vai tiešām jau mirušo ir par maz? (t)