Parīzes notikumi

Reitings 334
Reģ: 19.11.2014
Tikko ieraudzīju, ka atkal Parīzē apšaude... Uz doto mirkli 35 mirušie un ~100 ķīlnieku... Saka, ka saistība ar Sīriju.. Skumji. Laikam nekur vairs nav droši...
Nezinu, kapēc izveidoju diskusiju, laikam lai vienkārši parunātu par šiem notikumiem...
Skumji. :-(

Ja kādam interesē tad links uz Live notikumiem
http://www.bbc.co.uk/news/live/world-europe-34815972
14.11.2015 00:31 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
Nē, manuprāt, viņi Latvijā nepaliks. Vismaz daļa no tiem, ko uzņemsim šeit, noteikti nē. A tu kādreiz kebabu ēstuvē esi bijusi? Visi skrien tev virsū un uzspiež savu pārliecību? Lielākā daļa tur strādā ne latvieši un ne baltie.

Jā, man Mildas tirdziņā viens ieteica piesegt matus (man gari mati, bija izlaisti). :) Pateicu, ka neesmu musulmane, un nekad to nedarīšu.
15.11.2015 14:45 |

Reitings 272
Reģ: 01.03.2015
Man fascinē tavi teksti, zināšanas tev ir apaļa 0, bet izliecies, ka saproti, par ko iet runa. schoco pareizi teica, nosaucot citus regulāri par "idiotiem" un tupām bābām, laikam maskē savus kompleksus. Kanāda:

Syrian Refugee Crisis 2015: How Canada Will Resettle 25,000 Refugees Over The Next Few Weeks

http://www.ibtimes.com/syrian-refugee-crisis-2015-how-canada-will-resettle-25000-refugees-over-next-few-2182085

1. vārdu ''idiots'' līdz šim nekad neesmu lietojis

2. tu esi idiots. es rakstu, ka ne jau no sīrijas kanādieši transportēs bēgļus, un tu kā pretargumentu izmanto rakstu, kurā ir melns uz balta rakstīs, ka bēgļi tiks transportēti no Lebanonas, Turcijas un Jordānas NEVIS no sīrjas :D :D :D tu toč esi idiots

Tu esi tiešām tāds umņiks vai tiešām izliecies? Japāna valsts ar IKP uz vienu iedzīvotāju: $38,216 un $4.843 trillion lielu ekonomiku iedeva Sīrijai 1.9 miljardu? Starp citu, $1.5 nevis $1.9. WOW!

vairāk par Japānu ir iedevusi tikai ASV. Ko ir izdarījusi LV? Neko. Tikai dirsusi un dirsusi un tagad letiņi vēl uzdirsīs Japānai, ka Japāna nav pietiekami daudz naudas iedevusi :D Tipski letiņi - paši ne pirkstu nepacels, bet citus no galvas līdz kājām ar sūdiem nolies :D
15.11.2015 14:52 |

10 gadiPatīk
Reitings 4936
Reģ: 31.10.2010
Nē, manuprāt, viņi Latvijā nepaliks. Vismaz daļa no tiem, ko uzņemsim šeit, noteikti nē.

Cik naiva cerība. Kā ieperināsies, tā paliks un vairosies kā prusaki.
15.11.2015 14:52 |

Reitings 272
Japāna turklāt ir sen zināma kā valsts ar pasaulē lielāko nacionālo parādu, un tik un tā viņi dod naudu citiem, un tik un tā letiņi viņiem dirš virsū, ka par maz iedevuši, kamēr paši ne pirkstu nepacels citu labā :D
15.11.2015 14:57 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Esmu pret šāda apjoma bēgļu uzņemšanu, tā ir nepārdomāta un bīstama.

Kur vinus likt, kur? Neviens jau pirms brauksanas neprasa ES atlauju, vini vienkarsi atbrauc.
15.11.2015 14:58 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Vai tad tu nedzirdēji atbildes? Gāzes kamerā un nost vai arī pagrabā, lai ziemā izsalst. Doh.
15.11.2015 15:01 |

Reitings 111
Reģ: 08.10.2015
Kur vinus likt, kur?

Deportēt atpakaļ.

Nākamos, kas laivo vidusjūrā - nogremdēt.
15.11.2015 15:04 |

10 gadi
Reitings 1496
Kur vinus likt, kur? Neviens jau pirms brauksanas neprasa ES atlauju, vini vienkarsi atbrauc.

Eiropai jākļūst nepievilcīgai bēgļiem - strādāsi, būs nauda un kur dzīvot, nestrādāsi - deportēs.

Reitings 129
Reģ: 07.09.2015
1. vārdu ''idiots'' līdz šim nekad neesmu lietojis

Ok piedod, nedomāju, ka uztvērsi to tik burtiski. Vārdi: Idiots un "tupā bābele", acīmredzot ir ar pilnīgi dažādām nozīmēm. Ok Mister!

2. tu esi idiots. es rakstu, ka ne jau no sīrijas kanādieši transportēs bēgļus, un tu kā pretargumentu izmanto rakstu, kurā ir melns uz balta rakstīs, ka bēgļi tiks transportēti no Lebanonas, Turcijas un Jordānas NEVIS no sīrjas tu toč esi idiots

Da bļin, es teicu, ka lidos no Damaskas vai? ES TEICU, KA UZŅEMS SĪRIJAS BĒGĻUS! Loģiski, ka nelidos no Damaskas. Tavs uzbrauciens(arguments) par karti vienkārši uzjautrināja mani, varētu padomāt, ka ja no Turcijas(piemēram) var aiztransportēt 25 000 uz Kanādu, tad uz Japānu vai Dienvidkoreju nevarētu!:)

vairāk par Japānu ir iedevusi tikai ASV. Ko ir izdarījusi LV? Neko. Tikai dirsusi un dirsusi un tagad letiņi vēl uzdirsīs Japānai, ka Japāna nav pietiekami daudz naudas iedevusi Tipski letiņi - paši ne pirkstu nepacels, bet citus no galvas līdz kājām ar sūdiem nolies

Nu LOĢISKI, ka tā, Japāna ir TREŠĀ lielākā ekonomika! Viņi ziedo 0.19% no sava IKP, tikpat cik ASV. Tad, kad tu būsi kautko izdarījis, tad varēsi runāt, es tikmēr pirkstus necelšu, jo uzskatu, ka viņus nav jāuzņem. Letāk būtu ar tiem 14 vai cik miljonus(sākuma izmaksas) LV grib tērēt viņu izmitināšanai vienkārši atpirkties no uzņemšanas, kā to dara Japāna un citas attīstītas ne-rietumu valstis.

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Eiropai jākļūst nepievilcīgai bēgļiem - strādāsi, būs nauda un kur dzīvot, nestrādāsi - deportēs.

Bet tā arī notiek. Tikai ar to deportēšanu nav tik vienkārši - jo ja ir labs advokāts ir dažādas iespējas palikt pie noteiktiem nosācījumiem.
15.11.2015 15:07 |

Reitings 1267
Reģ: 30.08.2013
Vīrieši, lai iet karot un aizstavēt savu valsti ,nevis nopuņķojušies pa Germani sapņo.
15.11.2015 15:08 |

10 gadi
Reitings 1496
Bet tā arī notiek. Tikai ar to deportēšanu nav tik vienkārši - jo ja ir labs advokāts ir dažādas iespējas palikt pie noteiktiem nosācījumiem.

Par vēlu atmodās. Par juridisko pusi runājot, tiesiskā paļāvība var tikt ierobežota, līdz ar to maz ticams, ka reāli kādam izdosies aizsēdēties.
15.11.2015 15:10 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Karot un aizstāvēt savu valsti...viņiem tā valsts ir izpostīta... ir bijušas pat aizdomas, ka ķīmiskie ieroči tikuši izmantoti, lai gan Sīrija to noliedz. Jums maz ir nojausma? da kaut bildes paskatieties.. karot, labi, ka salmu jumts virs galvas.
Cik daudzi latvieši paliktu karot? Laiki ir mainījušies. 90% aizbēgtu prom uz rietumiem pie pirmās iespējas, glābjot sevi
15.11.2015 15:10 |

Reitings 1267
Salmu jums un Iphons rokās. Ne visa Sīrija ir viens liels grausts.
15.11.2015 15:13 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
strādāsi, būs nauda un kur dzīvot, nestrādāsi - deportēs.

Tu vispar esi lietas kursa par realo situaciju, par likumiem jeb tikai cosmo, fb un twitter lasi?
Ta jau ir ta problema, ka vini nevar stradat ne kamer vini gaida uz begla statusa pieskirsanu nedz tad kad begla status ir pieskirst. Un ja vinus pieker stradajam kaut vai par brivu palidzot sniegu tirit pensionariem, viniem begla statusu atnem un izmet no valsts.
Otra problema ir dokumentu trukums. Daudzi savus dokumentus iznicina un uzdodas par siriesiem kaut ari vini Sirija pat nekad nav bijusi. Uz kurieni vinus sutit, kas vinus nems? Neviens. Un vini bus atpakal pie Griekijas krastiem.
15.11.2015 15:14 |

Reitings 1267
Ja nekad nav bijušo Sīrijā un nav kara bēglis, kāda man daļa? Ja es aizbraukši uz Austrāliju bez pases, mani arī apžēlos? Tad jau varam nu visi pērties bez pasēm,kur acis rāda, viņiem nebūs kur mūs likt un uzņems! Ura,uraaa!
15.11.2015 15:16 |

10 gadi
Reitings 1496
Tu vispar esi lietas kursa par realo situaciju, par likumiem jeb tikai cosmo, fb un twitter lasi?
Ta jau ir ta problema, ka vini nevar stradat ne kamer vini gaida uz begla statusa pieskirsanu nedz tad kad begla status ir pieskirst. Un ja vinus pieker stradajam kaut vai par brivu palidzot sniegu tirit pensionariem, viniem begla statusu atnem un izmet no valsts.
Otra problema ir dokumentu trukums. Daudzi savus dokumentus iznicina un uzdodas par siriesiem kaut ari vini Sirija pat nekad nav bijusi. Uz kurieni vinus sutit, kas vinus nems? Neviens. Un vini bus atpakal pie Griekijas krastiem.

Savaldi hormonus, iedzer tējiņu. Es runāju nevis par esošo situāciju, bet vēlamo, jo jautājums bija ko darīt.

Un kas, Tavuprāt, izraisīja šo kvēlo vēlmi uzdoties par sīriešiem? Labie pabalsti, kad tie būs nost, nabadziņi paši atcerēsies no kurienes nākuši.
15.11.2015 15:19 |

Reitings 272
Da bļin, es teicu, ka lidos no Damaskas vai? ES TEICU, KA UZŅEMS SĪRIJAS BĒGĻUS! Loģiski, ka nelidos no Damaskas. Tavs uzbrauciens(arguments) par karti vienkārši uzjautrināja mani, varētu padomāt, ka ja no Turcijas(piemēram) var aiztransportēt 25 000 uz Kanādu, tad uz Japānu vai Dienvidkoreju nevarētu!

Kanāda masveidā bēgļus sāk uzņemt tagad, jo atšķirībā no tādām valstīm kā Latvija, kas gadiem ilgi tikai ierauš ES naudu kabatās, un kad pašiem izdevīgi (kā te) sauc sevi par Rietumiem, bet pārējā laikā dirš Rietumiem virsū, Kanāda solidarizējas ar Rietumiem un nemeklē visā pašlabumu. End of story. LV negrib ne naudu dot, ne bēgļus uzņemt, pilnīgi pohuj par Rietumiem un viņu problēmām, tikai stāsta, kādi letiņi ir RIETUMNIEKI bet tie bēgļi neattīstīti mērkaķi.
Vai Japānai ir pienākums šādi solidarizēties - varbūt, bet katrā ziņā daudz mazāks, kā Eiropas valstīm. Par ko Japāna ir arīdaudz kritizēta, bet neba jau tevi tas interesē :D

Nu LOĢISKI, ka tā, Japāna ir TREŠĀ lielākā ekonomika! Viņi ziedo 0.19% no sava IKP, tikpat cik ASV. Tad, kad tu būsi kautko izdarījis, tad varēsi runāt, es tikmēr pirkstus necelšu, jo uzskatu, ka viņus nav jāuzņem. Letāk būtu ar tiem 14 vai cik miljonus(sākuma izmaksas) LV grib tērēt viņu izmitināšanai vienkārši atpirkties no uzņemšanas, kā to dara Japāna un citas attīstītas ne-rietumu valstis.

Atpirkšanās? :D Japāna ir jau iepriekš devusi naudu bēgļiem un vēl ilgi dos, nevis tagad ''atpērkas'' ar 1 maksājumu :D
15.11.2015 15:21 |

Reitings 111
Reģ: 08.10.2015
Karot un aizstāvēt savu valsti...viņiem tā valsts ir izpostīta

Bļāviens, tu dura esi? Rīga un Latvija 1918-1919.gadā arī bija izpostīta, bet latvieši palika un cīnījās un izveidoja savu valsti.

Atšķirībā no mīkstajiem arābiem-diedelniekiem!
15.11.2015 15:22 |

Reitings 129
Reģ: 07.09.2015
Luī:
Ja nekad nav bijušo Sīrijā un nav kara bēglis, kāda man daļa? Ja es aizbraukši uz Austrāliju bez pases, mani arī apžēlos? Tad jau varam nu visi pērties bez pasēm,kur acis rāda, viņiem nebūs kur mūs likt un uzņems! Ura,uraaa!

Ar Austrāliju būs sarežģīti, tur politiķi domā ir par savas valsts labklājību. Viņi laivas vienkārši sūta atpakaļ, daļu izmitina Ziemassvētku salā un vēl vienā salā, kuras atrodas tūkstošiem kilometru atālumā no Austrālijas. Kara tur nav, lai dzīvo, pie problēmām deportē - Austrālijas haļavu viņiem nedos.

Valdības reklāmas plakāti, lai "bēgļi" nemaz nedomā doties uz Austrāliju:

15.11.2015 15:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits