Nē, manuprāt, viņi Latvijā nepaliks. Vismaz daļa no tiem, ko uzņemsim šeit, noteikti nē. A tu kādreiz kebabu ēstuvē esi bijusi? Visi skrien tev virsū un uzspiež savu pārliecību? Lielākā daļa tur strādā ne latvieši un ne baltie.
Man fascinē tavi teksti, zināšanas tev ir apaļa 0, bet izliecies, ka saproti, par ko iet runa. schoco pareizi teica, nosaucot citus regulāri par "idiotiem" un tupām bābām, laikam maskē savus kompleksus. Kanāda:
Syrian Refugee Crisis 2015: How Canada Will Resettle 25,000 Refugees Over The Next Few Weeks
http://www.ibtimes.com/syrian-refugee-crisis-2015-how-canada-will-resettle-25000-refugees-over-next-few-2182085
Tu esi tiešām tāds umņiks vai tiešām izliecies? Japāna valsts ar IKP uz vienu iedzīvotāju: $38,216 un $4.843 trillion lielu ekonomiku iedeva Sīrijai 1.9 miljardu? Starp citu, $1.5 nevis $1.9. WOW!
Nē, manuprāt, viņi Latvijā nepaliks. Vismaz daļa no tiem, ko uzņemsim šeit, noteikti nē.
Esmu pret šāda apjoma bēgļu uzņemšanu, tā ir nepārdomāta un bīstama.
Kur vinus likt, kur?
Kur vinus likt, kur? Neviens jau pirms brauksanas neprasa ES atlauju, vini vienkarsi atbrauc.
1. vārdu ''idiots'' līdz šim nekad neesmu lietojis
2. tu esi idiots. es rakstu, ka ne jau no sīrijas kanādieši transportēs bēgļus, un tu kā pretargumentu izmanto rakstu, kurā ir melns uz balta rakstīs, ka bēgļi tiks transportēti no Lebanonas, Turcijas un Jordānas NEVIS no sīrjas tu toč esi idiots
vairāk par Japānu ir iedevusi tikai ASV. Ko ir izdarījusi LV? Neko. Tikai dirsusi un dirsusi un tagad letiņi vēl uzdirsīs Japānai, ka Japāna nav pietiekami daudz naudas iedevusi Tipski letiņi - paši ne pirkstu nepacels, bet citus no galvas līdz kājām ar sūdiem nolies
Eiropai jākļūst nepievilcīgai bēgļiem - strādāsi, būs nauda un kur dzīvot, nestrādāsi - deportēs.
Bet tā arī notiek. Tikai ar to deportēšanu nav tik vienkārši - jo ja ir labs advokāts ir dažādas iespējas palikt pie noteiktiem nosācījumiem.
strādāsi, būs nauda un kur dzīvot, nestrādāsi - deportēs.
Tu vispar esi lietas kursa par realo situaciju, par likumiem jeb tikai cosmo, fb un twitter lasi?
Ta jau ir ta problema, ka vini nevar stradat ne kamer vini gaida uz begla statusa pieskirsanu nedz tad kad begla status ir pieskirst. Un ja vinus pieker stradajam kaut vai par brivu palidzot sniegu tirit pensionariem, viniem begla statusu atnem un izmet no valsts.
Otra problema ir dokumentu trukums. Daudzi savus dokumentus iznicina un uzdodas par siriesiem kaut ari vini Sirija pat nekad nav bijusi. Uz kurieni vinus sutit, kas vinus nems? Neviens. Un vini bus atpakal pie Griekijas krastiem.
Da bļin, es teicu, ka lidos no Damaskas vai? ES TEICU, KA UZŅEMS SĪRIJAS BĒGĻUS! Loģiski, ka nelidos no Damaskas. Tavs uzbrauciens(arguments) par karti vienkārši uzjautrināja mani, varētu padomāt, ka ja no Turcijas(piemēram) var aiztransportēt 25 000 uz Kanādu, tad uz Japānu vai Dienvidkoreju nevarētu!
Nu LOĢISKI, ka tā, Japāna ir TREŠĀ lielākā ekonomika! Viņi ziedo 0.19% no sava IKP, tikpat cik ASV. Tad, kad tu būsi kautko izdarījis, tad varēsi runāt, es tikmēr pirkstus necelšu, jo uzskatu, ka viņus nav jāuzņem. Letāk būtu ar tiem 14 vai cik miljonus(sākuma izmaksas) LV grib tērēt viņu izmitināšanai vienkārši atpirkties no uzņemšanas, kā to dara Japāna un citas attīstītas ne-rietumu valstis.
Karot un aizstāvēt savu valsti...viņiem tā valsts ir izpostīta
Ja nekad nav bijušo Sīrijā un nav kara bēglis, kāda man daļa? Ja es aizbraukši uz Austrāliju bez pases, mani arī apžēlos? Tad jau varam nu visi pērties bez pasēm,kur acis rāda, viņiem nebūs kur mūs likt un uzņems! Ura,uraaa!