koshka es nevis neko nezinu par vegāniem,bet pati esmu izbijis veģetārietis(veselības pēc izbijis,man kaut kā nesanāca un izvēlējos dzīvot kvalitatīvu dzīvi un neglābt tos nabaga lopiņus.Toties savam sirdsmieram maksimāli cenšos izvēlēties normālos apstākļos augušu lopiņu gaļu,nevis komerciāli audzētās vistas,cūkas un visu pārējo) un es lieliski pārzinu to virtuvi,jo savu laiku biju ļoti ciešā kontaktā ar šādu publiku un,piedodiet,bet tie cilvēki ir agresīvi!99% rada iespaidu,ka viņu samdzenes atmirst,jo viņi agresīvi metas virsū ik vienam,kas atļaujas ēst gaļu,tai pašā laikā sludinot,ka agresīvi esot tie gaļēdāji,jo redziet omītes mēģina viņiem iemānīt gaļu pa kluso un cilvēki kopumā pauž sašutumu par viņu izvēli.Bija arī tādas pašas diskusijas par veģetāru diētu plēsējiem,kur bija kāds,kas izteicās,ka priekškam sunim kaulu,viņa dodot viņam pagali kaula vietā,gaļas vietā zaļos zirnīšus un redziet gaļu viņš nemaz negribot,jo kad atstiepa mājās ceļmalā nosprāgušu jenotu, neesot ēdis. Es šobrīd personīgi pazīstu vienu sievieti,kas ir veģetāriete jau 12 gadus un viņa ir kolosāls cilvēks!Atspoguļo sevī visu,par ko vispār ir šis vegānisma un veģetārisma kults-viņa ir maiga,mierīga un nosvērta,bet viņai ir divi takši,kuri tiek baroti gar ar normālu sauso barību,gan ar jēlu gaļu,kā arī tiek vesti uz medību treniņiem,kur suns aprej dzīvu jenotu vai iet pa asinspēdu,kuras galā parasti ir kāda detaļa no tā meža dzīvnieka.Zinu vēl vienu veģetārieti ar kuru ir patīkami komunicēt,kurai ir kaķis,kuru viņai nav ienācis prātā mērdēt uz nepiemērotas diētas.
Vakar starp citu palasiju par šo veģetāro un vegāno barošanu suņiem un kaķiem.Kategoriski aizliegts šādi barot kucēnus un kaķēnus,un vaislas dzīvniekus.Bija arī vetārstu apstiprināts raksts,kur šādi barots kucēns,kurš tika barots ar it kā taču profesionāli sabalansētu vegāno sauso barību,gandrīz aizgāja pie tēviem,tas bija kucēns,kuram pāris mēnešus pēc šādas diētas atteica pakaļkājas,tam neattīstījās muskuļi,izveidojās anēmija un ienesot klīnikā tas kolapsējās. Kā arī daudz viedokļi no Amerikāņu vetiem,kuri visi kā viens saka,ka pieaudzis suns VAR IZDZĪVOT uz vegānas/veģetāras barības,bet tad tam ir jāgrūž iekšā nenormālas ķīmijas,ko dara Šeila un suns turpina izdzīvot,bet ne dzīvot,jo šī diēta nav un nekad nebūs piemērota gaļēdāja vajadzībām.Kāpēc kāds grib sev blakus redzēt dzīvnieku,kas velk savu dzīvību,man nav skaidrs.Man patīk blakus redzēt spēcīgus,aktīvus dzīvniekus,kuros kūsā enerģija,man patīk,ka dzīvnieks ēd ar prieku,nevis ar gariem zobiem kā to dara Rāma vakardienas Bez Tabu sižetā.Un es esmu 100% pārliecināta,ka manis izvēlētā diēta maniem suņiem rada sajūsmu,jo tie lec pa gaisu un dejo tiklīdz redz,ka no ledusskapja velku ārā maisiņu ar gaļu,ka tiek gatavoti svari un gaļas dēlis.Neredzēju tajā video tādu sajūsmu no suņa par salātiem.