par resnīšiem

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
Vēlējos izveidot atklātu diskusiju par to, ko jūs domājat par cilvēkiem, kas ir apaļīgi, nu ap 90kilogramiem un vairāk.
vai viņu izskats jūs atgrūž vai tieši otrādi-draudzējaties ar viņiem neskatoties ne uz ko?
07.11.2015 17:35 |

Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
Es pienemu,ka informacija par uzturu netiek mekleeta.
10.11.2015 11:31 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Informācija ne visiem ir saprotama. Man arī nenostrādāja - tagad šitā vietā ieliec kaut ko, kur ir olbaltumvielas vairāk, tagad šķiedrvielas klāt pieliec. Ar tik gudriem tekstiem cilvēkam, kam visu dzīvi nav bijusi saskarsme ar pareizu uzturu, neko neiemācīs. Un tā ir problēma - nevajag teikt, tagad tu sāc ēst to un to, bet nākt ar ieteikumiem, kas tieši ir tās olbaltumvielas, receptes. Man pateica, lai uzturā sāku pupiņas lietot. Tad arī sāku, bet, ja nav idejas, ko un kā kombinēt veselīgi, tas tās uztura piramīdas ir fufelis.

Ja cilvēks visu dzīvi ēdis neveselīgi, tad ir jāparāda, jāpalīdz ar idejām, receptēm, lai redz, kātas izskatās, kā tas ir. Neko nedod, ja pasaki - ej meklē internetā, resnais sliņķi.
10.11.2015 11:37 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
wee - bet jautājums, kāpēc rodas šī nolaidība? Varu teikt, ka kad man bija liekais svars neēdu ne mazāk, ne vairāk kā tagad. Taču tajā laikā bija emocionāli ļoti smags laiks, daudz stresa un var teikt, ka katra uzņemtā kalorija bija 3x vērtībā. Kad dzīvē viss nokārtojās un emocionāli jutos labi, svars tā pamazām pats arī pazuda, un apēdot šokolādi svars pēkšņi nepalielinās gaismas ātrumā... Un neesmu tāda vienīgā.

nu es runāju konkrēti par sevi , ja man tā būtu es vienkārši neēstu , bet es esmu no tiem , kas kad streso vai bēdājas var 3 dienas neēst un pat nedomāt par to ....

Wee, MADasaHATTER un citas līdzīgi domājošās - no jūsu viedokļa izriet, ja cilvēks ir apaļīgs, tad viņam jākaunas pat ūdeni dzert - tad ko viņam darīt - pakārties? Nošauties? Nolēkt no tilta? Sarīties miega zāles? Pārgriezt vēnas?

lūdzu izlasi vēlreiz ko rakstīju , ko dara citi man vienalga, es runāju par sevi , bet es nekad nepieļautu situāciju, ka atopos un sveru 90kg , jopcik tas +30kg pie mana tagadējā svara :D :D
es jau sēžos uz diētas kad ir +5 , grūtniecības laikā izmetu svarus, lai sevi morāli netraumētu un ārstam teicu, lai pat nesaka ciparus , to skatījos mātes pasē , zem segas naktī ... :D :D

kā jau iepriekš teicu tie ir mani tarakāni un mana veselība , es varu apgalvot , ka nekad nebūšu ar +90 , nopietni , es drīzāk mirtu nekā būtu tāds kuģis , ja cits ir mierā ar sevi 40+ izmērā - lūdzu , ne mana cūka ne druva 8-)
10.11.2015 11:40 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Cilvēkus es vērtēju pēc viņu rakstura nevis tauku slāņa.
Pašai ir liekie kg, bet man viņi netraucē, grūtības nesagādā un nav arī uzēsti ēdot burgerus un frii izmantojot kuponus (neciešu koponus priekš šādiem ēdieniem kas motivē uz neveselīgu dzīves veidu).

Pietam lielākoties visās ātrajās ēstuvēs ir daudz vairāk tievie cilvēki kuri domā ka viņi var visus dranķus ēst jo svars nenāk klāt, bet nu apsveicu jūs, ar katru reizi kā apēdat par daudz dranķus jums sirds aptaukojas un tas ir tik pat neveselīgi kā būt resnam.

Visiem aprobežotajiem kuri uzskata ka vienīgais liekā svara iemesls ir burgeru un taukainu ēdienu rīšana, apsveicu jūs visus ar to ka tādā gadījumā es jūs uzskatīšu kā anoreksiķes kuras visu laiku vemj savu ēdienu laukā.

10.11.2015 11:56 |

Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
Kāda vispār saistība draudzībai ar svaru?

Tievs, apaļīgs stipri korpulents - nu kāda gan man par to daļa? Ja pats jūtās labi, tad man gar to daļas nav. Protams, pie sevis, iespējams, nodomāšu, ka, piemēram, viņš ir par resnu vai par tievu, varētu kaut ko darīt lietas labā, bet attieksmi pret šo cilvēku tas neietekmētu.
10.11.2015 12:12 |

Reitings 741
Reģ: 11.08.2015
Manuprāt, cilvēkus vairāk atgrūž kompleksaini, tizli un nomākti cilvēki. Man bija draugs, kurš ciest nevarēja apaļīgas sievietes, bet pakatoties to pašu saimniekšovu viņš ar pārliecību teica, ka visu to sievu kandidāšu vietā viņš izvēlētos Sipenieci. :D
10.11.2015 12:21 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Pilnīg vienalga par to, ka cilvēkam ir tie liekie kg vai nav. Vienīgais, kas manu attieksmi ietekmē ir paša cilvēka attieksme.
10.11.2015 12:25 |

Reitings 11162
es nedomāju , ka vienīgais liekā svara iemesls ir burgeru, picu un fast food rīšana ... Ja labi grib var uzresnēt arī no burkāniem ( goda vārds man grūti iedomāties, bet es to neizslēdzu ), vienkārši citi uzņem vairāk kaloriju nekā spēj patērēt + ēd pirms gulētiešanas , kaut kādus kartupeļus ar mērcēm vai citus ēdienus , kurus pirms gulēiešanas nevajadzētu ēst ....

runājot par bērniem , kuri ir ar liekajiem kg , tā savukārt ir vecāku nolaidība un nespēja vai nevēlēšanās kaut mazliet kontrolēt bērna ēdienkarti , aizņemtība, kas iet roku rokā ar pankūkām, cīsiņiem, pelmeņiem u.t.t.

cilvēka dabā nav būt resnam , tas rada daudz praktiskas dabas neērtības , bet kā jau teicu tā ir katra brīva griba un nav mana daļa , man pašai ir draudzene kura ir ar daudz liekajiem kg , ik pa laikam mēģina ko nomest , bet nepietiek ne apņēmības , ne gribasspēka , kas manā skatījumā ir rakstura vājums un tikai pēc tam no tā izriet nolaidība .... viņa 3 gadu laikā pieņēmās svarā kopumā par kādiem 50kg ( pēc grūtniecības jau kaut kas nogāja , bet nu tāpat psc ! ) es esmu ar viņu par to runājusi , bet nu cilvēkam pārāk patīk ēst , tieši visādus krāsnī ceptus bekonus, majonēzi, kartupeļus ar speķi ... nu katram savs ... kamēr viņa nemāca mani ko man ēst un kamēr nesāk stāstīt , ka redz man esot vājš raksturs tikmēr viss ir čotka , tikai man godīgi būtu kauns izģērties vīrieša priekšā ... , bet atkal jau ... kāda man daļa ko katrs dara savā guļamistabā... es spriežu pēc sevis un nevienam savu viedokli neuzspiežu un redzot resnu cilvēku ar pirkstiem nerādu, tas ko es domāju savā galvā ir mani tarakāni , man pat citreiz manikeni šķiet kaut kādi resni :D :D :D
10.11.2015 12:46 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Ja cilvēks visu dzīvi ēdis neveselīgi, tad ir jāparāda, jāpalīdz ar idejām, receptēm, lai redz, kātas izskatās, kā tas ir. Neko nedod, ja pasaki - ej meklē internetā, resnais sliņķi.

Pec savas pieredzes stradajot ar klientiem, veicot viniem kermena proceduras, lidz ar to 80% ir ar lieko svaru, jautaa- kaa notievet. Un es pastastu kaa to izdarit, ko est, ko neest, ko aizvietot, bet tas nestrada, nav motivacijas. Pie manis nak sieviete gadu uz proceduru- jaa, adas tonuss uzlabojies uz kajam un dibena, vedera, saniem, ir zaudeti cm, bet vinja gadu man jautaa- ko man eest. Es vinai staastu ko est, nesaaku viss ed tikai darzenus, bet pastastu ka pamazam no ikdienas sokolades parej uz reizi nedela sokolades. Bet nee, nekas nav mainijies, cilveks izmet katru menesi simtus un turpina staigat uz saloniem. Ta ka nav jau taa ka taa informacija ir kodeta, ir gramatas, dietologi.

Bet nu tas mans viedoklis, ka katrs mes veidojam savu dzivo, veselibu, izvelamies ko est, dzert (jaa daudzi pat nezin ka jadzer udens, un vispar kapec?), es esmu bijusi apaljiga emocionala stavokla delj, bet atri sanemos, noslauciju asaras un saku strafat ar sevi. Ta ka tas nav neiespejami.
10.11.2015 13:38 |

Reitings 11162
nu redz, ne es vienīgā esmu saskārusies ar cilvēkiem kuriem ir liekais svars, tas viņu it kā neapmierina, bet neko darīt lietas labā nav gatavi :D
10.11.2015 14:22 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Es arī nešķiroju cilvēkus pēc svara, auguma utt. Galvenais ir personība. Mani vairāk atbaida tas, ka cilvēks ir nesakopies. Vienalga vai resns vai kaulains. Ja no viņa nāk netīkams aromāts un duša nav redzēta pāris ned, tad es ar tādu labāk kontaktu neveidoju :D

Un par to nolaidību, var jau būt, ka tā. bet man arī liekas, ka lielākā daļa ir tā nezināšana par to, kā vajadzētu labāk savu uzturu veidot. Man kādreiz arī bija tā nezināšana, tāpēc staigāju ar saviem pāris liekajiem kg un domāju, ka es vnk tāda esmu un tur neko nevar izdarīt :D ēdu tāpat, kā draugi, ģimene, otra puse, bet kad es sāku interesēties vairāk, ka katram tomēr tā vielmaiņa strādā savādāk un ir mazliet pie visa jāpiedomā, tad arī tas svars nostājās savās vietās :)
10.11.2015 14:28 |

Reitings 6040
wee

esmu pamanijusi, ka tev ir ljoti svariigi, kaa izskaties un man ir tas pats, es nejutos erti ja man apsezoties jaievelk veders (man viss uzkrajas uz vedera), delj taa kada ir mana uzbuve (loti tievas rokas un kaajas, bet apaljigs veders) es nevaru atlauties but ponchiks. Un otra lieta, es nejutos labi norijusies, vispar ediens manaa dzivee nespeelee nekaadu lomu, varetu arii neest. Ok, grutniecibas laikaa ir savadak, sak prasities peec divainiem edieniem pastiprinaati, bet es vienkarshi vaacos, lai nenoriitos. Grutnieciba nav muzhiga tomeer.
10.11.2015 14:52 |

Reitings 11162
Story, nu man ir līdzīgi kā tev , man šķiet atbaidoši un neestētiski ( pirmkārt jau priekš manis pašas ) uzvilkt kādu smuku kleitu uz auguma un tad pierīties tā, ka izskaties pēc grūtnieces ( strādājot bārā, tādas ietas novēroju diezgan bieži ), man patīk drēbes uz auguma , neviss modīgie oversize džemperi u.t.t. man patīk guļot pludmalē neievilkt vēderu ... es ēdu lai dzīvotu , neviss dzīvoju lai ēstu :)

nu cik nav netā redzētas bildes, kur vismaz +30 lieki kg mēģina ielīst un ielien apspīlētās biksēs , tā ka 3 riepas pāri veļas un jūtas very sexy ... man tas nav pieņemami un es tā pat par lielu naudu nedarītu :D

iespējams es dažreiz pāršauju par strīpu ar saviem uzskatiem , bet nu labāk tā nekā otrā galejībā ... es apzinos, ka mans dzīvesveids , ēšanas ziņā nav tas pareizākais, bet tas ir man ērtākais , arī man citreiz sagribās picu, burgerus un ko tik vēl ne , daru , bet konkrētās dienās un tik daudz , ka pieļauju kādi 70% vienkārši nepaspēj pat normāli pārstrādāties ...
10.11.2015 15:04 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
esmu pamanijusi, ka tev ir ljoti svariigi, kaa izskaties un man ir tas p
mulkibas. Svars un kaulainums svarigs vinai ne izskats. Pati teica ka ne frizieri, ne manikiru neapmekle, skujas ar to paqsu ko virs skujbardu un etc. Neviza kam pofig ka faktiski izskatas.
10.11.2015 15:09 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Piekriitu tam,ka raksturs ir svariigs utt,bet manam draugam ir jaabut arii cilveekam,kurs ir ar mani uz viena vilna.Domaaju ,ka apalais cilveeks vareetu nebuut uz taa "mana vilna",jo eesanas veids noteikti buutu cits,kaa arii noteikti cits skatijums uz sporta aktivitaateem,dziives ritmu utt.Es nekad neteiksu,ka sie cilveeki ir slikti,bet te tomeer ir tas BET...
10.11.2015 19:12 |

Reitings 47
Reģ: 24.10.2015
Freya, to laikam visvairāk izjūt nevis tās, kuras jau iestūrējušas laulības ostā, bet tās, kuras vēl tikai meklē savu otro pusīti. Protams, ka es to neatbalstu, bet diemžēl lielais vairums LV vīriešu neatļaujas pārkāpt vispārpieņemtās normas. Gultā viņi labprāt būs ar apaļu, bet sabiedrībā - nemūžam. Nerunāju par visiem.
Tāpat diskriminācija ir arī apģērbu un veļas tirdzniecībā. Reti kuros veikalos nopērkamas liela izmēra drēbītes un kur nu vēl veļa. Varētu padomāt mums šeit ir Ķīna, kur visi maziņi un tieviņi.
Es uzskatu, ka cilvēkam slaidam jābūt tikai un vienīgi pašam dēļ savas veselības un pašsajūtas. Ja viņš jūtas labi apaļš , tad viņam tādam ir pilnas tiesības būt , neizjūtot pilnīgi nekādu noniecinājumu no apkārtējiem. Diemžēl to esmu redzējusi tikai ārzemēs, šeit pie mums situācija pagaidām vēl ir ļoti bēdīga.
10.11.2015 22:10 |

Reitings 6040
Piekriitu tam,ka raksturs ir svariigs utt,bet manam draugam ir jaabut arii cilveekam,kurs ir ar mani uz viena vilna.Domaaju ,ka apalais cilveeks vareetu nebuut uz taa "mana vilna",jo eesanas veids noteikti buutu cits,kaa arii noteikti cits skatijums uz sporta aktivitaateem,dziives ritmu utt.Es nekad neteiksu,ka sie cilveeki ir slikti,bet te tomeer ir tas BET...

atkal japiekriit..:-)
10.11.2015 22:27 |

Reitings 124
Reģ: 24.10.2015
Visiem aprobežotajiem kuri uzskata ka vienīgais liekā svara iemesls ir burgeru un taukainu ēdienu rīšana, apsveicu jūs visus ar to ka tādā gadījumā es jūs uzskatīšu kā anoreksiķes kuras visu laiku vemj savu ēdienu laukā.

Neviena te neapgalvo, ka tas ir vienīgais, bet gan VIENS NO iemesliem, kāpēc lielai daļai cilvēku ir liekais svars. Esi tik jauka, iemācies lasīt meiteņu komentārus un, varbūt nevajag braukt visiem virsū, kam svars ir normāls. Tu svara tēmās vienmēr sacepies, kas liekas smieklīgi, jo tev ir liekais svars un šī, tava "mans liekais svars nav saistīts ar nepareizu ēšanu" manifestācija ir apnīkoša. Tu esi skaista sieviete ar savu izmēru, kāpēc ar saviem komentāriem nevarētu mēģināt respektēt tievās meitenes?

Pēc maniem novērojumiem (kā arī te vairākas meitenes tā apgalvo),ka liekais svars rodas no nepareizas ēšanas + nepareiza dzīves veida, ko paspilgtina nepareiza stila kombinācija.
Neviena neapgalvo, ka nepastāv iedzimtība, hormoni, vai "lieli kauli", bet procentuāli tas ir mazāks īpatsvars personām, kuras ir ar apaļumiem.
Pietam, pēc personiskās pieredzes ar manu draudzeni, kura ļoti aktīvi seko līdzi ēšanai, jo ir sieviete :"paskatos uz kūciņu un 5+ kg klāt", varu apgalvot, ka viņai ir hormonālās problēmas un tā saucamie lielie kauli, bet katru vakaru bez izņēmuma dodoties skriet un ēdot pārdomāti, meitene ir nometusi 10+ kg un izskatās jā liela, smaga, bet trennēta.

Freya, to laikam visvairāk izjūt nevis tās, kuras jau iestūrējušas laulības ostā, bet tās, kuras vēl tikai meklē savu otro pusīti. Protams, ka es to neatbalstu, bet diemžēl lielais vairums LV vīriešu neatļaujas pārkāpt vispārpieņemtās normas. Gultā viņi labprāt būs ar apaļu, bet sabiedrībā - nemūžam. Nerunāju par visiem.

Šim nu gan es nepiekritīšu. Tīri pēc novērojumiem ne reizi vien ir redzēts, ka tievs vīrietis/puisis ir kopā ar apaļīgu jaunkundzi, lai gan vēl biežāk, cik esmu manījusi, apaļīgās meitenes izvēlas vēl lielākus vīriešus sev blakus.
Tas drīzāk ir pāris konkrēto vītriešu pašapziņas jautājums, ka neizvēlas parādīties sabiedrībā ar apalīti (bet nu tad tie īsti nav vīrieši).
10.11.2015 22:38 |

Reitings 594
Reģ: 03.03.2015
Man ir vienalga, vai cilvēks ir resns vai nav. Tas ir uz katra pašas apziņas, kādēļ viņš/viņa ir ar lieko svaru, es vērtēju cilvēka personību ne izmēru.
10.11.2015 22:47 |

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Uzskatu, ka ar sevi apmierinata sieviete vai vīrietis nav drauds saskarsmei. Bet diemžēl ir nācies novērot, ka aptaukojušās draudzenes vai paziņas, kas nav mierā ar savu svaru, pastiprināti pievērš uzmanību tievajām. Un tas man reāli tracina. Esmu zem 50 kg, ar sevi pilnībā apmierināta, diētas neieturu, bet man ēšana pat vairāk sagādā diskomfortu nekā komfortu. Vienreiz dzīvē gadījās dabūt klāt 4 kg un sajūta bija pretīga, mūžīgā smaguma sajūta un tauciņi pāri vēderam vienkārši raisīja riebumu, drēbes rāvās uz augšu.. Uzkatu, ka nav vajadzības sevi pārbāzt un kad man apaļās meitenes prasa, kapēc neuzēdos (kas ir tipiski), pat nav ko atbildēt. Kāpēc cilvēkam speciāli riit un justies sūdīgi, lai būtu vēl riepa? Jutos loti labi, un saprotu, ka daudziem cilvēkiem grūti saprast, ka cilvēkam nepatīk lieku tauku sajūta uz sevis. Tāpēc pēdējā laikā ir gadījies aizdomāties, kapēc aptaukojusies cilvēki tik daudz piesienas tievajiem. Tomēr ar sevi apmierināts cilvēks neskatās uz citiem un neskaita vinu kilogramus.
11.11.2015 00:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits