es nedomāju , ka vienīgais liekā svara iemesls ir burgeru, picu un fast food rīšana ... Ja labi grib var uzresnēt arī no burkāniem ( goda vārds man grūti iedomāties, bet es to neizslēdzu ), vienkārši citi uzņem vairāk kaloriju nekā spēj patērēt + ēd pirms gulētiešanas , kaut kādus kartupeļus ar mērcēm vai citus ēdienus , kurus pirms gulēiešanas nevajadzētu ēst ....
runājot par bērniem , kuri ir ar liekajiem kg , tā savukārt ir vecāku nolaidība un nespēja vai nevēlēšanās kaut mazliet kontrolēt bērna ēdienkarti , aizņemtība, kas iet roku rokā ar pankūkām, cīsiņiem, pelmeņiem u.t.t.
cilvēka dabā nav būt resnam , tas rada daudz praktiskas dabas neērtības , bet kā jau teicu tā ir katra brīva griba un nav mana daļa , man pašai ir draudzene kura ir ar daudz liekajiem kg , ik pa laikam mēģina ko nomest , bet nepietiek ne apņēmības , ne gribasspēka , kas manā skatījumā ir rakstura vājums un tikai pēc tam no tā izriet nolaidība .... viņa 3 gadu laikā pieņēmās svarā kopumā par kādiem 50kg ( pēc grūtniecības jau kaut kas nogāja , bet nu tāpat psc ! ) es esmu ar viņu par to runājusi , bet nu cilvēkam pārāk patīk ēst , tieši visādus krāsnī ceptus bekonus, majonēzi, kartupeļus ar speķi ... nu katram savs ... kamēr viņa nemāca mani ko man ēst un kamēr nesāk stāstīt , ka redz man esot vājš raksturs tikmēr viss ir čotka , tikai man godīgi būtu kauns izģērties vīrieša priekšā ... , bet atkal jau ... kāda man daļa ko katrs dara savā guļamistabā... es spriežu pēc sevis un nevienam savu viedokli neuzspiežu un redzot resnu cilvēku ar pirkstiem nerādu, tas ko es domāju savā galvā ir mani tarakāni , man pat citreiz manikeni šķiet kaut kādi resni :D :D :D