par resnīšiem

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
Vēlējos izveidot atklātu diskusiju par to, ko jūs domājat par cilvēkiem, kas ir apaļīgi, nu ap 90kilogramiem un vairāk.
vai viņu izskats jūs atgrūž vai tieši otrādi-draudzējaties ar viņiem neskatoties ne uz ko?
07.11.2015 17:35 |

Reitings 50
Reģ: 08.11.2015
Nē, man netraucē citu liekais svars.
Un 90 ir vispārīgs skaitlis. 90 kg uz 170 un 195 cm ir atšķirīgi.
10.11.2015 01:28 |

Reitings 50
Reģ: 08.11.2015
Un es nebūšu tā, kas citiem rādīs ar pirkstu.
10.11.2015 01:29 |

Reitings 47
Reģ: 24.10.2015
Latvijā cilvēki ir apkrauti ar stereotipiem un sabiedrības pieņēmumiem. Tas ir stulbi! Kāds katrs ir tāds ir un tā ir viņa personīgā darīšana. Daudz reiz svarīgāka ir cilvēka rīcība, raksturs. Ir daudz vīriešu, kuriem patīk apaļās, bet sabiedrībā ar tādu viņi neies nemūžam, jo baidās no tā, ka viņus apsmies. Tizla sabiedrība ar tizliem cilvēkiem! Tieši dēļ tā apaļie arī nespēj normāli justies. Bēdīgi skatīties kā apaļas meitenes valkā piemēram pončo lai gan varētu mierīgi staigāt īsos svārciņos un nekompleksēt. (e)
10.11.2015 01:45 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Man arī citu cilvēku liekais svars netraucē. Pietiek ar to, ka tas traucē viņiem pašiem. Es cilvēkus nemēru pēc tā, cik viņi sver, ko ēd, ko mīl, kam tic, vai cik pelna, bet gan pēc tā, cik katrs ir patīkams, jauks, inteliģents cilvēks.

Freya, kas attiecas uz meitenēm, kurām citu svars nav pieņemams, manuprāt Tu nedaudz pārprati.
Es nezinu, par wee, bet MADasaHATTER, ir probēmas pašai ar sevis pieņemšanu.
Neapvainojies, meitene, bet Tev vēl tāls ceļš ejams, līdz veselīgām attiecībām ar ēdienu. Bet es Tev no sirds novēlu šo ceļu noiet un neapstāties pusceļā.
10.11.2015 01:45 |

Reitings 76
Reģ: 09.11.2015
Man ir noraidoša attieksme pret resniem, neglītiem cilvēkiem. Darbā varbūt varu sastrādāties, bet privātā dzīvē, ārpus darba, vai lietišķām darīšanām izvairos.
Draugu lokā nav neviena resnīša. Nejūtos ko zaudējusi
10.11.2015 03:26 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Ir jau svarīgi, kas ir tas otrs cilvēks - parasts draugs vai sirdsdraugs. Pirmajā gadījumā, pēc idejas, resnumam nevajadzētu būt šķērslim. Taču otrajā gadījumā tas var būt būtisks šķērslis, jo dzīvesbiedra izvēli nosaka daudzi faktori. Bet neaizmirsīsim, ka resnumu pie labas gribas var nodabūt nost jebkurā laikā! :-)
10.11.2015 05:10 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Ir daudz vīriešu, kuriem patīk apaļās, bet sabiedrībā ar tādu viņi neies nemūžam, jo baidās no tā, ka viņus apsmies. Tizla sabiedrība ar tizliem cilvēkiem! Tieši dēļ tā apaļie arī nespēj normāli justies.

Laaura, kādā sabiedrībā Tu dzīvo? Par ko Tu vispār runā? Zinu simtiem sieviešu, kuras neatbilst vispārpieņemtajam 90-60-90 standartam, ir lieliskas sievas un sievietes, pašpārliecinātasas un skaistas - tādas, ar kurām viņu vīrieši/vīri ļoti lepojas.
Tavs komentārs mani pārsteidza vairāk kā tie, kas pažu, ka visām, kas sver vairāk par vispārpieņemto normu, jākaunas ūdeni dzert .
10.11.2015 06:55 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
freya,

Nav jau jaamirst, bet ir jarupejas par savu organismu, un liekais svars nerodas no sabalansetas partikas. Sobrid pati cinos ar pusaudzi, kura 3x nedela ed McDonaldaa. Kura edienu nesagremo a aprij, sagremo 3-5x, norij un stumj nakamo karoti ieksha. No taa rodas liekie kg, organisms nespej tik atri "apstradat" informaciju, ka ir paests, tadelj cilveks stumj ik talak to edienu. Pec katras edienreizes vajag salduminu, cipsus vai kko tadu. Protams, mes visi cilveki, kadreiz sagribas kaut ko, bet ne jau katru dienu. Man ir slikts nikis, es vienmer veroju ka cilveki ed, laikam tadelj, ka man eshanas process ir kaut kas ipash- es izbaudu edienu, cik berns to lauj, es vienmer saklaju edamgaldu, musu majas tam visam ir pieskirta liela nozime, jo biezi tas ir vienigas reizes, kad ar viru netrauceti varam parunat.

Nav javeicina berni mirt un pazaudet dzives jegu, bet javeicina tas, lai vini sak pareizak est. protams, man irlabaka draudzene, kurai ir liekais svars, kura man vienmer parmet- tu tak neko need, tev jaed vairaak, tu esi skelets, taa nevar, bet kaa lai es pienemos svaraa, ja puse no skivja man vienmer ir darzenu salati, es kaut vai visu dienu vinus estu, es nepaliktu resna. Ka lai es pienemos svara, ja katru dienu eju staigat? Es neskatos TV un nelietoju parak daudz internetu (tagad esmu stavokli, tad gan cosmo man ir popularaka atputa), es vienmer esmu kustiba- berns, maja, kaut kas japarkarto, janokraso. Es nestradaju fizisku darbu, lai katru dienu estu kotletes 3x diena ar kartpeliem un salatiem ar krejumu.

Varbut es nepareizi izprotu so teemu, rokos dziljaak un vienkarsi nesaprotu- kadelj ir resnie cikveki, kadelj vini pret sevi taa izturas?? Dzivo tada nolaidiba??
10.11.2015 07:16 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Vēlējos izveidot atklātu diskusiju par to, ko jūs domājat par cilvēkiem, kas ir apaļīgi, nu ap 90kilogramiem un vairāk.
vai viņu izskats jūs atgrūž vai tieši otrādi-draudzējaties ar viņiem neskatoties ne uz ko?

Es te pat diskusijā arī gribu izveidot diskusiju, ko jūs domājiet par tik stulbiem cilvēkiem, vai jums neliekas, ka viņiem varētu būt grūti eksistēt un saprast elementāras lietas? Nu tā, kad smadzeņu eksistence ir 0 g. Vai tieši jums patīk šādi cilvēki un jūs ar viņiem draudzējieties, jo varat celt savu pašapziņu? :D Vai arī smadzeņu trūkums jūs atgrūž? :-P
10.11.2015 08:22 |

Reitings 1063
Reģ: 01.06.2015
Rossa- es jau domāju, ka esmu vienīgā, kas oriecājas par drauga puncīti :D

Viņš ir diezgan tievs , bet ir mazliet uzēdies. Man patīk omulīgi cilvēki (l)
vispār apaļīgie cikvēki nereti ir omulīgāki. Man nav zinām kašķīgs apaĺīgs cikvēks.. tievie daži gan tādi ir. Bet man nav svarīgi, kāds cikvēkam izskats, ģērbšanās stils, svars. Tas jau ir bērnudārznueku līmenis, kad vērtē pēc izskata.
10.11.2015 08:47 |

Reitings 32
Reģ: 18.09.2015
Ir jau cilvēki, kas dabīgi ir apaļīgi, no gēniem vai kā tāda, un neko īsti nevar savā izskatā mainīt. Neuzskatu, ka tāpēc viņi ir sliktāki, viņiem jāraud utt, vienkārši jāpieņem sevi tādus, kādi viņi ir. Tievie lai priecājas, ka viņiem ir paveicies būt tieviem un nekasās. Neviens jau nespiež draudzēties ar kādu, ja tev viņš nepatīk.
10.11.2015 09:04 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man draugu izvēlē nav izveidoti vizuālie standarti.. galvenais, ka cilvēks labs :)

Varbut es nepareizi izprotu so teemu, rokos dziljaak un vienkarsi nesaprotu- kadelj ir resnie cikveki, kadelj vini pret sevi taa izturas?? Dzivo tada nolaidiba??

Tā kā pati biju senāk apaļīgāka.. manuprāt, tā ir neticība, ka var izskatīties un justies arī savādāk - labāk.
Jāatzīst, ka lokā visi, kas tiešām gribēja, arī nometa svaru (lai gan iepriekš teica, ka gēni un hormoni). Pārējie turpina vainot gēnus, turklāt katru reizi māk atrast izcili pamatotu attaisnojumu, kāpēc tieši šodien nav sanācis ēst veselīgāk..
Turklāt, cilvēkiem patīk ieciklēties uz vizuālo izskatu, kaut gan lielākā bēda ir tad, kad jaunam cilvēkam svara dēļ sāp locītavas, nevar ātri paiet, rodas aizdusas..
10.11.2015 09:58 |

Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
Story,atbildot uz pedejaa rinkopa esosho jautajumu-jo neveseligais ediens ir garshiigs un uzturvertibaa nezinashana. Atceros savu bijuso draudzeni kafejnicaas. Vienmer nema diez gan neveseligu partiku un vel 300 ml persiku sulas,jo sula skaitas tak veseligi. Bet taa glaaze ir vakarinu vertibaa!un salati skiet bezgarshigi.ari man tie akiet bezgarshigi. Nevaretu teikt,ka vina bija bezrakstura cilveks. Raksturs bija un vel kads! Profesionala zinjaa auga katru dienu,tiesibas,auto,dzivoklis,celojumi,valodu kursi,bet kas attiecas uz svaru-nekadas disciplinas. Ar katru dienu lielaka.
10.11.2015 10:11 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Nu nav jau taa , ka visas apalas nu sausmigi ed un dzivo macdonaldos, kas tie par stereotipiem ?!
10.11.2015 10:31 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
10.11.2015 10:34 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Var ēst visu, bet ir vai nu jādzer daudz ūdens - uz katriem saviem 30kg 1l - vai arī regulāri jāsporto. Pirms kādiem 4 gadiem tieši ar regulāru ūdens dzeršanu, bet bez īpašas diētas maiņas nometu 20kg 2 mēnešu laikā.

Jāiemācās arī ir izbaudīt ēdiens, ko atkal esmu aizmirsusi - atgriežoties ikdienas steigā, porcija aiziet 2-3 minūtēs. Tas jau no bērnības ieaudzināts - ēd ātrāk vai nokavēsi. Arī daudzi uzskata, ka sulas ir labākas par kolām, garšīgākas par pliku ūdeni, bet tur ir daaaaudz cukurs. Būtu jābeidz mācīt, ka sulas ir labas. Runāju par cido un pārējām tamlīdzīgām sulām.

Bet nu neticu, ka visi apaļie pārtiek no hesīšiem un mcdonaldiem. Tagad atkal esmu uzresnējusi, bet šādu pārtiku jau gadus 3 neesmu uzturā lietojusi. Vairāk jau tas ir no stresa, izbojāta ikdienas ritma un ēdiena nesagremošanas + ūdens aizmiršanas.
10.11.2015 10:42 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Ir daudz vīriešu, kuriem patīk apaļās, bet sabiedrībā ar tādu viņi neies nemūžam, jo baidās no tā, ka viņus apsmies. Tizla sabiedrība ar tizliem cilvēkiem! Tieši dēļ tā apaļie arī nespēj normāli justies.

Pieaugušo sabiedrībā tā nevajadzētu būt, kaut kāda pusaudžu domāšana tad tiem vīriešiem :D
10.11.2015 10:45 |

Reitings 824
Reģ: 22.02.2009
Daudzas uzsver tikai to, ka ēd Macdonaldos un paši vainīgi, ka nevar ēst veselīgi.
Bet kā jau arī pirms tam minēju, ka viss jau arī nav tik vienkārši. Tā pat ļoti nozīmīgs ir emocionālais un sociālais faktors, kā arī, piemēram, man ģimenē negatavo veselīgi - salāti nav pusdienās un vakariņās, pērk pusfabrikātus utt. Kamēr naudu nepelnīju, kādas tieši man bija alternatīvas? Teica, ja negribu, lai neēdu. Neēst neko arī nav risinājums.
10.11.2015 10:46 |

Reitings 824
Reģ: 22.02.2009
Pie tam tajā laikā, kad bija liekais svars, gāju sporta skolā, kur treniņi bija 5x nedēļā, vasarā pat 2x dienā, un svars tik un tā nemazinājās. Tā kā visu nevar vērtēt viennozīmīgi, jāskatās problēma kopumā.
10.11.2015 10:48 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Besame, nu nevajag parspilet, kursh saka, kq visas ed MC? Es mineju savu pieemru, kursh man ir acu priekshaa. Autobusaa uk dod bileti, kur ptra puse kupons 1,99 bigmaca complekts. Tad nu tas pusaudzis iet un ed. vistas zupa ir garlaicigs ediens, garsho tikai sulinas, bulcinas, picas.

Ne jau tas ka man pret resniem cilvekiem kas, bet tas, ka vini pasi vien ir vainigi. Un tadelj es tadus neaizstavu un nesaprotu. Es apedu picas gabalu vakarinas man nakmaja diena ir smaga un nepatikama sajuta.

Jaa, ir tas ka cilveki domaa, ka 300 ml sula ir veseliga, jo tak sula, bet arii jabrinas- internets pilns ar uztura piramidam, padomiem ka sakartot dietu (lasit visa muza garumaa, ne islaicigi). Bet nee nesaprot pat elementaras lietas- ka sulas glaze ir edienreize vai ekstra ko sad tad atlauties.

Es nerunaju sobrid par cilvekiem, kuriem veselibas problemas.
10.11.2015 10:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)