freya,
Nav jau jaamirst, bet ir jarupejas par savu organismu, un liekais svars nerodas no sabalansetas partikas. Sobrid pati cinos ar pusaudzi, kura 3x nedela ed McDonaldaa. Kura edienu nesagremo a aprij, sagremo 3-5x, norij un stumj nakamo karoti ieksha. No taa rodas liekie kg, organisms nespej tik atri "apstradat" informaciju, ka ir paests, tadelj cilveks stumj ik talak to edienu. Pec katras edienreizes vajag salduminu, cipsus vai kko tadu. Protams, mes visi cilveki, kadreiz sagribas kaut ko, bet ne jau katru dienu. Man ir slikts nikis, es vienmer veroju ka cilveki ed, laikam tadelj, ka man eshanas process ir kaut kas ipash- es izbaudu edienu, cik berns to lauj, es vienmer saklaju edamgaldu, musu majas tam visam ir pieskirta liela nozime, jo biezi tas ir vienigas reizes, kad ar viru netrauceti varam parunat.
Nav javeicina berni mirt un pazaudet dzives jegu, bet javeicina tas, lai vini sak pareizak est. protams, man irlabaka draudzene, kurai ir liekais svars, kura man vienmer parmet- tu tak neko need, tev jaed vairaak, tu esi skelets, taa nevar, bet kaa lai es pienemos svaraa, ja puse no skivja man vienmer ir darzenu salati, es kaut vai visu dienu vinus estu, es nepaliktu resna. Ka lai es pienemos svara, ja katru dienu eju staigat? Es neskatos TV un nelietoju parak daudz internetu (tagad esmu stavokli, tad gan cosmo man ir popularaka atputa), es vienmer esmu kustiba- berns, maja, kaut kas japarkarto, janokraso. Es nestradaju fizisku darbu, lai katru dienu estu kotletes 3x diena ar kartpeliem un salatiem ar krejumu.
Varbut es nepareizi izprotu so teemu, rokos dziljaak un vienkarsi nesaprotu- kadelj ir resnie cikveki, kadelj vini pret sevi taa izturas?? Dzivo tada nolaidiba??