Kā pareizi atsaldēt gaļu.
Lai pareizi atsaldētu gaļu, nepieciešams izņemt to no saldētavas un ielikt bļodā, un novietot uz ledusskapja apakšējā plaukta.
Atsaldēšanas laiks būs atkarīgs no gaļas gabala izmēra. 2 kilogramu liela gaļas gabala atsaldēšanai būs nepieciešama diennakts, sadalītai atsevišķās porcijās – būs nepieciešams daudz mazāk laika. Pēc tam vajag to apskalot zem tekoša ūdens un nosusināt ar papīra dvieli.
Pareizi atsaldētai gaļai būs mikla virsma, vienmērīga krāsa, blīva konsistence. No gaļas vajag nākt svaigai smaržai.
Atsaldēt gaļu ārpus ledusskapja var, bet neiesaka, jo tas sekmē baktēriju rašanos, mikrobu veidošanos gan gaļas iekšpusē, gan ārpusē.
Tas raksts ir dīvains :-D:-D:-D