BeZtĒmA 04.11.2015.

 
Reitings 499
Reģ: 26.07.2015
Labrīt!(l):-D Runājam par visu.;-)
04.11.2015 04:04 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
aaaa.... es reiz liku tākā verdošā , gan jau tapēc viss bija kā pļocka , sanāca , ka no ārpuses gandrīz vārīta un iekšā vēl sasalusi :D
04.11.2015 14:29 |
 
Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Es laikam esmu dīvaina, bet, ja gribu atsaldēt gaļu, tad vienmēr lieku aukstā ūdenī. (t)

Laikam negribētu ēst vistu, kas butu bijusi ar fēnu sildīta, kaut kā nepareizi izklausās! :D
04.11.2015 14:39 |
 
Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Ar fēnu :D :D :D nopietni kāda tā arī ir darījusi? :D
es reiz liku tākā verdošā , gan jau tapēc viss bija kā pļocka , sanāca , ka no ārpuses gandrīz vārīta un iekšā vēl sasalusi

šis arī labs :-D
04.11.2015 14:42 |
 
Reitings 159
Reģ: 29.01.2009
Es tikpat dīvaina kā BaCk, jo gaļu atsaldēju aukstā ūdenī, pirms tam ieliekot to maisiņā, lai gaļa nesaskaras ar ūdeni.
04.11.2015 14:47 |
 
Reitings 3582
Reģ: 22.06.2014
es arī esmu lasījusi, ka jāatsaldē ir aukstā ūdeni. protams, ne ledainā.
04.11.2015 14:49 |
 
Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
mans pēdējais šedevrs, kā ātri atkausēt vistu, bija uzlikt trauku mašīnu uz kkādu ātro režīmu, galvenais, lai karsts iekšā paliek. tiklīdz kā bija izslēgusies, ātri ieliku gaļu iekšā, aiztaisīju ciet un ļāvu tur kādu laiku karstumā stāvēt :D bija ok :D
04.11.2015 14:51 |
 
Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Nu izlasot René radoši kreatīvo pieeju, tad fēns ir fufelis :D
04.11.2015 14:54 |
 
Reitings 743
Reģ: 31.08.2015
Atsaldēt gaļu aukstā ūdenī – arī nav tas labākais paņēmiens, jo ūdeni paliek labās uzturvērtības. Ja ir tāda nepieciešamība, tad gaļu vajag ielikt maisiņā, lai gaļa nesaskartos ar ūdeni.
Neiesaka atsaldēt gaļu karstā vai siltā ūdenī – tā pazūd ārējais izskats un labās uzturvielas, kā arī mainās garša (iekšējā slāņa olbaltumvielas salokās).
Neiesaka atsaldēt gaļu mikroviļņu krāsnī. To var izmantot tikai galējā nepieciešamībā, kad atsaldēšanas ātrums ir svarīgāks par kvalitāti. Tādu gaļu labāk gatavot uzreiz pēc atsaldēšanas.

Izlasiju neta
04.11.2015 14:56 |
 
Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Diezgna atri atsalst poarasti saldeta gala piemeram bloda ar uudeni,un jaa, vnm esmu likusi galu maisina un tad tikai blodaa saldeeju vala.
04.11.2015 14:59 |
 
Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
lelditee - kā tad viņu beigu beigās pareizi un nekaitīgi atsaldēt? Ja neviens nav labākais paņēmiens :D
04.11.2015 14:59 |
 
Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
:-D:-D:-D
04.11.2015 14:59 |
 
Reitings 743
Reģ: 31.08.2015
Nav ne jausmas tas bij internetā rakstīts :-D:-D:-D
04.11.2015 15:00 |
 
Reitings 3582
Reģ: 22.06.2014
nu pareizi liekas, lai gaļa ir maisiņā un aukstā ūdenī.
vai arī ledusskapī atsaldējas. nezinu.
04.11.2015 15:01 |
 
Reitings 743
Reģ: 31.08.2015
Kā pareizi atsaldēt gaļu.

Lai pareizi atsaldētu gaļu, nepieciešams izņemt to no saldētavas un ielikt bļodā, un novietot uz ledusskapja apakšējā plaukta.
Atsaldēšanas laiks būs atkarīgs no gaļas gabala izmēra. 2 kilogramu liela gaļas gabala atsaldēšanai būs nepieciešama diennakts, sadalītai atsevišķās porcijās – būs nepieciešams daudz mazāk laika. Pēc tam vajag to apskalot zem tekoša ūdens un nosusināt ar papīra dvieli.
Pareizi atsaldētai gaļai būs mikla virsma, vienmērīga krāsa, blīva konsistence. No gaļas vajag nākt svaigai smaržai.
Atsaldēt gaļu ārpus ledusskapja var, bet neiesaka, jo tas sekmē baktēriju rašanos, mikrobu veidošanos gan gaļas iekšpusē, gan ārpusē.


Tas raksts ir dīvains :-D:-D:-D
04.11.2015 15:02 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
nu es vienmēr lieku uz nakti ledusskapī , bet te ir foršmažora situācija ....
04.11.2015 15:04 |
 
Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
leldiite, kas tev tur liekas dīvains? Manuprāt viss ļoti pareizi uzrakstīts. Diemžēl es gan parasti gaļu atsaldēju ārpus ledusskapja.
04.11.2015 15:05 |
 
Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Īsāk sakot - pusstundu pasēdi virsū un var gatavot :D
04.11.2015 15:06 |
 
Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
wee cep visu ledus kluci uz pannas un miers. kkad jau atsaldēsies :D
04.11.2015 15:07 |
 
Reitings 743
Reģ: 31.08.2015
Agī

:-D:-D
04.11.2015 15:07 |
 
Reitings 3582
Reģ: 22.06.2014
Īsāk sakot - pusstundu pasēdi virsū un var gatavot


un tad nedēļām cīnies ar apsaldējumiem :D
04.11.2015 15:07 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits