ONE DIRECTION

Reitings 197
Reģ: 08.09.2015
Sveikas, dāmas!
Vidusskolas ietvaros ir jāiegūst informācija par puiši grupu One Direction. Bet ne jau vienkārši jāpārkopē wikipedia, bet būtu vēlami arī cilvēku viedokļi. Tad nu vēršos pie Jums pēc palīdzības. ;-)
Cik dzirdēts, tad daudziem vēl aizvien šķiet, ka tā ir tipiska mazu meiteņu grupa. Ko Jūs par to domājat? Varbūt arī pašas klausāties kādas kokrētas viņu dziesmas? Un, ja, protams, nav noslēpums, tad variet arī savu vecumu pierakstīt, lai objektīvāk var apkopot informāciju. ;-)
Būšu pateicīga ikvienai, kas veltīs nedaudz laika un izteiks savas domas par šo grupu. ;-)
03.11.2015 15:18 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
26. Es arī viņus zinu tāpēc, ka skatījos/skatos X-factor, kurā viņus salika kopā, bet man viņi jau tur likās tādi saldie. Nevienu viņu dziesmu neklausos, ja vien kaut kur pēkšņi nesāk skanēt (piem, tajās dienās, kad izdomāju spotify jaunumus paklausīties). Kopumā neko īpašu par to nedomāju, skolas vecumā ir grupas vai izpildītāji, kas patīk gandrīz visiem, ar kuru attēliem daudziem pat vajag pildspalvas, penāļus utt., tā ir bijis un būs, pilnīgi normāli, man arī skolas vecumā patika tā laika populārākie izpildītāji.

Un vēl pie Neona pamatojuma par to, kas liecina par mazu meiteņu grupu - spriežot pēc maniem apkārtējiem, viņi tiešām patīk/patika daudzām mazām meitenēm, sākot jau no 5gadīgām līdz 13gadīgām toč, nezinu nevienu pēcskolas vecuma jaunieti, kuram tā būtu mīļa grupa.
03.11.2015 17:27 |

Reitings 197
Pazīstu personīgi meitenes, kurām ir vairāk kā 20 gadi, un kuras seko līdzi aktualitātēm par šo grupu un klausās dziesmas. Tikai, kā jau iepriekš minēju- tas stereotips. Ne vienmēr ir patīkami atzīt, ka, jā, man patīk tā grupa, ja zini, ka pārsvarā to klausās tikai pusaudzes. ;-) Kādas ir Jūsu domas par stereotipiem šajā jautājumā?
Tajā pat laikā, jāatcerās, ka pašiem puišiem vidēji ir nedaudz virs 20gadu, ja nemaldos, tā kā nevar jau arī gaidīt ārkārtīgi vīrišķīgus vīriešus. Vēl jau nav tas vecums. :-D
03.11.2015 17:55 |

10 gadi
Reitings 904
Reģ: 09.11.2009
ko esmu novērojusi - šis stereotips ir tas, ko redz pirmajā iespaidā, tā teikt aisberga augša. Ja parokas vairāk par šiem puišiem, nav nemaz tik ļoti saldais boybands un arī paši nav nekādi mazie. Viņi karjeru sāka 16 gadu vecumā, ir liela dzīves pieredze, ne tā kas iekalta skolas solos. Nebaidos teikt, ka gudrāki pat kā dažs labs savos 30mit.
03.11.2015 18:17 |

Reitings 34
Reģ: 27.06.2014
KortnijaS*
Zini, izklausas, ka tu megini nevis iegut citu viedokli par so grupu, bet parliecinat mus, ka ta nav mazu meitenu grupa :-D
03.11.2015 18:17 |

Reitings 1979
Reģ: 24.10.2013
ONE DIRECTION ir producenta saķibināta grupa naudas taisīšanai- un viņiem paveicies/ viens TAKE THAT nākamajā paaudzē. TT- gan ir izauguši jau līdz nopietnam estrādes līmenim.

Vakar Billboard top 200 albumu nr.1 pozīcijā atradu (tagad nr.8 rindiņā) PENTATONIX, kurus gan ir vērts noklausīties.
Youtubē varam meklēt jebkuru viņu "live" (jeb koncertu), tā ir bauda :)

Tagad topā or 5 SECONDS OF SUMMER, kuri arī puišu grupa, par kuru dzirdēsim visā šā gada izskaņā.
03.11.2015 18:35 |

Reitings 197
No, nooo, kad izlasīju savu iepriekšējo ierakstu, sapratu, ka jā, izklausās pēc aizstāvēšanas. :-D Bet nu nē, nebija tas tā domāts. :D
03.11.2015 19:14 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
Man ir 22 un jā, reizēm paklausos šo grupu. Dziesmas lipīgas. Viņu aktivitātēm līdzi nesekoju, taču dalībniekus pēc vārdiem un izskata zinu. Vispār šis ir vienīgais boidends, kura dalībniekus un dziesmas zinu, šeit pieminētie 5 seconds of summer ir dzirdēti tikai pēc nosaukuma.
03.11.2015 19:48 |

Reitings 251
Reģ: 08.07.2015
patīkama grupa. tādas patīkamas dziesmas, kas liek arī aizdomāties. piemēram, 2 vienas no jaunākajām - perfect , infinity :)
03.11.2015 21:22 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Mana vīra mazajai māsai (15) ļoti patīk un domājot par viņu ielikām pāris dziesmiņas arī savas kāzu ballītes playlistē - pārsteidzoši vai nē, bet bija ļoti dejojami un pavilkās dažādas paaudzes ;-)
03.11.2015 21:52 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Jā, man liekas, ka tā ir tīņu grupa un tēls puikiņām tieši tā arī taisīts. Katram mūziķim sava auditorija, tāds ir mārketings. Šad tad radio atpazīstu un prom neslēdzu, jo mašīnā man tīri vienalga, kas skan un tik briesmīgi jau nav, ka nevar klausīties.
Katram laikam vajag tādu. Man būs tūlīt 25 un man, pavisam mazai esot, bija Backstreet Boys un 'N Sync vai kaut kā tā. :D Tīņu gados es biju alternatīvs cilvēks un tad mana mīļākā puišu grupa bija Green Day. :D
03.11.2015 22:02 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
KortnijaS*
Zini, izklausas, ka tu megini nevis iegut citu viedokli par so grupu, bet parliecinat mus, ka ta nav mazu meitenu grupa

+++

Es esmu tik vien kā dzirdējusi to grupas nosaukumu, bet konkrēti nevienu dziesmu nosaukt nevarētu, kaut gan droši vien pa radio kaut kas ir dzirdēts, kā tie puiši izskatās un cik viņi vispār ir, nav ne jausmas.
Man 27, man bija Backstreet Boys, Spice Girls, Take That, Blue, N Sync, Atomic Kitten.
03.11.2015 22:02 |

Reitings 220
Reģ: 05.06.2015
Man ir 22, šīs grupas nosaukumu esmu dzirdējusi, bet dziesmas nezinu, neinteresē, saldā mūzika pārsvarā nepatīk. Mazo meitenīšu grupa, jo droši vien klausās mazas meitenītes.. Tāpat kā, piem, Mailija Sairusa. :D

Ieraudzīju, ka tiek pieminēts Pentatonix, tas, manuprāt, ir pavisam kas cits, patīkami klausīties
https://www.youtube.com/watch?v=WSUFzC6_fp8
03.11.2015 22:03 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Patik vai nepatik , bet cik atpalikushaam no visa jabut, lai teiktu, ka pirmo reizi dzird par tadu grupu?
Radio un muzikas kanaalos tik biezi speelee. Zurnalos par vinjiem raxti un juus pirmo reizi dzirdat?!
Manaa muzikas sarakstaa nav. Patik savadaka stila muuzika. Bet dzirdejusi noteikti esmu.
03.11.2015 22:05 |

Reitings 220
Reģ: 05.06.2015
Patik vai nepatik , bet cik atpalikushaam no visa jabut, lai teiktu, ka pirmo reizi dzird par tadu grupu?
Radio un muzikas kanaalos tik biezi speelee. Zurnalos par vinjiem raxti un juus pirmo reizi dzirdat?!

1) Visbiežāk tie radio, kurus es klausos, tādu mūziku neatskaņo, piemēram, SWH Rock.
2) Reizēm tiešām sanāk skatīties MTV un klausīties EHR, bet es neatpazīstu/neieklausos/neiegaumēju, kura dziesma ir One Direction garadarbs, bet kura dziesma vēl kādai tīņu grupai. Man tas viss izklausās diezgan līdzīgi.
03.11.2015 22:09 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009

Ne jau arī visos radio, visos mūzikas kanālos un visos žurnālos. ;) Ir cilvēki, kas vienkārši neklausās EHR, Radio 1 vai Heart un nelasa dzelteno presi diendienā.
03.11.2015 22:11 |

Reitings 2784
Marre- tad jau zini par viniem, ja zini, ka tiinju grupa :-D
03.11.2015 22:12 |

Reitings 2784
Nav ko cepties!
Es ne radio 1 klausos ne dzelteno presi lasu, bet dzirdejsi esmu.
Atvainojos, ja aizskaru kaadu ar savu komentaru.
Vnk likas, ieinteresets politikaa vai nee cilveki zina par slavenakajiem labaa noziime un nee politikiem ari nelasot par politiku tapat par muuziku.
Nu ka tiesam dzirdat par tadu grupu pirmo reizi, neko nesat zaudejushas :-)
03.11.2015 22:17 |

Reitings 490
Reģ: 10.08.2014
Manaa muzikas sarakstaa nav. Patik savadaka stila muuzika. Bet dzirdejusi noteikti esmu.

Tad priecājies par savu ieguvumu.
Mani iecienītākie žurnāli ir Rīgas Laiks, Domuzīme un Teātra Vēstnesis, bet priekšroku dodu grāmatām. Jūtos bagātāka, nekā tīņu gados, kad otrdienās šķirstīju Privāto Dzīvi.

Par One Direction esmu dzirdējusi vien radio, sabiedriskajā transportā braucot.
03.11.2015 22:17 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Man ir 20 un katru reizi dzirdot jau vien grupas nosaukumu, man uzmetas zosāda.

Nekad, nekad mūžā neesmu sapratusi slimo fanošanu. Un nē, es nerunāju par vienkāršu "man patīk šī grupa", bet zinu 20 gadus vecas pieaugušas sievietes (!!!), kuras teju vai ģībst un raud, skatoties šīs grupas video, kaifojot, cik perfekti viņi ir. Dzīvo kaut kādā sapņu pasaulē. Kļūst agresīvas, kad kāds cits pasaka jel vienu sliktu vārdu par šo grupu (piemēram, "man nepatīk šī grupa"). Jā, zinu reālus gadījumus iz dzīves.

Man to nekad, nekad, nekad nesaprast. Punkts.
03.11.2015 22:22 |

10 gadi
Reitings 166
Reģ: 26.08.2012
Looti patik 1D. Patik dziesmas un puisi. Uz koncertu gan neietu, jo tur butu pilns ar mazam meiteneem :-D
Mani aizrauj tas, ka vini ir kkuvusi tiiiiik populari. Vini ir viena no visu laiku veiksmigakajaam puisu grupaam jau cik gadus. UK par viniem portalos raksta katru dienu. Pozitivi ir aritas, ka dazhi no viniem pasi piedalas dziesmu rakstisanaa. Daudzi muziki musdirnas dzied tikaicitu sarakstitas dziesmas.
04.11.2015 09:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits