Favel, tā ananāsu mērce ir vēl tāds līdz galam neizveidojies koncepts. Prasījās vistiņai klāt kaut ko augļainu, sākumā domāju uztaisīšu salsu - mazā bundžiņa ar ananāsiem savā sulā, 1 loks, šķipsna smoked chilli un srirača = ieliku blenderī un sablendēju, bet tie loki dikti sita cauri, tāpēc iemetu katliņā un pavāriju. Garša jūtami uzlabojās, bet vēl nebija tā kā biju cerējusi. Tā ka man šausmīgi gribējās ēst un viss dzisa uz šķīvja, tad, lai sasniegtu vēlamo rezultātu, pielēju mērcei krietnu šļuku saldās čilli mērcītes, bet, ja būtu vairāk laika noteikti eksperimentētu ar cukuru/medu, vīna etiķi un garšvielām. Un nākamreiz sākšu ar kapātu šalotes sīpolu un čili piparu apcepšanu (tad blendētie ananāsi, cukurs, etiķis, garšvielas,...). Jebkurā gadījumā, ja taisi, atraksti kā sanāk un kā tev šķiet, ko un kad labāk likt klāt.