Pēc cītīgi nošmorētas nedēļas man šodien streiks, negribu stāvēt pie trumuļiem un punkts. Pagaidām graužu Laimas piparkūkas un kaifoju. Atnāks draugs, sūtīšu šo pēc chicken chow mein un springrolliem.
Uz pannas cepti vistas šķiņķīši, cuskus kam klāt piejaukti apcepti sīpoli, ķiploki, selerijs, rīvēti burkāni un kukurūza un parasti tomātu un gurķu salāti ar krējumu.
Vien dien biju vakariņās latīņu noskaņās. Pirmo reizi nogaršoju cassava/yucca sakni, latviski kasava/manioka. Krāsnī pagatavota daiviņās, garšigi, gaidu, kad saņēmšu recepti. Pat grūti aprakstīt garšu, kā kartupelis, saldais kartupelis, nedaudz ķirbis un banāns, līdz galam nesapratu :D garša var atšķirties no šķirnes un pagatavošanas veida.
Ja kādai vēlme kaut ko jaunu izmēģināt :)
Top kartupeļi ar zilā siera nērci un cūkgaļas cepetis ar sieru un sīpoliem... Plus biešu salāti ar fetas sieru.. Šodien pohiņa- prasās visa veida sierus, jo sāļāk jo labāk :-D
Eehh,izskatās, ka draugs atkal uz pelmeņiem uzsēdīsies, viņam ik pa laikam sagribas un tad uz kādu nedēļu.
Tad nu viņam šovakar būs pelmeņi, uztaisīšu kādu garšīgu mērcīti un salātus, un sev nezinu. :-D
Sisley, kādu mērci gatavo cēzara salātiem? Man doma cēzara salātus iekļaut Ziemassvētku ēdienkartē, bet nevaru saprast kā taisīt mērcīti. Negribu ar anšoviem. Izcila mērcīte ir Burga Bar cēzarsalātiem, bet nav ne jausmas, no kā tā gatavota.