Bianca, jā, tur ar tiem miltiem jāatrod pareizā proporcija, tas arī no siera atkarīgs, citreiz kūs labāk, citreiz sliktāk. Labi, ka garša nemainās, ja drusku izplūst :-D
Tā kā šodien plānojas vīna vakars, vakardienas siera recepšu iespaidā sagribējās ceptu kamambēra sieru, klāt maizīti un sagrieztus dārzaņus (l)
Uz vakaru kaut kas būs jādomā. Pēdējās dienās man pazudusi ēst gatavošanas iedvesma, galīgi neko taisīt negribas. :-/
Bez maz vai velk uz kaut kādu pelmeņu variantu...
Tā kā no darba tikai ap 21:30 mājās, bet ēst ta' gribas, liku draugam uzcept kartupeļus uz to laiku. Un kad būšu mājās pa virsu tiem rīvētu sieru un krējuma/ķiploku/garšvielu mērcīti, un tad vēl pacept, lai siers izkūst kopā ar to mērcīti. Nu burvīgi sanāk un ātri, protams, ja garšo ķiploki.
Klāt vēl kāds gaļas izstrādājums jāpiedomā.
Gribas brīvdienu, lai var uzcept picu ar labi daudz šampinjoniem, gaļas, ananāsiem.. :)
P.S. tie siera cepumi, ko ielika pāris lapas atpakaļ ir makten labi. Vienā ''Jaunajā gadā'''uzcepu, tikai tad liku visu '' uz aci'' - miltus, sieru, sviestu, bet sanāca tiešām labi.
Laikam jāuztaisa būs kādu dienu.
liku draugam uzcept kartupeļus uz to laiku. Un kad būšu mājās pa virsu tiem rīvētu sieru un krējuma/ķiploku/garšvielu mērcīti, un tad vēl pacept, lai siers izkūst kopā ar to mērcīti.
Vakardien gatavoju siltos brokoļu un vistas salātus pēc Rimi Gardēžu receptes (ar minimālām korekcijām). Garšoja tik lieliski, ka šodien gatavošu to pašu atkal :D