Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

nezinu ko iesākt

Reitings 19
Reģ: 05.05.2015
Tātad.. iestājos skolā,bet tomēr esmu sapratusi,ka tā profesija ,ko mācos diemžēl man galīgi neinteresē un tagad nezinu ,ko lai dara. :-/ jo ja iešu projām no skolas,tad es nezinu,ko lai dara tālāk,jo biju pārliecināta,ka tā profesija,ko izvēlejos man interesēs un ka ar to gribēšu tākā saistīt savu dzīvi un tādēļ arī neesmu nekad domājusi,kas man vēl interesē,bez tās profesijas un tagad tā uzreiz arī nevaru izdomāt.. Pie tam tagad var jau teikt,ka ir novembris un novembrī iet projām no skolas?
galīgi esmu iebraukusi auzās un vairāk galīgi nezinu ko iesākt...
24.10.2015 20:22 |

Reitings 247
Reģ: 09.03.2015
man galīgi neinteresē
...
kas man vēl interesē,bez tās profesijas

Jāizdomā kārtīgi-vai šī tevi interesē,vai tomēr neinteresē. Pasēdi,padomā ko vēl vēlies darīt? Ko šobrīd,bez apgūtas profesijas esi spējīga darīt? Laiks ko pavadīsi apgūstot šo profesiju būs "zemē nomests",vai tomēr tas tev kaut ko dos?
p.s-manā skatījumā- lielu lomu spēlē vai tā ir augstskola vai arodskola..
24.10.2015 20:29 |

Reitings 1049
Reģ: 03.05.2015
Tagad tieshaam visticamaak nekur citur vairs netiksi. Izturi liidz pavasarim, tad dazhaas skolaas notiek uznjemshana, vai varbuut buusi paardomaajusi un pashreizeejaa profesija liksies laba un interesees.
24.10.2015 20:36 |

Reitings 466
Reģ: 20.09.2010
Cik ilgi Tev ir jāmācās? Ja tā ir koledža, tad domāju, neskrien prom, pabeidz.
Ja tie ir 3-4 gadi, tad labāk iet prom tagad.. nekā 3. kursā? Nu vismaz man tā šķiet.
Esmu bijusi līdzīgā situācijā, esmu priecīga, ka aizgāju/pametu..
24.10.2015 21:02 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Ja jau trešajā studiju mēnesī saproti, ka nav priekš tevis, pamācīties vēl 3-4 gadiņus nebūs laba doma.

Ja esi budžetā - izvelc līdz nākamajam semestrim, varbūt būs citi priekšmeti un iepatiksies. Tā gadās. Ja maksas grupā, arī pabeidz semestri, noliec sesiju, un ej prom. Studiju maksu tāpat tagad nez vai tev atgrieztu par atlikušajiem mēnešiem, bet nokārtotos kredītpunktus kādreiz nakotnē var savajadzēties kaut kur ieskaitīt (es civilo aizsardzību savulaik ļoti veiksmīgi pārskaitīju uz citu programmu, un vēl šo to)

Ko darīt? Janvārī maz opciju ar uzņemšanu, ja nekas neiepatīkas - prakse.lv pameklē kaut ko, ko pastrādāt bez maksas, bet gūstot ieskatu konkrētajā jomā (praksei labāk piesakies, kamēr vēl esi studenta statusā).

Vai ej pastrādā.

Jomu tavā vietā neizvēlēsimies.
25.10.2015 08:04 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits