Iedziita stuurii...

Reitings 4
Reģ: 23.10.2015
Sveikas,
man te ienaaca praataa ielikt rakstu,par gluzhi reaalu situaaciju.Zinu,ka no malas kaads var kritizeet,kaads nosodiit,bet tieshi taapec jau tas ir forums,lai paustu savu viedokli,vai ne?:)
Situaacija sekojosha-dziivoju kopaa ar savu draugu 2 gadus.Itkaa no malas super attieciibas,prieksh muusu radiem,draugiem,kaiminjiem...Bet kad pienaak mirklis ,kad paliekam divataa,saakas cits scenaariijs.Vinjsh burtiski eed mani nost.Dzen mani kompleksos.Saliidzina ar citaam.Nosoda katru manu darbiibu un riicibu.Esmu staavoklii 8 meenesii,un pat par to vinjsh kasaas,ka citas gruutnieces esot ar savaadaaku veedaru ,nekaa es.Saslimu gruutnieciibas laikaa ar preeklampsiju-gruutniechu slimiibu,kad pampst viss kjermenis,man ir gruuti,un juutos iedziita taados kompleksos,ka negribu iet aaraa no maajas.Skiet,ka viss ko vinjsh saka ir taisniiba.Ka tieshaam esmu monstrs staigaajosh.Liidz gruutnieiibai viss bija okey,un biju apmierinaata ar sevi,un vinjsh ar mani,bet kur ir tas aakjis,ka briidii kad vajag atbalstu,es paliku viena un ar kompleksu maisu kabataa.Sajuuta taada ,ka vinjsh vienkaarshi ir muus atstaajis...Iemesls,ka gruutnieciibas deelj ir noraizeejies-depresija??!Bet vinjam jau ir beerni,no ieprieksheejaam attieciibaam....Meitenes-bez nekaadaam negaacijaam,kapeec tas taa vareetu buut??!(t)
24.10.2015 09:13 |

Reitings 124
Reģ: 24.10.2015
Palasot dažus komentārus tiešām, paliek smieklīgi, jo tik tupi aizstāvēt sievietes? Kāpēc? tikai tāpēc jānoliek vīrietis, jo uztaisīts bērns?

Abiem ir 50/50 atbildība.

Sieviete: Var būt kašķīga (visas situācijas un komentārus uztvert pārlieku saasināti), pirms ļauties vīrietim, zināt tā nostāju bērnu jautājumā, kā arī pieļaut aborta iespēju, izrunāt situāciju, it sevišķi, ja jau ir negribēti bērni, tiešam paskatīties uz savu vēderu un saprast, ka tas nav tāds kā citām, un kaut ko darīt tūskas labā.

Vīrietis: Pirms bāzt iekšā 2x padomāt, vai tiešām to vēlas, cienīt un rūpēties par savu sievieti, un izrunāt.

Jāsaka, ka lasot autores "Saliidzina ar citaam.Nosoda katru manu darbiibu un riicibu.Esmu staavoklii 8 meenesii,un pat par to vinjsh kasaas,ka citas gruutnieces esot ar savaadaaku veedaru ,nekaa es." es to uztvertu kā uztraukumu no vīrieša puses. Ja viņš salīdzina tavu vēderu ar citām, tad loģiski, ka viņs par to domā, viņš vēro citu vēderus. Kas tu tiešām vēlētos, lai viņam būtu vienalga, ka tev nav normāls vēders? Vai, ka tu dari kaut ko ne tā (iespējams, neapzinoties, ka tas var kaitēt grūtniecībai, jo viņam, tomēr cik noprotams jau ir bijusi pieredze ar grūtnieci), kas varētu tevi vai mazuli traumēt?
Un esi tik laba, apgaismo, kā izpaužas "nav tāds kā citām"?
24.10.2015 22:11 |

Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
sharmantaa Manuprāt tu pārspīlē, jo mēnešreizes, grūtniecība un kontracepcija - tas vis nāk neko nedarot. Tadjau man arī mizum daudz pienākumu un esmu galīgi nomocīts - dirsa sev jāslauka, bārda jādzen, katru dienu jāmaina zeķes. Nu trakums, ne? Kā gan es panesu visu šo pienākumu jūru?
24.10.2015 22:23 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
blacksmith - tev ir bijušas kaut dažas no tām sieviešu problēmām? NĒ!! Ja nezini kas tas ir un ko tas mums prasa, tad sēdi savās biksēs un novērtē sievietes. Un tos savus pienākumus ko nolasīji - daram arī mēs sievietes. Un par bārdu nesalīdzini - mums sievietēm ir vairāk apspalvojuma kas jānodzen, un jābūt vienmēr gludām, lai jums izpatiktu, bet jums večiem pofig - liela atšķirība nav - dzen vai nedzen to bārdu nost, tas diži jūsu vērtību nemaina. Bet ja sieviete parādās uz ielas ar spalvainām kājām, padusēm, vai vēl sazin ko tad - fuj, monstrs, ko viņa vispār uz ielas dara, ne tā?
24.10.2015 22:55 |

Reitings 2288
+ kurā dirsā izraki, ka kontracepcija nāk neko nedarot? Tu vispār ar smadzeņu šūnām esi apdalīts vai kā?
24.10.2015 23:02 |

Reitings 1000
sharmantaa Vīrietim pietiek savu problēmu. Kaut vai tās pašas materiālās. Sievietes visur tiek saduzētas, visur viņām priekšroka. Viņas var pie viena padzīvot, otram pasūkāt, trešais darbu nokārtos. Bet vīrietis vienmēr cīnās veins. Ja kaut viens par mani piekāptos, bet nekad tā nenotiek. Man mūžīgi jācīnās, lai mašīnu ir kur nolikt, lai gopari podjezdā nepīpē. Darbā arī vis, kam nav slinkums uz galvas dirš. Bet sieveitei vispār nav jācīnās par savu vietu pasaulē.
24.10.2015 23:06 |

Reitings 2288
tu esi stulbs, tas arī viss.
Sievietei jādara viss tavs iepriekšminētais arī un bieži vien jārūpējas vēl par vienu uti, kamēr jums tikai par savējo!
Un kur mums ir priekšoka? Tavās fantāzijās?
24.10.2015 23:12 |

Reitings 1000
Tu esi resna, tas arī viss.
Sievietei vispār nav tādu pienākumu, kur jāiegulda sava "ietekme" uz kaut ko. Viss notiek pats no sevis.
24.10.2015 23:23 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Reizēm rodas sajūta, ka diskusijas negrozās ap vīriešiem, bet par kaut kādiem puņķiem uz drāts..

Ja puisis ir gana pieaudzis, lai nodarbotos ar seksu, tad viņam ir jāprotas savākties (ja nolemj attiecības turpināt grūtniecības iestāšanās gadījumā.. )
nav jau vīrietim 3gadiņi, ka var atļauties spert ārā riebeklības (jo radīta tagad ir psiholoģiskā trauma)
25.10.2015 06:40 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
es tomēr domāju , ka kontracepsija ir vairāk sievietes interesēs, ne jau vecim tas bērns jāiznēsā un jādzemdē ....
25.10.2015 10:32 |

Reitings 124
Reģ: 24.10.2015
Reizēm rodas sajūta, ka diskusijas negrozās ap vīriešiem, bet par kaut kādiem puņķiem uz drāts..

+++

Ļoti sasmējos.
25.10.2015 11:21 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012

+++
Diemžēl :-|
25.10.2015 11:25 |

Reitings 120
Reģ: 14.12.2012
Nezinot visu sīkāk detaļās (kas arī nav iespējams, nedzīvojot ar šo sievieti un to vīrieti), tad šī situācija uz pirmo acu uzmetienu ir 50/50. Gan viena, gan otra atbildība.

Bet tas, ko te teica sharmantaa, un to esu lasījis un dzirdējis daudz kur, ir pilnīgi garām. Es daudz labprātāk izvēlētos būt ar regulārām mēnešreizēm, iespēju dzemdēt bērnus apmaiņā pret nebeidzamo vajadzību būt materiāli nodrošinātam, apņēmīgam, izturīgam, spēcīgam un tā to varētu turpināt un turpināt. Jebkādas fiziskās sāpes un nepilnības (ar to es domāju ikdienišķās un dabīgās, ne nāvējošās) ne tuvu nevar salīdzināt ar jebkāda veida morālo slogu, kurš gulstas uz taviem pleciem visu tavu dzīvi un no kura novēršoties, tu vienā momentā noej pa grunti. Varbūt mainamies?
25.10.2015 16:33 |

10 gadi
Reitings 361
Reģ: 31.03.2009
Pazīstama situācija.. viss, ko varu pateikt, ka labi tas nebeigsies. Mana bijušā kopija - kroplis. Teikt, ka es viņu ienīstu ir neteikt neko. Var uzzināt cik bērni viņam ir?
25.10.2015 16:42 |

10 gadi
Reitings 343
Reģ: 16.06.2013
Es pat pazīstu tādu vīrieti, situācija bija pilnīgi tāda pati. Es biju sākumā tā, kurai likās, ka tajās attiecībās viss skaisti, jo no malas tiešām tā izskatījās. Tad meitene vairs nevarēja izturēt un pameta puisi. uzzinot visu, tiešām liekas briesmīgi un ja godīgi, tad to, ka viņš ir tāds, saliekot visu kopā varētu tā būt. Galvenais, lai meitene ir pietiekami stipra un ar raksturu, lai visu pateiktu kā ir, kā jūtas un neļaujas tiem tekstiem, kas ir pēc tam- " es mainīšos, tā jau nemaz nebija, tu pārspīlē... "utt.
25.10.2015 16:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits