Iedziita stuurii...

Reitings 4
Reģ: 23.10.2015
Sveikas,
man te ienaaca praataa ielikt rakstu,par gluzhi reaalu situaaciju.Zinu,ka no malas kaads var kritizeet,kaads nosodiit,bet tieshi taapec jau tas ir forums,lai paustu savu viedokli,vai ne?:)
Situaacija sekojosha-dziivoju kopaa ar savu draugu 2 gadus.Itkaa no malas super attieciibas,prieksh muusu radiem,draugiem,kaiminjiem...Bet kad pienaak mirklis ,kad paliekam divataa,saakas cits scenaariijs.Vinjsh burtiski eed mani nost.Dzen mani kompleksos.Saliidzina ar citaam.Nosoda katru manu darbiibu un riicibu.Esmu staavoklii 8 meenesii,un pat par to vinjsh kasaas,ka citas gruutnieces esot ar savaadaaku veedaru ,nekaa es.Saslimu gruutnieciibas laikaa ar preeklampsiju-gruutniechu slimiibu,kad pampst viss kjermenis,man ir gruuti,un juutos iedziita taados kompleksos,ka negribu iet aaraa no maajas.Skiet,ka viss ko vinjsh saka ir taisniiba.Ka tieshaam esmu monstrs staigaajosh.Liidz gruutnieiibai viss bija okey,un biju apmierinaata ar sevi,un vinjsh ar mani,bet kur ir tas aakjis,ka briidii kad vajag atbalstu,es paliku viena un ar kompleksu maisu kabataa.Sajuuta taada ,ka vinjsh vienkaarshi ir muus atstaajis...Iemesls,ka gruutnieciibas deelj ir noraizeejies-depresija??!Bet vinjam jau ir beerni,no ieprieksheejaam attieciibaam....Meitenes-bez nekaadaam negaacijaam,kapeec tas taa vareetu buut??!(t)
24.10.2015 09:13 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
kolīdz džeks ielaiž vagīnā spermu, viņam ir jāpriecājas par to grūtniecību, ja tāda iestājas. Ja nav gatavs priecāties, tad NAV KO BĀZT, KUR NAV GATAVS.
8.mēnesī jau par vēlu izlikt savu neapmierinātību. Varēja būt neapmierināts pirms ejakulācijas.

Nejau viņa izkrāpa no viņa spermu un pa kluso palika stāvoklī! Tad - ok, jā, viņš var būt neapmierinātības kalngals.
Bet tas bija viņa krāns, kas to bērnu uztaisīja.
24.10.2015 15:30 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
palikt kopā ar bērna māti un mēģināt samierināties, ka bērns būs, vai arī tīt makšķeri.

Ja es būtu autores situācijā, tad labāk lai mana bērna Tēvs tin makšķeres, nekā pazemo mani. Un kas notiks, kad piedzims bērns? Nav jau vīrietis robots - tad jau visticamāk bērnu neiemīlēs ;)
24.10.2015 15:32 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
kolīdz džeks ielaiž vagīnā spermu, viņam ir jāpriecājas par to grūtniecību, ja tāda iestājas. Ja nav gatavs priecāties, tad NAV KO BĀZT, KUR NAV GATAVS.

Bet tas bija viņa krāns, kas to bērnu uztaisīja.

Ka tik vēl ne arī.
24.10.2015 15:34 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ieva294 A kur teikts ka viņš varbūt nelietoja prežus? Vai varbūt kas nogāja greizi un pieteicās bērns negaidīti. .
Normāli jau sen vajadzēja šo izrunāt kas un kā būs, nevis tik tagad gaidīt ka vīrietis nesīs uz rokām ja pat viņš varbūt to bērnu 100 gadus negribēja vai arī uzskata ka tas sabojās attiecības...
24.10.2015 15:34 |

Reitings 7408
Un kas notiks, kad piedzims bērns? Nav jau vīrietis robots - tad jau visticamāk bērnu neiemīlēs

Varbūt, kad ieraudzīs, pārdomās. Vīriešiem tā mēdz būt.
Ja ne, tad nav ko palikt kopā.
24.10.2015 15:35 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012

Varbūt, kad ieraudzīs, pārdomās. Vīriešiem tā mēdz būt.

Cerams ;) Un ka mainīs attieksmi pret bērna māti arīdzan
24.10.2015 15:39 |

Reitings 272
Reģ: 01.03.2015

ahahahahaha

tupo bābu loģika

sekss kā īstā katoļu zemē tagad ir domāts tikai bērnu taisīšanai :D :D

rēcu
24.10.2015 15:41 |

Reitings 2337
Nē, sekss nav tikai bērnu radīšanai.
Tomēr IR jārēķinās, ka tā var notikt oar ar kontracepciju - un rēķināšanās ar to un situācijas pieņemšana ir normāla pieaugušu cilvēku rīcība attiecībās, nevis "ai, tu esi stāvoklī, es tā kā negribu bērnu, tu esi nepareiza, tev vēders nepareizs un tiec pati galā"
24.10.2015 15:48 |

Reitings 272
Tomēr IR jārēķinās, ka tā var notikt oar ar kontracepciju - un rēķināšanās ar to un situācijas pieņemšana ir normāla pieaugušu cilvēku rīcība attiecībās,

aizmirsi, ka eksistē arī aborti un šķiršanās
24.10.2015 15:51 |

Reitings 17203
Ieva294 A ja vīrietim vispār netika prasīts ko viņš par to domā? Ja sieviete brutāli viņam pateica ka samierinies un punkts. Varbūt viņš tiešām gribēja to abortu lai taisa vai vismaz normāli to visu izrunāt kas unkā, bet lūk sieviete pateica ka netaisīs un viss, tādā gadījumā nav jābrīnas ka vīrietis pēc tam paliek par cūku, jo viņš ne to bērnu gribēja ne to atbildību.

Un vecene arī pati vainīga! Pati papleta kājas, neviens viņai to nelika. . Varēja attiecību sākumā jau noskairot kādas vīrietim ir domas par bērniem un tad attiecīgi vadoties pēc tā vismaz būtu piesardzīgāka.
24.10.2015 15:55 |

Reitings 2337
A ja vīrietim vispār netika prasīts ko viņš par to domā? Ja sieviete brutāli viņam pateica ka samierinies un punkts. Varbūt viņš tiešām gribēja to abortu lai taisa vai vismaz normāli to visu izrunāt kas unkā, bet lūk sieviete pateica ka netaisīs un viss, tādā gadījumā nav jābrīnas ka vīrietis pēc tam paliek par cūku, jo viņš ne to bērnu gribēja ne to atbildību.

Vienīgais, kas par vīrieša nostāju bērna jautājumā ir pateikts, ka viņš negribēja, bet samierinājās. Samierinājās - lūk, viss normāli, cilvēks pieņēma situāciju. Tālāk jau jāseko cilvēka cienīgai rīcībai, kuras nav. Tātad, kamēr tēmas autore nav atnākusi un precizējusi detaļas par vīrieša domām, pārdomām, uzskatu, ka šajā situācijā cūka ir vīrietis, nevis sieviete ir ļaunprātīgi apaugļojusies.
24.10.2015 16:22 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Vispaar jau es parasti esmu sieviehu pusee, bet te nu gan dazhos komentaaros nevajag aiziet liidz marasmasm:-D

Tipa viirietim jaasit plaukstinjas par beernu, jo vins "ielaida spermu", kaa te viena izsakaas. Vins izvaroja to sievishkji? Tad nav ko plest kaajas, ja viirietis pateicis, ka beernus neveelas, jo pastaav tachu taa procenta desmitdalja vai simtdalja, ka kontracepcija nenostraadaa :-D Un ne jau viirietis paliek staavoklii, bet sieviete :-D

Un autore nemaz nemineeja, kaa palika staavoklii. Diemzheel neticu, ka te pareizi tika lietots prezervatiivs, dzertas tabletes vai bij spiraale. Driizaak nekas no iepriekshmineetaa netika pielietots.
24.10.2015 16:23 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
aizmirsi, ka eksistē arī aborti un šķiršanās
eksiste ari vazektomija un Masa uzvarda Kulakova :-P
24.10.2015 16:25 |

Reitings 7408
Rīdziniece, bet te jau vēl ir cits neatbildēts jautājums - ja autore zināja, ka vīrietis bērnus nevēlēsies, bet pati ir pret abortiem, kāpēc palika ar viņu kopā? Varēja meklēt kādu, kas nebūtu šajā jautājumā tik kategorisks. Tā tomēr attiecībās ir diezgan fundamentāla lieta. Ja viens negrib bērnus, bet otrs ir pret abortiem, tas noved pie autores situācijas.
24.10.2015 16:34 |

Reitings 225
Reģ: 16.09.2015
Paga, bet runa jau ir par necienīgu attieksmi pret otru cilvēku, kurš nav ne mazāk, ne vairāk vainīgs pie radušās situācijas, kurš papleta kājas, kurš ielaida- jūsu vārdiem runājot. Kāda vairs nozīme? Attaisnojuma vainošanai, rupjībai un pazemošanai nav jebkurā gadījumā.
Un nav tādu grūtnieču hormonu, muļķības tas viss ir, ir tikai divu pieaugušu cilvēku greizā komunikācijas spēja un neprasme sadzīvot ar jauno situāciju.
24.10.2015 16:34 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Rīdziniece, bet te jau vēl ir cits neatbildēts jautājums - ja autore zināja, ka vīrietis bērnus nevēlēsies, bet pati ir pret abortiem, kāpēc palika ar viņu kopā? Varēja meklēt kādu, kas nebūtu šajā jautājumā tik kategorisks. Tā tomēr attiecībās ir diezgan fundamentāla lieta. Ja viens negrib bērnus, bet otrs ir pret abortiem, tas noved pie autores situācijas.
taisniba.Tapec sakuma jau teicu virietis ari ir sturi iedzits.
24.10.2015 16:36 |

Reitings 272
Paga, bet runa jau ir par necienīgu attieksmi pret otru cilvēku, kurš nav ne mazāk, ne vairāk vainīgs pie radušās situācijas, kurš papleta kājas, kurš ielaida- jūsu vārdiem runājot. Kāda vairs nozīme? Attaisnojuma vainošanai, rupjībai un pazemošanai nav jebkurā gadījumā.

A tu izlasīji, ko autore prasa?

Meitenes-bez nekaadaam negaacijaam,kapeec tas taa vareetu buut??!
24.10.2015 16:38 |

Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
Meitenes-bez nekaadaam negaacijaam,kapeec tas taa vareetu buut??!

Varbūt taisās pamest? Nevar tač pamest grūtnieci, tāpēc tagad ar sakostiem zobiem ciešās, bet slikti sanāk.
24.10.2015 18:56 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Cik daudzas te ir žultainas. Vnk pretīgi paliek. Par to vai piesakās bērns nav jādomā tikai sievietei. Pārsvarā būtu jādomā vīrietim, jo neba sievietei ir jāpērk prezis, un vēl jāuzmauc uz veča galviņas. Tad kādi pienākumi paliek vīrietim? Nekādi?? Pēc cilvēku (tautas) domām, vecis vienmēr var aizlaisties un atstāt sievieti ar savām problēmām, kaut gan tā ir tik pat liela vai pat vēl lielāka problēma arī pašām vecim. Bet redz tauta uzskata, ka vīrietis sievieti var pamest, tas ir normāli, jo redz vienmēr tāda opcija pastāv. Redz vīriešiem ir tās lielās atlaides vienmēr, kaut gan realitātē no tā sūda seksa to labumu īstenībā vairāk gūst vecis, jo paskatieties statistiski vai kaut uz sevi un padomājiet, cik procentuāli sievietes un vīrieši gūst to orgasmu? Bļe nahuj sievietes tiek izmantotas? Redz, uzskaitīšu detalizētāk - sieviešu pienākumi ( domāt par izsargāšanos, bendēt savu orgasmu dzerot pretapaugļošanās tabletes vai ievadot spirāli, vai jāpērk un jānēsā līdzi somiņā prezis, lai gadījumā būtu slinkajam vecim ko uz peņa uzmaukt; nemitīgi jādomā par mēnešreizēm, kas ir vienmēr, un apgrūtina mums dzīvi, parasti jāsamierinās ar faktu par grūtniecību kas var notikt, vai atkal jābendē organisms ar abortu; jāizcieš kaut kādas toksikozes, jāatdot no sava organisma viss bērnam veselus deviņus mēnešus un vēl pēc tiem, jājūtās neveiklām, tizlām un piepampušām gaidot bērnu; pēc tam jātecina pienu kā tādām govīm tik ilgi cik nu nepieciešams; jāziedo savs brīvais laiks un vēlmes lai tik mazajam būtu labi; jāklausās sabiedrības nosodījumā nemitīgi ja kaut kas nav izdarīts kā pienākas esot mātei; jāzaudē labais izskats, kur dažas uzresnē, sabojā vielmaiņu, zobus, sejas ādu, matus, kas briesmīgi izkrīt sākumā; jāzaudē daudzas naktis negulētas kamēr bērns jābaro ik pēc divām stundām; pēcdzemdību depresija, kas nomāc lielāko daļu māšu; apziņa, ka viņas vairs nebūs īpaši nevienam vajadzīgas, jo ir jau apzīmogotas un tā varētu turpināt un turpināt un turpināt ) UN ko tikmēr zaudē un kādi pienākumi ir vīrietim??( Labi, ja kāds iedomājas nopirkt prezi; sabiedrības atbalsts faktā, ka - ak tu nabadziņš, sieviete tevi piespiedusi uz ko tādu(pārsvarā) , ar ieteikumiem - nekas, ja nu galīgi vairs nevari izturēt, un sieva vairs nedod seksu tik bieži cik vēlies, vai izskatās kā valis, tad lūk - tur aiz apvāršņa ir kāda labāka un nesabojātāka odziņa. )
24.10.2015 21:28 |

Reitings 17203
Principā. . Ja pati negribi nonākt situācijā kurā tu vari nejusties komfortabli, tad pašai vien par sevi ir jādomā, jo nevienam citam tas nav pienākums un tas nu sievietei ir jāpatur prātā jo nejau vīrietis būs ta kurš paliks stāvoklī un viņš arī nebūs tas kam tie 9 mēneši būs jāsaigā ar punci vai arī jāveic aborts.
Un par to prežu nēsāšanu somiņā, ja kas var arī vīrietim skaidri un gaiši pateikt NĒ nevis izpatikt viņa iegribām.
24.10.2015 21:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits