Sveikas meitenes!
Sākšu īsi un konkrēti- esmu kopā ar draugu jau pusotru gadu, nedzīvojam kopā. Ir gājis visādi, esam pašķīrušies pāris reizes, bet tomēr esam kopā. Šovasar draugs sāka jocīgi uzvesties, jo uz Latviju bija atbraukusi viņa bijusī simpātija- pazīstami kopš pusaudžu gadiem, kaut kad ir pabučojušies, bet nu nekas tur nav bijis. Tagad viņi pa vasaru vienu reizi satikās- viņš mani brīdināja, man īsti nekas nebija pretim (un es nemaz nezināju, ka tur ir simpātijas bijušas apakšā, vēlāk kopīgi draugi pastāstija). Pēc tam viņš kļuva tāds jocīgs, sāka likties, ka rakstās/tiekās, bieži izdomāja visādas lietas, kas viņam vakaros jādara, it kā atbildēja uz sms, bet īsi un izvairīgi, utt.
Pēc tam kad viņa aizbrauca, draugs kļuva tāds jocīgs, domīgs, nedeva man savu telefonu...
Zinu,ka tai meitenei ir draugs un ka viņa nemaz neplāno saistīt savu dzīvi ar Latviju, stipri šaubos, ka viņa kko gribētu ar manu draugu un viņš jau to noteikti zina... Saka, ka mani mīl, utt, bet nesen uzzināju, ka tagad atkal turpina man aiz muguras tikties ar to meiteni, kad viņa ir uz vietas- un neko īsti nedara, iedzer tēju, stundām ilgi runājās un rakstās..Bet nekas fizisks tur neesot.
Ko jūs domājat? Vai tas viss ir tik nevainīgi, ka man viņš saka (vai drīzāk nesaka)?