kampanella, es teikšu godīgi, man prieks, ka mans draugs stūrē un es to nedaru, kas bieži darās Rīgas centrā :-( , ļoti daudzi brauc slikti, karstajās stundās ap 9 no rīta un pēc 5, murgs, mums šorīt pat bija avārijas situācija, un tādas ir gandrīz katru rītu, mans draugs ļoti pieklājīgs uz ceļa ir, mierīgs un tā, bet tik daudz agresīvu braucēju. Mēs paši nesen tikām avārijā, jo nogrieza vecs vecis ceļu un ko viņš pateica, mūsu bukti varot pieklapēt ar āmurīti (l) :-D .
Kad es liku tiesības, es ar nokļuvu avārijā, braucu un mans skolotājs lika veikt apgriešanos braukšanas pretējā joslā uz A7 ceļa, virzienā no Ziepniekkalna uz Ķekavu, starp brauktuvēm ir zaļā josla, es visu izdarīju pareizi, taču aiz manis braucošais autovadītājs spaidīja telefonu un lielā etriecās mums aizmugurē un iemeta pretējā joslā, jo tieši tad veicu manevru, es dzirdēju kā pretējā joslā meta pa mēmajiem, šausmīga sajūta, mašīna bija sadragāta ka uz lūžņiem, pēc tās reizes uz pus gadu nesēdos pie stūres man bija paranoja no aizmugurē braucošajiem.