Jaroslava modes padomi

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
11 rupjas stila kļūdas, ko nedrīkst pieļaut rudenī

Sis pusis man liekas ir nedaudz atrauts no Latvijas realitates.

gumijnieki ir vienkāršākais veids, kā rudenī izskatīties lēti un nemoderni.

Gumijnieki reizem ir vienigais veids ka tikt cauri slapjam un dublainam Latvijas ielam ar sausam kajam. Ja rudens/ziemas apavi nav Tiberland visrugajeju tipa, bet sievskigi adas zabaki, tad gumijnieki praktisks risinajums jebsu lietusmeteli un lietussargi ari ir bezstils? Paga, ir gan.

lietus mijas ar vēja brāzmām, lietussargs nebūs labākais risinājums
Tā vietā iesaku izvēlēties stilīgu galvassegu

Uz galvassegan atskiriba no lietussargiem inerces likums vairs neattiecas?

Tas viss pamatīgi izkropļo augumu. (par kapri biksem)

Virietis ar krutim atlausies spriest kas sievietei ir skaisti un kas nav?

Bailes no krāsainiem apaviem.

Tas nav bailes, tas ir naudas trukums un klimatisko apstaklu prasiba pec labiem apaviem, kas nav leti. Ja sieviete var atlauties nopirkt vienus labus zabakus sezona, vina iegadasies atturigu modeli.

Mākslīgās kažokādas vestīte.
Saja sezona ka reiz ir mode maksligas kazokadas.

Esmu novērojis, ka ir meitenes, kuras vasarā aktuālos maxi svārkus vai kleitas turpina valkāt arī rudenī, apakšā pavelkot zeķubikses.
Skolniecem un studentem nav naudas.

Jāatturas arī no adītām zeķubiksēm. Nesaprotu, kāpēc tādas vispār vēl pārdod. Īpaši gaišā krāsā - tās uzreiz padara kāju apjomīgāku.
Musu klimatiskajos apstakols tas ir viens no labakjiem aukstas sezonas apgerba gabaliem. Uz podiuma ertums un praktiskums ir otrskirigs, bet realaja dzive funkcionalitates trukums ir bezstila pazime.

Un nevajag zem džinsiem vilkt zeķubikses," iesaka Jaroslavs, kā īpaši ērmotu tendenci minot zeķubikšu valkāšanu zem saplēstajiem džinsiem.
Musu platuma grados? Tas tiesam ir nopietni?

Pirmais ir spilgtas un krāsainas zeķes ar smieklīgām uzdrukām, kas īpaši piesaista uzmanību. ai arī otrs variants - īsās zeķes, kas nav redzamas,"
Tikai tad virietis ir lohs vai hipsteris. Nopietns virietis zekes ar multenu apdruku vai vispar bez (redzamam) zekem?

Visieturētāko koptēlu var sabojāt dubļiem notašķīti, lietavās izmirkuši apavi.
Tapec jau ari velk tos gumijniekus, bet paga, gumijnieki ari nav stiligi. Nu un ka tad lai normala sieviete nodrosina to lai zabaki vienmer ir nevainojama izskata musu klimatiskajos apstakolos? Vispar no majas neiet ara slapdranki?
20.10.2015 12:21 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Vatson, nu nav tā. Es pazīstu divas meitenes, kuras tā ir darījušas, un vēl izvēloties tādos nopietnus zābakus par apaviem, un skaidri zinu, ka nu nav ne viņas nabadzīgas, ne nu kā. Un mēs jau nediskutējam par to, vai tas ir ērti vai nav ērti, ir normāli vai nav normāli, vienkārši tā cilvēki dara, un ne jau tāpēc, ka nav naudas. Arī tiem, kuriem nav naudas, ir bikses kaut vai vienas, bet tāpat velk tos svārkus, tā kā ar naudu tam nav vispār nekāda sakara.
20.10.2015 12:49 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Agī linkā dažiem tik briesmīgi nodzertas sejas, ka pilnīgi bail un smiekli nāk par to, ka tās ir slavenības :D
20.10.2015 12:50 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Selīna - nu tur jau vairāk tāds konkrēts slavenību pulciņš atlasīts, mākslinieciskais, ar putniem galvā...sadomājušies, ka ir tik unikāli kreatīvi, ka var neievērot dresscode un atvilkties baisā skatā tikai tāpēc, ka ir sazin kādi tur slavenie :-D
Parasti, cik bildes esmu skatījusies, tad visi Rešetini, Zeltiņas, Gulbes un tāda līmeņa slavenības ir ļoti glīti saposušies :-)
20.10.2015 12:53 |

Reitings 951
Reģ: 16.12.2014
Nezinu par Jaroslavu, bet piekrītu Denisam šajā rakstā... http://www.delfi.lv/izklaide/dzivesstils/mode/septinas-tipiskas-kludas-ko-latviesi-pielauj-smalkos-pasakumos.d?id=46606045&utm_source=cosmo.lv&utm_medium=vinaizklaide_widget&utm_campaign=Links-in-partner-sites

Paskatoties bildes, liekas, ka tur ir nevis sarkanā paklāja pasākums, bet kaut kāda lauķu ballīte...

Es kaut kā šo biju palaidusi garām, bet tagad, caurskatot bildes, mana vienīgā doma bija - kauns par viņiem!!! (t)
20.10.2015 13:32 |

Reitings 97
Reģ: 14.02.2013

Reitings 934
Reģ: 08.09.2015
Tātad zināši, ka maxi ir tikai vasaras garums un nekā citādi (ja rakstā ir papildināts ar auduma rakstu un materiālu) tad sorry, es te tikai šo diskusiju lasu)
20.10.2015 13:45 |

Reitings 170
Reģ: 09.09.2015
Bilete,

Vai tad gāja nosodoša runa par MAXI garumu, vai tomēr par to, ka tās pašas kleitas/svārkus MAXI garumā ko nēsā vasarā, nereti daudzas velk arī rudenī?

Es to sapratu, kā par konkrētajiem apgērbiem nevis maxi garumu
20.10.2015 13:48 |

Reitings 220
Reģ: 05.06.2015
Vatson, rakstā ir runa par augstpapēžu! gumijniekiem. Par to 1000000% piekrītu Jaroslavam, izskatās briesmīgi. Bet parastie gumijnieki ir ok.
Tad vēl piekrītu viņam par vasarīgiem svārkiem, saplestiem džinsiem uc vasaras drēbēm, tām nav vietas rudenī un tiešām labi neizskatās, kad saģērb vasaras drēbes kopā ar zeķubiksēm un laiž ielās rudenī..
Bet par lietussargu nepiekrītu, nepatīk, kad kaut kas pil virsū.
20.10.2015 13:51 |

Reitings 3925
Coco, Davids ir sausmigi nolaidies. Zem roza bernu saulenem drosi vien nodzertu purnu slepj. Tadas jancigas brilles, starp citu, ir ierindotas starp bezstila lietam, jo padara cilveku smiekligu ne varda labaja nozime. (t)
20.10.2015 13:52 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Par tiem gumijniekiem jau viņš rakstīja - uz papēžiem. Un, ja godīgi, tad es arī tādus nespēju iedomāties.
Vēl es piekrītu par tām kapri biksēm, kas pāri celim, un to zeķubikšu valkāšanu zem džinsiem, bet tikai tāpēc, ka tas taču ir šausmīgi neērti.

Pārējos punktos nepiekrītu.
20.10.2015 13:54 |

Reitings 3925
Marre, ja koptels ir paredzets vilksanai pie augstiem papeziem, zemi papezi var izskatities diezgan nozelojami, iespejams ka ar augstiem papeziem tiek sleptas isas kajas un ja koplekta vel ir ari isi svarki, tad gumijnieki uz zema papeza tadai figurai ir katastrofa.

Gumijas zabaki, 135£ cena.

175£

Ne katrai latvietei normalie adas zabaki ir tada cena.
20.10.2015 14:02 |

Reitings 270
Reģ: 19.06.2014
Es viņam nepiekŗītu, jo viņš ir slims cilvēks un viņam būtu jābūt Tvaika ielā aiz slēgtām durvīm tur pat kur ir citi invalīdi. :-(
20.10.2015 14:04 |

Reitings 934
Reģ: 08.09.2015
n
to zeķubikšu valkāšanu zem džinsiem, bet tikai tāpēc, ka tas taču ir šausmīgi neērti.

Nu es visu dzīvi ziemā zme biksēm velku zeķubiskes, neko neērtu tajā nekad neesmu sajutusi. Tiesa neviens jau to neredz (saplēstu bikšu man veinakrši nav, ne ziemā, ne vasarā).

Vai tad gāja nosodoša runa par MAXI garumu, vai tomēr par to, ka tās pašas kleitas/svārkus MAXI garumā ko nēsā vasarā, nereti daudzas velk arī rudenī?

Es tak tikai te publicēto lasu un te ir, ka nevajag vasarā tik aktuālo maxi vilkt ziemā.
20.10.2015 14:06 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Es arī vēsākā laikā velku zeķubikses zem biksēm vai džinsiem, jo man vienkārši ir auksti...jā, tas varbūt ir neērti un muļķīgi, bet man salst :-D un cenšos to darīt, lai tas nekrīt visiem acīs, katrā ziņā, ne zem plēstajiem džinsiem... :-D
20.10.2015 14:12 |

Reitings 3925
es visu dzīvi ziemā zme biksēm velku zeķubiskes, neko neērtu tajā nekad neesmu sajutusi.

Man ari nebija erit, es vispar zekubikses milu un velku tikai tad, kad tas ir nepieciesams zemas temperaturas del. Ja ilgstosi ir jasez, kad zekubikses uzvilktas, uz koka kresla, dibens sak niezet. :D Tiesi tapec aukstajam laikam man patik vilnas bikses vai svarki.
20.10.2015 14:12 |

Reitings 3925
*zekubikses nemilu
20.10.2015 14:14 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
es piekrītu daudz kam , un man tiešām ikdienā nelietoju ne lietusargu ne tos lietus apmetņus .... vai nu sēžu mājās vai cepure/kapuce ....
20.10.2015 14:16 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Man parastās zeķubikses vispār liekas ļoti, ļoti neērtas, bet tā esmu es. Tāpēc man plāno zeķubikšu, šķiet, vispār skapī nav. Ja kādreiz uz kādu ļoti svinīgu pasākumu ir jāvelk, tad es nopērku, tajā pasākumā viņas arī parasti saplēšu un tad izmetu ārā. Mazliet labāk ir ar biezajām melnajām zeķubiksēm, bet tās arī nemīlu un velku tiešām tikai pie kleitām un svārkiem. Pie tunikām, garajiem džemperiem utt utjpr. velku legingus. Tos gan dievinu. :D Tāpat kā legingtipa jogas bikses.

Ā, un starp citu, tie Vatsona ieliktie oranžie gumijnieki tiešām ir interesanti un izskatās gaumīgi. Es vienkārši tādus nebiju redzējusi, tāpēc iztēlojos kaut kādu dīvainu Ķīnas/tirgus variantu rozā ar gliteriem. My bad. :D
20.10.2015 14:18 |

Reitings 3925
vai nu sēžu mājās vai cepure/kapuce ....

Dikdieni bez jebkadiem pienakumiem ta var ta darit. Normaliem cilvekiem ir studijas/darbs/berni/pienakumi. Kapuce der minutei no durvim lidz masinai, bet neilgak jo gluzi vienkarsi paliek slapja.
Man gan ir dargs un skaists lietussargs. :)
20.10.2015 14:21 |

Reitings 170
Reģ: 09.09.2015
Es tak tikai te publicēto lasu un te ir, ka nevajag vasarā tik aktuālo maxi vilkt ziemā.

tieši Jaroslava tekstā ir tieši otrādi, nevis par maxi garuma apgērbu vilkšanu rudenī, bet gan par to, ka rudenī tiek vilkti svārki un kleitas maxi garumā, tie paši svārki un kleitas kas tiek nēsātas vasarā.
20.10.2015 14:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits