Dīvāns.

Reitings 414
Reģ: 29.01.2009
Pašlaik skatos dīvānus internetā,lai būtu vieglāk izdomāt kādu gribu, taču tas izraisīja lielāku apjukumu.
Man ir nepieciešams guļamais dīvāns.

Kam īpaši jāpievērš uzmanība pirms dīvāna pirkšanas?
Kāds labāks izvelkams uz priekšu, Klik-Klak -grāmata", izvelkams uz sāniem.
Kādi dīvāni jūsuprāt ir neērti?
Kā jūs izvēlējāties guļamo dīvānu?
03.10.2015 21:37 |

Reitings 2394
Reģ: 04.10.2013
Tulipa, ja godīgi, es neatceros, vecāki pirka, jo tad vēl sīka biju, bet, šķiet, dārgāk par 220Ls točna nebija, bet negribās arī sameloties pasakot pārāk lētu cenu (tik pat labi varēja būt arī 140Ls, lētāk gan ne). Pati izvēlējos krāsas un materiālu, meklējām pa vairākām tūrēm.
Te links no bildes, ko atradu, bet modelis ir tikai līdzīgs un manam daudz mazāka tā bedre pa vidu: http://apluss.lv/lv/gulamie-divani/187-duglas.html
03.10.2015 22:10 |

Reitings 340
Reģ: 22.05.2011
Es gribēju stūra, jo telpa gan man maza un būtībā viņš manai telpai ir par lielu, bet es gribēju tādu, lai labi der ne tikai kā nakts, bet arī kā dienas mēbele, kur var daudz viesu sasēsties. Gulēšanai arī ļoti ērts un milzīgs,ir 2 ietilpīgas veļas kastes.

Man patika pirmajā lapā ieliktais apaļais variants. Tā jau smuki, vienīgi, ja telpa nav milzīga, nav tāpat viņu pārāk, kur izretināt.

Es no gatavajiem galīgi nevarēju izvēlēties, katram bija tādi vai citādi mīnusi, tāpēc biju sajūsmā, kad atradu G.Astras ielā 8 mēbeļu veikalu, kur bez milzīgas piemaksas (neatceros, varbūt kādi 10-20% bija) varēja pasūtīt, kādu grib - krāsu no milzīga kataloga, spilvenu krāsu, formu, roku balstu platumu, izvilkšanas mehānismu, pildījuma kvalitāti, dīvāna garumu utt. Pilnīgi visu! Izvēlējos vienu kā paraugu un sāku tik komentēt, ko man citādāk vajag :-DTad kāds mēnesis vai 2 jāgaida, kamēr uztaisa. Dīvānu modeļi dažādi - gan stūra, gan nestūra, cenas ļooti sakarīgas.

Tai veikalā ir apvienojušās vairākas LV mēbeļu firmas, konkrēti manējā laikam bija kaut kāds Mebellukss vai kas tāds, precīzi neatceros. Ar pirkumu esmu katrā ziņā apmierināta.
03.10.2015 22:14 |

Reitings 312
Reģ: 22.07.2015
Ja vēlme ir ņemt dīvānu ar spilveniem, tad skaties biezākus izmērā un ar rāvējslēdzēju, kas nozīmē, ka sasmērēšanas gadījumā, viegli izņemt iekšu un izmazgāt, mums mājās dīvānam tā ir un ļoti parocīgi, plus tos lielos spilvenus var dabūt pareizajā formā, pat ja nosēdēti un pat pēc nu jau daudziem gadiem izskatās tik pat labi, kā sākumā. :) Vēl piekrītu par ļoti gaišo krāsu, labāk nevajag - ne pelēcīgus, ne gaišus toņus un labāk neņemt ar linveidīga auduma pārklājumu - pēc laika paliek nesimpātiski, - ja ir mājdzīvnieks, piemēram, kaķis, ielaidīs nagus un izvilks diegus, + baltie ādas atzveltņi ļoti grūti kopjami - tas galīgi nav vajadzīgs - mums tas dīvānu komplekts ir krietni jaunāks - bet salīdzinājumā ar pirmo aprakstīto, nolietojies daudz ātrāk; vēl aprakstot pirmo dīvānu, - tas ir ļoti liela izmēra izvelkot - ir veļas kaste apakšā un nekas nav nosēdies/iesēdies, īsti nemācēšu teikt par izejmateriāliem, no kā gatavots, bet liekas ļoti kvalitatīvs, ērts, ar platām, izturīgām atzveltnēm un, ja var tā teikt - siltā tipa pārklājumu, pieskārienam, liekas - tāds samtains.
Lai izdodas atrast ko jauku! :)
03.10.2015 22:17 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Tā kā mums arī tagad nesen tāda situācija bija, bet steidzami, tad daudz laika prātot nebija. Man bija šādi kritēriji - lai ir stūra (nu tas bija vēlams), jo man arī nepatīk tā bedre; lai ir veļas kaste; un lai ir pieskaņotā krāsā (mums ir zaļš, jo pa lielam viss dzīvoklis ir melns/balts ar zaļu/dzeltenu).
Mēs pasūtījām fiksi, fiksi, jo savādāk bija uz matrača jāguļ, nemaz nezināju, kāds dzīvē būs. Bet ir galīgi ok. Audums nav pats praktiskākais, man liekas, viņš tā kā saberzīsies, iespējams, bet ir ļoti ērts un gana ietilpīgs, turklāt nav jau uz mūžu, tikai kamēr šajā dzīvoklī dzīvojam.

Un es nekad mūžā neņemtu ādu dīvānam, uz kura gulēt. Brr. Es pat vairs negribu ādas dīvānu dzīvojamā istabā, jo iepriekš mums tāds bija mājā un vasarā ar pliku miesu nekad nebija patīkami sēdēt uz tā.
03.10.2015 22:18 |

Reitings 340
Reģ: 22.05.2011
Par izmaiņām pamatmodelī bija tā, ka, ja, piemēram, gribi īsāku dīvānu, par šo vēlmi nav jāpiemaksā, ja gribi pagarināt - bija kaut kāda cena par katriem 10cm. Bet nu tas loģiski, ka vairāk materiālu tad iziet.
03.10.2015 22:19 |

Reitings 312
Reģ: 22.07.2015
http://ormebeles.lv/content/u/divans-jugla-2-large-86-6a1.jpg
Kaut kas līdzīgs šim, tikai simpātiskāks skatā un bez koka uz atzveltnēm.
03.10.2015 22:24 |

10 gadi
Reitings 1396
Reģ: 18.03.2012
Galvenais, lai abas dīvāna puses(ja stūra, tad visas) būtu ar atsperēm!Izmetām ārā 2 gadus jaunu dīvānu, jo viena puse bija pļurīga.Pagulēt nevarēja.Sākumā jau ok bija.Otrs: lai izvelkamā daļa nebūtu no parolona.Arī ātri izgulēsies un grimsi iekšā.
04.10.2015 08:22 |

Reitings 4
Reģ: 25.09.2021
https://www.divanudarbnica.lv/divani/params/category/93377/item/385130/
Es paņēmu šo, kā guļamo, patika, ka tas viscaur no finiera un pildijumā nav porolns.
25.09.2021 14:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)