Toreiz bija vienkārši mīla pret mani, par gredzenu uzzināju, kad jau bija nopirkts. Īpaši pašai tajā brīdī nebija doma, ka gribu precēties vai būt jau piesieta kādam tādā ziņā, bet žests bija jauks un piekritu, jo mīlēju viņu, mīlu joprojām, bet tad tas viss likās savādāk. Pašķīrāmies, tad sagājām kopā pēc pus gada un pēc laika atkal bildināt sataisījās -šoreiz Valentīndienā aizveda par pārsteigumu uz juvelierveikalu un teica, lai apskatos, kas no gredzeniem man tīk. Bet tas bija 2 vai 3 gadus atpakaļ.
Par to "suns uz sienakaudzes" piekritīšu. Esmu ievērojusi, ka bērnus un precības grib, kad pats nemeklējas vai nečato ar kādas. Kad ir kāda, tad tēma slēgta. Ja pats var tusēt ar draugiem un aicināt meičas, kas līdīs viņam virsū, man ir aizliegts pat ar draudzenēm kaut kur iet, ja blakus ir VIŅU puiši.
Trīne, man vienkārši nav vēlēšanās pietiekami, lai izkāptu no ierastās vides. Es labprāt daudz ko mainītu, bet man nepatīk nezināmais. Šeit es zinu - neaizies no manis, ņemsies ar citām, bet vienmēr skries atpakaļ. Par kāzām un bērniem jau vairs nedomāju, nav tas cilvēks, ko gribu.