Selīna Protams es jau ciešos un ciešos, ai bet šis gads nav laps sakarā ar naudām mums un tā kā naudas tēma ir tā kas mani viss vairāk sakaitina un uztrauc tad arī par sīkumiem varu saniknoties.
Un man jau apnicis visu dzīvi saskarties un dzirdēt tos vārdus "Naudas nav" vai konkrēti "Man nav naudas". . Goda vārds man jau trauma ir no tiem vārdiem :D
Oi nu draugs bučas un mīļumu ļoti man sniedz, bet nu uznāk tomēr tas ka velns parāvis, es gribu puķu pušķi, vīnu un šokolādes, bet pašlaik pat to nav vērts teikt jo nu, kā nauda nav tā nav, jācer vienīgais ka viņš par mani atcerēsies arī kad algu saņems, nevis skries mašīnai riepas un gultņus mainīt, lai gan es pavisam loģiski saprotu ka to arī vajag :D
Sisley To ka viņam svētki nav tik svarīgi to es zinu, bet tā pat, vienmēr viņam ko uzdāvinu, bet nu principā pie visas nedāviņāšanas vairāk naudas problēmas vainīgas nekā draugs, viņam jau tā izdevumi pāri galvai un tik katrs brīvais mirklis aiziet domās par naudām utt.
Nu Mēs abi kopā gatavojam vakariņas un nejau tik mums bet vel manai ģimenei arī, tā kā viņam tā uzcept vakariņas īpaši man arī neiznāktu, tā kā ar to neizsprukt.
Oi mēs tiko pat uz veikalu kopā braucām paikai pakaļ un es arī pateicu ka slikts garīgais un teicu ka kā jau katru gadu, svētku tuvošanās man izraisa besi utt. Un vismaz zinu ka manu dzimeni viņš točna atceras tagad, aizmirsis nav, bet nu ai cerība uz dāvanām, heh..nu šaubos kaut kā pašlaik (t) Es nekad neslēpju garastāvokli, ja nav labs ta nav, bet vispār šodien daudziem slikts garīgais man apkārt, pārāk iespaidojos iespējams.
Jackie Oi labāk vienu spiningu un daudz zivtiņas - viss labāk tieši zālinieces haha :D
Oi zini, ja man pašai līdzekļi ļautu tad arī sev nopirktu pati, tāda doma bija, bet nu kā jau iepriekš esmu teikusi, šis gads nav saudzīgs ar naudām :(
Bet liels jums paldies meitenes! Jūs tak esat viss foršākās ka vismaz kādu enerģiju iedodat lai es no niknuma neietu pa gaisu jau pirms laika :D