Vispār čau! :-)
Ehh, vakar biju ciemos pie vectēva civilsievas. Viņai pavisam čābīgi tagad iet. Vectēvs nomira, īstie mazbērni taisās atņemt un pārdot māju, kurā viņi abi dzīvoja, viņu izlidinot uz ielas. :'-( Vispār jā, esmu bēdīga un dusmīga. Kamēr vectēva dzīvesbiedrene bija pie kaimiņienes, tie radi ielavījušies pa logu, paņēmuši kompresoru, no āra aizdzinuši traktoru, nu visu savākuši, ko tik var pārdot par normālu summu! Cūkas tādi. Manuprāt, tā skaitās zagšana, bet visiem jau vienalga, pēc likuma viss mantojums pienākas mazbērniem un tad nu viņi vāc visu, ko var savākt, nepadomājot par vectēva dzīvesbiedreni. :'-( Vectēvs bija baltkrievs pēc tautības, māja karājas gaisā, nav pat projekts nodots, nav nekādu papīru, bet šie uz māju jau cierē ar zobiem un nagiem. Cūkas. Ok, es saprotu, tu esi mazbērns, tev pienākas, bet bļin tas ir netaisnīgi, kas tie par mazbērniem, kas pie vectēva vispār nebrauca ciemos? Ne reizi. Sāka piestaigāt tur tikai tad, kad viņš nomira.Un tagad māju tīko un visu pārējo. Tas ir šausmīgi. Es nezinu kā, lai palīdz vectēva dzīvesbiedrei, man viņas tik ļoti žēl. Lai gan neesmu īstā mazmeita(mans vectēvs ir tēta audžu tēvs) es tur biju diezgan bieži. Viņa bija kopā ar viņu vismaz 10 gadus, nu kā viņu var tagad mest ārā, ja viņa pati dārziņus tur iekopusi, siltumnīcu, visu! :'-(
Piedodiet, gribējās pačīkstēt kādam, cik cilvēki var būt lieli mēsla gabali!