Labrīt!
Sēžu, brokastoju un bija ieskrējusi galvā doma, ka man riebjas drauga "labākā draudzene", bet tad sapratu, ka par tādām lietām vēl nedomāšu.
Uzslēgšu kādu komēdiju un līdīšu atpakaļ gultā ar tēju(l)
cheeky* , es arī redzēju bildes, BURRRRVĪIIIGAS (l) Ļoti, ļoti skaisti :)
Vispār šodien ļoti miegs nāk. Katru darāmo darbu vismaz piecreiz pārlasu un kustos kā slow motion filmā. Ceru, ka neplosās kaut kāds vīruss, jo draugam arī pa nakti sāka ļoti sāpēt vēders. Pilnīgi nesaprotu no kā, tāpēc tāda aizdoma par vīrusu.
Heļļooouuu!
Beeeeidzot tik labs miegs bija, tā čučēju līdz brīdim,kad satrūkos no telefona zvana - pēc desmit minūtēm klāt būšot čalis,kas pieslēgs televīziju. Pie mājas piebrauc mašīna, draugs atver durvis un iekšā ienāk Bobs no Simpsoniem. Ka es jums saku - tik ļoti līdzīgs, tikai nēģeris. Šeit bilde,lai saprotat par ko runāju. Un tie mati.. :D
Ak,un vakar! Vakar darbā tiku iebrūk daudz saldumiem, kolēģe atbrauca atpakaļ no brīvdienām Polijā, atveda šokolādes saldumus, vakara izskaņā vēl pie kūciņas tiku, un indian saldumu kastes. Sākšu mīlēt pirmdienas :D
Gribu ēst un čučēt.
Sveicieni, dāmas!
Jauku visām!
beidzot esmu izgulejusies, berns veel gulj! sen ta nav bijis!
Sezhu un domaju, kaa lai cilvekam nemanot, korektaak iemaca kaa pie galda uzvesties? Ne jau etiketi, bet elementaras lietas, est klusu, karotes nedauzit gar kruzi un blodu? Un edienu - izbaudit, nevis riit? Varbut kadai ir kadi ietikumi? Sajuta, ka sezhu ednica ar veel 50 cilvekiem, nevis es un veel viens cilveeks....
Vai "trako dienu" katalogs jau nav ielikts Stockmann mājas lapā>? es nevaru atrast Redzēju, ka viena šķirstīja vilcienā, es ar gribu redzēt
Vakar iemeta pastkastītē.. Nu nothing special. Ja trāpīšos Rīgā (kas ir mazticams) šajā laikā, tad nopirkšu Biothemr acu krēmu, Macadamia masku un šo to no pārtikas. Viss.. Pārējais kā parasti. Ja kādai interesē - no somām tikai Furla un DKNY. Gribētu sev DKNY, bet ne TD piedāvāto modeli un visdrīzāk, ka ne LV pirkto.
Story - mazliet pazīstams scenārijs...mans draugs arī vienmēr tik steidzīgi ēd, ka es pat neesmu paspējusi sākt ēst, ka viņam jau puse apēsta :D ir jau kaitinoši, bet vismaz sabiedriskās vietās viņš tā nedara :)
Mana gadijumaa ir 16 gadiiga meitene, jau aizradiju, ka no blodinas nevar kellogs atlikusho pienu izdzert. Tada zinjaa man ar viiru nav problemas - abi ljoti izbaudam eshanas procesu, paratsi katra iespejama un kopiga edienreize ir pie klata edamgalda, mierigi, leeni..,(t) galvenais mana pacietiba un bus jau labi....