Iedomāsimies, ka esam biseksuālas.. :))

Reitings 31
Reģ: 16.09.2015
Kā jau zināms, sieviešu starpā valda pozitīva sāncensība.

Kādas ir tās ārējā izskata iezīmes, kuras jums nedaudz "paskauž", kad redzat kādā citā un vēlaties, lai jums arī kas tāds būtu? Jeb arī vienkārši tas liekas ļoti pievilcīgi.

Tā var būt konkrēta ķermeņa daļa, spēja eleganti staigāt augstos papēžos, kupli, dabīgi lokaini mati, spēja iznest sievišķīgu apģērbu utt., utt.

Liekam iekšā bildes.

Piem., man patīk:

Dabīgi šāda veida mati

Meitenes, kurām krūšu forma ir ideāla un var atļauties vilkt topiņus, kleitas bez krūštura ( ar ne-vulgāra lieluma izgriezumu)

Augumam pieguļošas garas kleitas, šāda tipa

Ļoti patīk arī vēdera-gurnu attiecība kā Candice Swanepoel jeb skaista smilšupulksteņa figūra bez taukiem uz vēdera.
24.09.2015 14:48 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Efektīvas, vai tomēr efektīGas ir tās sievietes? :D
26.09.2015 10:24 |

Reitings 1304
Reģ: 29.01.2009
Tas galīgi nebūs par biseksualitāti vai skauž; ko es īpaši ievēroju Latvijā, un kas man ļoti patīk, tās ir tādas īstās vecmāmmiņas, kādas parasti stādās priekšā un rāda filmās, skaistā adītā jakā, dabīgas, vienkāršas, manuprāt, viņām ir tāda aura, patīkamas un redzot raisa kādās atmiņas, nostalģiju.

Kopumā patīk dažreiz pavērot cilvēkus. Biju iegādājsies grāmat par ķermeņa valodu un tad vērojot cilvēku nācās pamanī dažādas detaļas un zīmes, kam iepriekš nebūtu pievērsusi uzmanību.

Arī mēdzu ievērot saistībā ar modi un stilu lietas, kas man patīk :)
Un ļoti simpātisks šķiets viens sievieteps tips no arābu valstīm, tādi īpaši sejas vaibsti
28.09.2015 02:51 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Man loti patiik Sharon Stone!
28.09.2015 03:48 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Manas sieviešu kārtas simpātijas.

Jau no pusaudžu gadiem patīk Catherine Siachoque

Vanessa Marcil

No jaunajām-Troian Bellisario

Man laikam vairāk tiešām patīk tumšmates, daudz izsaka acu skatiens. Patīk šarmantas sievietes.
Arī realajā dzīvē patīk tādas sievietes, kas nav gluži tādas maigas puķītes, bet tādas drusku šerpākas. Ļoti svarīgi, lai būtu lieliska, nedaudz tumša humora izjūta. Tas gan attiecas arī uz vīriešiem.
28.09.2015 07:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)