Hallo!!! BĒGĻI

Reitings 478
Reģ: 24.01.2014
Brīnos par mieru un ka nav ne vārda par šo tēmu.. meitenes, šodien ir gājiens pret bēgļiem. iesaku nepalikt malā un nedomāt, ka gan jau kāds cits aizies, tāpat jau nekas nemainīsies un tml

https://twitter.com/imigranti_stop/status/640188910925185024

Nepalieciet malā, informējiet draugus, paziņas.. Vai nesaprotat ar ko mums tas draud?! Jo tie nav bēgļi, tie ir pabalstu meklētāji un teroristi-nekārtību cēlāji. Tās ir beigas civilizētas Eiropas pastāvēšanai. Tie ir elles vārti. :'-(

Gribas, lai jūs izvaro uz ielas, jo nenēsājiet galvassegu? Jo esiet mau*as? (viņu uzskatā) Vai lai jūs aplaupa? neviens par to nenesīs atbildību, neviens uz ielas jūs neaizstāvēs. Gribat, lai izvaro jūsu mazo meitiņu vai citus bērnus? Lai kādam nogriež galvu, jo mēs esam neticīgie un viņiem tas ir atļauts? Gribat aizmirst par kleitu un svārciņu valkāšanu uz visiem laikiem? Tie nav cilvēki, ko pie mums sūta.. Es nevēlos, ka man atņem tiesības uz brīvu dzīvi. Jūs to gribat? Nepalieciet malā.. :-(
22.09.2015 16:24 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
BET šo te cilvēku, kuri dodas uz šejieni, starpā ir tūkstošiem šo te islāmas radikāļu, teroristu un šo te izvarotāju un to, kas var balto cilvēku uz ielas sacirst gabalos.

Un no kurienes Tu shito izraavi?
22.09.2015 17:47 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Re kāda mīlestība un sirsnība no viņiem staro!
https://www.youtube.com/watch?v=9sKiJLDuvCM
22.09.2015 17:49 |

Reitings 734
Reģ: 13.02.2014
Mazākums pakļaujas vairākumam. Vairākumu pakļaut mazākumam ir ļoti grūti. Kā vairojas musulmaņu tauta, cik tiem ir atvašu un cik vidusmēra Eiropietim, ir skaidrs kā diena, ka drīz Kristiešu Eiropā būs mazāk kā musulmaņu. Kurš ņems virsroku un kurš kuram pakļausies? Nu nē jau musulmaņi (vairākums) kristiešiem (mazākums)
Baltā rase tā jau ir mazākā pasaulē, drīz tādas vispār vairs nebūs un liela daļa pateicoties vien pašiem.
22.09.2015 17:50 |

10 gadi
Reitings 10604
Cheeky, un kāpēc nē? Domā, teroristi/islāmisti sēž kā sērkociņi savā kastītē un nav ieinteresēti savairoties Eiropā? Cheko googlē "Eiropas islamizācija"
22.09.2015 17:50 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Nav jēga sašķelties divās frontēs. Tāpat visi aizstāvēs tos bēgļus. Tikai tad, ja viņiem ko vajadzēs, lūgums aizstāvjiem pirmajiem stāties rindā uz palīdzību jebkādā lietā :)

https://youtu.be/AZHHNVhOqfM
22.09.2015 17:51 |

Reitings 2784
:-D:-Dpmsl nu re! Tapec arii Tavs viedoklis ir tik smiekliigs!

Tante google Tev arii pateiks, ka Tavs saposhais zobs ir veezis! Katrs atrod ko meklee!
22.09.2015 17:52 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
cheeky*, esmu gana padzīvojusi un gana redzējusi un ir ar ko salīdzināt. Saku nevis no "viena tante teica" pieredzes, bet no savas personīgās. Un atkārtošos - es nemetu visus musulmaņus un cittautiešus vienā kategorijā un vienā maisā. Katrā nācijā ir gan izcilas personības, gan galīgās padibenes. Taču jābūt aklam un kurlam, lai neredzētu, kas notiek Eiropas (un ne tikai) valstīs, kur ir ieradušies liels daudzums šīs ticības pārstāvju. Nu nav visi briesmu stāsti no pirksta izzīsti... Visam ir savs pamats. Un kā jau izteicos - man jau līdz mielēm tā eiropiešu tolerance, no kuras nav nekādas jēgas!!! Nu tādi ņuņņas eiropieši - tik to vien var darīt, kā iedod pabalstu un atvērt robežas, pazaudēt savu identitāti un mierīgu sirdi piekāties citu likumu un tradīciju priekšā. Labāk būtu palīdzējuši musulmaņiem viņu pašu valstīs savest kārtību, izdzīt ASV un piešķirt ziedojumu valsts sakārtošanai. Nu kāda jēga ir uzņemt un uzņemt un uzņemts neskaitāmus simtus bēgļu, kuri diez vai plāno vispār atgriezties mājās?... Jā, žēlsirdība ir laba lieta, ja vien nav pārāk naiva...
22.09.2015 17:54 |

10 gadi
Reitings 10604
es ļoti, ļoti, ĻOTI ceru, ka jums ir taisnība un, ka Eiropā tiešām būs svēts miers un drošības sajūta savā valstī, savā pilsētā un uz savām ielām. Tāpat arī ceru, ka nākotnē spēsim ceļot un lidot ar lidmašīnām un mums nebūs jābaidās, ka tiksim spridzināti iekš lidmašīnām, lidostām, lielākajiem metro, utt. Ceru, ka jums taisnība un mēs tiešām dzīvojam rozā pasaulē

Reitings 205
Reģ: 06.07.2015
Jā, mani arī neapmierina, ka jāuzņem bēgļi, bet jāpadomā mazliet arī. Kad vajag Latvijai, lai palīdz, tad prasa no ES viss kaut ko. Kaut vai militāri, lai apsargā. Piemēram, gaisa telpā mūs apsargā Francijas lidmašīnas. Tā var uzskaitīt daudz lietu, ko mums dot ES. Tagad, kad prasa ES no mums, lai uzņem 700 bēgļu, tad maza valstiņa kliedz, ka nepalīdzēs. Septiņi simti vēl nav tik daudz, jo salīdzinot ar Vāciju tas ir nieks. Domāju, ja ES vispār uzmestu mūs, tad atkal būtu slikti. Nevēlos visu uzskaitīt, bet tomēr vajag reizēm mazliet paklusēt un izdarīt. Lieki sprēgājot var arī viss slikti beigties. Un te nav runa par to, ka bēglis saņems vairāk nekā mēs. Uzsvēršu, ka mani arī tas neapmierina.

10 gadi
Reitings 10604
Neons, tūkstoš ++
22.09.2015 17:55 |

Reitings 2784
Tikai tad, ja viņiem ko vajadzēs, lūgums aizstāvjiem pirmajiem stāties rindā uz palīdzību jebkādā lietā

Dariits! Staveju jau "tirgoju" kafiju un saziedoto naudu atdevam beeglu charity!

Un to daritu ne tikai begliem!
22.09.2015 17:56 |

10 gadi
Reitings 10604
ko lai saka, Svētā Marija.
kāpēc ziedot? Lai jau ES dod, ja grib.
22.09.2015 17:57 |

Reitings 2784
Neons es arii nesaku, ka visi cilveki ir labi kuri ieradisies. Bet labais un launais ir visaa pasaulee! Es negribu lai gimenes klusiteem nomirst tik deel taa, ka eiropai bail no radikaaliem. Ko tad mums visus nevainiigos tagad norakstit? Bedigi
22.09.2015 17:59 |

Reitings 2784

ko lai saka, Svētā Marija.
kāpēc ziedot? Lai jau ES dod, ja grib.

Viens charity pasakums mani nepadara ne par "sveetu" ne par labaku cilveku.

Bet te arii izpauzaas tumsoniba. Kliedz, ka nevajag dot pabalstus, bet tagad lai dod, ja grib.

Saziedotaa nauda tika izmantota segaam, edienam, mediksmentiem cilvekiem kuriem nav shie pabalsti. Kuri nemaz nezin kur iet un ko darit talaak
22.09.2015 18:03 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Tie, kas aizstāv bēgļus - Jūs kā, tiešām domājat un ticat, ka visi tie cilvēki tiešām meklē patvērumu? Parādiet man kaut vienu cilvēku, kurš meklēs patvērumu no kara citā valstī, atstājot savi sievu/bērnus/ģimeni vieta, kur notiek karš? Neviens, bet kaut kā vismaz 80% no tiem ''bēgļiem'' ir vīrieši darba gados no 20 - 50, bet ne sievietes, ne bērnus viņiem blakus neredz.
Nevajag būt tik naiviem un ticēt, ka visi šie nabadziņi bēg no kara. Jā, starp tiem noteikti ir ģimenes, kurām šī palīdzība ir vajadzīga, bet pateicoties tādiem indivīdiem, šīm ģimenēm vairs neviens netic un nemaz nevēlas palīdzēt.
Kurš palīdzības meklētājs mestu prom ēdienu, piedrazotu/izdemolētu autobusus, naktsmītnes, taisītu haosu, izārdītu ielas/pilsētas, un vēl uzdrošinātos uzkundzēties ar savām tiesībām? Nevajag būt tik akliem un ticēt visām pasaciņām.
Pie mums viņiem nav nekas vajadzīgs, jo Latvija nemaksā lielos pabalstus. Viņiem vajag Zviedriju, Vāciju utt.
Un vispār es nesaprotu, kāpēc tik ''izmisuši'' cilvēki bēg pāri jūrai, riskē ar bērnu dzīvībām un savām ( ņemot vērā, cik bērni ir jau izskaloti no jūras) un tad vēl kliedz,ka viņus nepieņem, viņu kultūras dēļ, ja viņiem blakus ir 99% tāda pati kultura un labi dzīvot viņi varētu arī AAE un tamlīdzīgās vietās. Tāpēc, ka tur būtu jāstrādā un nevarētu savu pakaļu silti sutināt uz dīvāna, apzogot citus, izdemolējot pilsētas, uzbrūkot sievietēm un vārgākajiem, kamēr valsts viņiem maksā lielāku naudu nekā dažs labs nopelna.

Tā ka es atvainojos visiem aizstāvjiem, bet es nekad tos ''nabadziņus'' bez ģimenēm nesagaidīšu atplestām rokām un uz ielas redzot nesmaidīšu par viņu klātbūtni.
22.09.2015 18:03 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ļoti simpatizē Cheeky* viedoklis :)
22.09.2015 18:09 |

Reitings 2784
Es ticu, ka cilveki nav pelnijushi mirt deel taa, kaa pasaule vinus pasniedz.

Roku uz sirds- beglus kurus redzeju es bija gimenes. Neviens virietis nebija atstajis nevienu maajaas. Neviens neubahoja un neko nevienam neprasija. Klusiteem aukleja bernus pashaa nomaljaakaa sturi.

Es tiesam nezinu ar kadiem begliem esat saskarushas juus! Varbut lv nonakushi visi nelabveligie teevinji? Loti ceru, ka nee.

Es nesaku , ka mums katram tagad vajadzetu pienemt pa beeglim savaa maajaa. Bet es nenorakstu shiis gimenes.

Beigshu te rakstiit, jo neko nevienam nepieradishu un katram savs viedoklis. Bet es shiem cilvekiem un gimeneem nenovelu naavi. Un diemzel naave ir kas lielako dalu sagaida "beegot" uz laivaam, smagajas mashinaas nosmokot vai paliekot "maajaas".
22.09.2015 18:10 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Septiņi simti vēl nav tik daudz, jo salīdzinot ar Vāciju tas ir nieks

Uz Vācijas fona tas varbūt ir nieks, bet starp Latviju un Vāciju ir atšķirība. Latvijā nepazudīs, ja viņai nebūs bēgļu, Vācija - Vācija nogrims, ja tur nebūs šo cilvēku, kas strādās melno darbu par zemāku atalgojumu, jo tici vai nē, bet vācieši melno darbu strādāt negrib. Vācija lielākoties balstās uz iebraucēju darba spēku.
Es saprotu, ka lielajām galvām jau nekas nedraud, jo nejau viņu bērniem uzbruks un ģimenes apdraudēs aiz slēgtiem žogiem, bet diemžēl mums, cilvēkiem parastajiem, tas ir reāls scenārijs. Un ne tikai te, bet arī Vācijā, Zviedrijā, Francijā un visur citur. Neviens viņus tur negaida atplestām rokām, tāpēc nevajag teikt, lai cilvēki samierinās ar to, ko nevēlas. Tāpat viņi būs gan šeit, gan ir jau citur, bet mēs tomēr varam un drīkstam palikt pie savas nostājas un izrādīt nepatiku.
22.09.2015 18:12 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es kaut kā varu saprast labuma meklētājus :-(

22.09.2015 18:20 |

Reitings 734
Reģ: 13.02.2014
Īpaši jau tie mierīgie tēvi, kuri sēž stūrīšos ar bērniem, savākušies pie Ungārijas robežas. Nu ļoooti mierīgi. Grieķijā arī ļoti mierīgi iet.
Žēl grieķu tautu...
https://m.youtube.com/watch?v=t9yDf7uIDQo

Jā, Latvija ir tikai tranzītvalsts, bet runa neiet par Latviju, bet gan par visas Eiropas drošību.
22.09.2015 18:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits