Negribas izklausīties ļauni, bet pēc mana pēdējā pirkuma, kuru veicu, izmantojot šo ''nereālo'' atlaidi, teikšu, ka tā arī ir produktu reālā cena. Lai nerunātu abstrakti - iegādājos sildošo masāžas eļļu ar arbūzu aromātu. Nerunāsim par to, ka iepakojums izskatās lēti (katram sava gaume un tas varētu būt subjektīvi, kas šajā gadījumā nav tā, bet nu...), bet fakti runā paši par sevi - pulverizators (priekš kam vispār masāžas eļļai pulverizators) salūza jau pirmajā lietošanas reizē, 2x to nospiežot. Eļļas smarža ir ļoti spēcīga, kas galīgi nesniedz konceptuālās spa sajūtas, ņemot vērā, ka tā smaržo pēc košļenes Hubba Bubbas. Ja es būtu pirkusi to eļļu pa 20 eur, vilšanās būtu milzīga, bet arī tagad pāri 5 eur izmesti vējā, atgriezos pie vecā labā Stendera ar dabisku aprikožu aromātu.
Es, diemžēl, spriežu par visu sēriju pēc viena produkta, kas nebūtu īsti pareizi, bet, palasot atsauksmes, arī matu maskas esot pašķidras un par masku to produktu ir grūti nosaukt, kondicionieris neērtā bundulī. Katrā ziņā, neko vairs nepirkšu, ne bez ''milzīgajām'' atlaidēm, ne ar.