Ja Eiropa, tad es izvēlētos Grieķiju! Pat ja izvēle būtu jāizdara vienalga kur, es izvēlētos Grieķiju ;)
Pašlaik tur ir vasarīgs un silts laiks, visi augļi ir nogatavojušies.. Ir silts, lietus līst reti.. Vismaz standartā tā ir līdz Novembrim, Decembrim... Gaiss ļoti mitrs pie jūras, uz rudeni patīkams un svaigs. (l)(l) Ballītes cauru nakti, jo Grieķijā viss praktiski notiek pa nakti.. :P Izņemot protams daudz ko..
Cilvēki patīkami. ja neesat melnais iebraucējs, bet parasts tūrists, visi runā angliski, daļa arī rus.. 10 % tikai grieķiski.. Paika ir lēta, tirdziņi lēti, augļi garšīgi , vīns lēts un garšīgs.. Drēbes un pārējās lietas ļoti gaumīgas, īpaši vietējās.. Viņi ir manuprāt viena no stilīgākajām nācijām ever..
Sievietēm kas būtiski.. Veči izskatās pēc večiem, un ģērbjās kā pieklājās.. Nevis kā pediņi staigā apkārt legingos, un jenotos .
Večiem patīk blondās , un vispār austrumeiropietes ;) Pat ja esi neglīta un resna, vīrieši tur ir savādāki, un tev būs iespēja sagaidīt kādu komplimentu ;)
Un tikt uz turieni arī lēti, nemaz nerunājot par vietējo transportu pilsētās, starp pilsētām utt. Tur ir ko redzēt, tur tiešām ir ko redzēt.. Meteora var iečekot, un vēstures pieminekļu , muzeju, galeriju, klubu.. vis ir ideāls.. futbols , basketbols ..
Protams ir arī noplukušie cilvēki, narkomānu diezgan daudz, kuri ubago diezgan daudz.. Nevajag līst ārpus centriem un tumšās nomaļās vietās... tas arī viss..
es iesaku GRE 8-)8-)