Aiz gara laika izlasīju visu diskusiju..
es reāli nopirkšu pagaršot to pienu :D
Es esmu viena un piekrītu vienai meitenei,kura rakstīja,ka izdevīgāk paēst ārpus mājas.Tā bieži vien ir. Pie tam tik grūti pagatavot normālu ēdienu vienam cilvēkam (vēl nereālāk vienai ēdienreizei), tāpēc bieži manas ēdienreizes izskatās pēc uzkodām, ja ēdu mājās.
Vispār nav ne jausmas cik tērēju pārtikai.. Un vai ēst ārpus mājas skaitās pārtika vai izklaide? :D
Un vispār,arī saldumi man mēdz būt pārtikas vietā... vienai dzīvojot var ļoti eksperimentēt ar ēdienkarti.. nav obligātu ēdienreižu, kaut ko paķer un domā tikai par sevi. Tā ir ērtā puse šim statusam.
Atceros, ka studiju gados, kad piestrādāju pa vakariem veikalā, visus maksājumus maksāju pati(dzīvoju kojās), un pārtikai tērēju 15 ls mēnesī :)))) Toties vēl 20 vidēji aizgāja saldumos un dzērienos (pie nosacījuma, ka daudz pārtikas tika vesta no laukiem, arī tās pašas saceptās kotletes utt., un dzērieni tika pirkti uz vairākām meitenēm, protams). Tie gan bija laiki.. Toties tik radoši piegājieni tika izmantoti.. un randiņu bija daudz :))) ok,gadi 10 pagājuši, tagad tā vairs nevarētu (uzzināju, ka kojas tagad maksā 140 eiro no cilvēka!!! (2vietīgā istabā)), pati brīnos kā man tas izdevās.. bet nu prasības ātri aug, paaugstinoties dzīves līmenim. Un kāpēc lai tā nebūtu- tāpēc jau arī pelnam- lai labāk dzīvotu! :)
Vispār, nebiju domājusi neko komentēt.. :))
kāds vispār bija topiks? ā.. nu jā, es arī piekrītu, ka vīrietim ir jāspēj uzturēt "ģimene". Un man laikam dzīvē ir paveicies, ka ja ar kādu esmu kopā, tad šis jautājums ir tik pašsaprotams, ka nemaz netiek apspriests. Bet, ja esmu izvēlējusies būt viena (un pārsvarā es izvēlos. šo vnk piesaku, jo gan jau kāda uzmetīsies virsū, ka tieši tāpēc palieku viena), tad es spēju lieliski parūpēties par sevi pati, nemazinot ne dzīves līmeni, ne prasības pret to.
Lai visiem laba apetīte :))