Smiekliigi tas, ka dazhas taas, kuras te ar putaam uz luupaam breec par smalko un pareizo uzturu, pashas izskataas peec siveeniem 8-)
Ko jums juusu pareizais uzturs dod, ja geeni suudiigi un dirsu pakustinaat nevarat 8-)
Man uz eeshanu nauda nav jaaekonomee, tachu neeedu ne pareizi, ne smalki, jo vienkaarshi tam esmu par slinku, kaa arii, lai cik shausmiigi tas neizklausiitos, liekaa svara man nav, pat mazliet pietruukst liidz normaalam kjermenja masas indeksam.
Kad aizbraucu uz dzimteni ciemos, tad vispaar manas paartikas izmaksas, taa rupji pareekjinot, vareetu iekljauties kaada truukumcieteeja budzetaa. Nesaprotu, kur un kaa juus Latvijaa tos simtus meenesii norijat paartikaa.
Ar savu miitnes valsti nesaliidzinaashu, jo te ir cits ienaakumu liimenis, kaa arii viirietis peerk paartiku un maksaa, kad eedam aarpus maajas, taa ka es pat iisti nezinu, cik teeree paartikai, kaa arii mani tas neinteresee.
Taa bij liriskaa atkaape. Kas attiecas uz teemu, tad autore vareetu samekleet normaalu viirieti, tas taa, secinaajums, iemetot aci vinjas citaas teemaas. Ja vecis ar Latvijas liimenim ljoti normaalu algu nevar nopirkt paartiku savai sievietei un apmaksaat vinjas reekjinus, tad, pie velna, taadu, phe. Bet, redz, gluzhi preteeji, te jau no drauga par viiru kljuvis. Aitas Latvijaa nekad neies mazumaa.