Tā kā tad savu ienākumu nebija un dzīvoju pie tēva, kurš galīgi nebija ieinteresēts smaržu pasaulē, par piešķirto kabatas naudu pirku Drogās pieejamās smaržas.
Pa lielam es smaržas maz lietoju tajā vecumā, bet ja tomēr lietoju tad manas iecienītās bija oriflame - Delicacy :D Pati nemāku teikt vai viņas labas vai sliktas, noturīgas gan protams nebīja :D
Man toreiz iecienītākās bija Ameliya ieliktās "Sweet pommy" :D Pirmo iepakojumu uzdāvināja, pēc tam pati pirku vēl un vēl, līdz tā smarža baigi piebesīja :D
Tai laikā lietotās īsti neatšķiras no tām, ko lietoju šobrīd. Piemēram, savu mīļāko smaržu (Lacoste - Pour femme) sāku lietot jau kādos 15 gados.
Drogu smaržas bija topā līdz kādiem 13 gadiem. :D
Vatsons, man kādreiz nu tik ļoti patika tās smaržas. Ilgu laiku nebiju jutusi to aromātu. Bet nesen uzpūtu uz sevis mazliet tās smaržas, vairs īsti nepatika, galva reiba. Laikam tomēr deguns izmainījies bišķi. :D
Nezinu, vai tos var nosaukt par tīņu gadiem, drīzāk bērnība, bet man liekas, ka man bija kaut kādas Barbie smaržas. Bildi nevaru atrast. Vai tik nebija no Oriflame. Un mēz tam nāca no Oriflame visādas