Ir normāli ja pirmajā randiņā es lietotu tikai skropstu tušu un lūpu spīdumu un nedaudz vaigu sārtuma un tonālo? Īsti neprotu uzkrāsot ēnas, tādēļ negribu riskēt cenšoties izskatīties labi, bet izgāžoties.
Galvenais ir pirms randiņa nesākt eksperimentēt ar iepriekš nelietotu kosmētiku vai kaut kādu īpašu gleznošanu... tas var beigties ar visādiem brīnumiem ;)
Atkarīgs no randiņa - ja ietu uz restorānu, noteikti piedomātu par makeup, ja dotos kādā rudenīgā pastaigā vai uz kādu "ūdens" pasākumu - noteikti ietu vispār bez makeup.
Man patīk lietot pēc iespējas mazāk kosmētikas tikko satiekoties - bezmaz lai otrs cilvēks uzreiz saprot, uz ko parakstās :)
izklausās kā tiesas spriedums :-D bet piekrītu, es arī uz pirmo randiņu ietu ar minimālu kosmētikas daudzumu, nezieķētu nekādu tonālo vai pūderi vai biezus acu lainerus. Pašai mazāk satraukuma par to, ja nu redzams vairāk nekā vajag vai kaut kas izplūst.
Normāls tonālais un tā tonis saplūdīs ar kakla līniju vai vismaz veiksmīgi jāsatušē. Mālēt tonālo uz kakla ir dīvaini. Tad jau arī ja ir dekoltē lielāks, krūtis arī jānozieķē :D
esmu piefiksējusi ka uz randiņiem ejot, nav svarīgi pirmais vai 100 pirmais, vienmēr krāsoju skropstas biezā slānī, lai ir kuplas, garas ,atliektas-tas ir nr1. vel obligāti korektors zem acīm.
ja vasara tad bez tonālā, ja ziema tad tonālo bet viegli sedzošu.