luīzeluīze - trāpīts - viņa viena pati izaudzināja dēlus.
Bet mums nav situācija, kur es sēžu uz kakla, tāpēc mani tas tracina, jo brīžiem ja paskaitītu es pat vairāk esmu ieguldījusi, gan visus iekrājumus, gan vēl bērnu audzinājusi un māju tīrījusi, un, kad sēdēju mājas, tad man bija savs pabalsts, ko tērēt un tagad alga, neesmu uz kakla. Tāpēc kkas tāds mani uzvelk, jo tie ir stulbi un nepamatoti pārmetumi.
Riebjas, ka ja viena audzināja, tad tas nenozīmē, ka dēli jāaudzina tā, ka nedod dievs kāda uz kakla uzsēdīsies. Nu nezinu, es uzskatu, ka ir tikai normāli vīrietim ieaudzināt to, ka sieviete ir jāuztur, ja var to atļauties un jālutina. Bet nu lutināšanu vai mākslu sievieti aplidot māte nemaz nav ielikusi, jo droši vien uzskata, ka lieka naudas izmešana.
Es to arī spēju saprast, ka ir grūti gājis un ar visu to nodrošināja bērniem visu, bet tāpēc nav jājaucas iekšā dēla ģimenē, it īpaši tad, ja neviens to neprasa.
Vēl ik pa laikam prasa viņam vai nauda kredītam pietiek, ja to dzirdu, tad atcērtu, ka pietiks arī ar manu algu, arī tad, ja šis būs bezdarbnieks. :D