Sveikas! Velejos pajautat vai kada no jums ir ar so saskarusies, tatad jau vairakas dienas (naktis) pec kartas es redzu erotiskus sapnus ar savu ex galvenaja loma! (s) Problema ir taja, ka esmu attiecibas, tadel nezinu vai par to vajadzetu teikt draugam vai pakluset? Ka ari vai sie sapni varetu nozimet ko vairak ka tikai fantazijas lidojumu sapnos? (t)
Klotho, paldies par rakstu, bet neko sev interesejosu tur neatradu! Peonies, tev taisniba, laimiga nebutu, bet ko tad man darit? Gaidit kad fantazijas pashas aizies? Jums tas palidzeja?
Es par bijusajiem nefantazeeju. Tapeec vini ir bijusie... :D
Es laikam gan savam puism nestastiiju , tikai tapec jo negribeetu,lai vins jutaas slikti.
Izdomaa kas tev galvaa notiek un kapeec domas par bijuso neliek mieru sakumaa.
Sapņi nav nekas vairāk kā tavas zemapziņas lidojums.. Nav tur paslēpusies tava īstā un vienīgā mūža mīla pret tavu bijušo :D Nevajag visu tā dramatizēt.
Es vienīgā izstāstītu? :D
es pat nezinu kādēļ stāstītu, bet zinot sevi un draugu, tad tas vairāk tiktu pasniegt kā "wtf smadzenes" nevis kā nopietna problēma. Un pajautātu lai tajā dienā draugs ir īpaši mīļš pret mani.
Tiešām nopietni kāda kaut ko tādu stāstītu savam puisim?? Neko stulbāku nevaru iedomāties! :D Puiša vietā es to uztvertu kā apzinātu vēlmi izbeigt attiecības. Ne jau visas savas domas un sapņi ir jāstāsta otram. Tikpat labi viņš varētu tev izstāstīt, ka grib izd***t seksīgo kaimiņieni! :D
Stāstīt gan nevajadzētu, es domāju, ka viņš pats gan jau ir redzējis kādu tam līdzīgu sapni. Apdomā, vai jūsu starpā nav iestājusies rutīna, tādēļ redzi sapņus, kuri atspoguļo tavas dziņas un iekšējās vēlmes. ;)