Tie debīlie jautājumi - kādēļ pārdod ja labs. Ja esi tik gudra, tad zini, ka visi matu kopšanas līdzekļi neder visiem. Man ir tādi, bet tev savādāki. Kas vienam der, otram ne. Par tigi - pārdodu, jo pārāk smagus pataisa. Par kondicionieri runājot, kas tonē - man tagad melni mati, tādēļ brūnus nevajag vairs. Par dr. organic - man nav tik taukaini mati lai lietotu tik kuplinošu, jo vnk vajag, kas ir smags, bet ne tik ļoti kā tigi.
Par daudzumu jau uzrakstīju. Visi ir vienreiz pamēģināti. Punkts. Viens no tonējošajiem nav pat aiztikts, jo melnus vairs netonēšu! :-P
Un galu galā, ja es pārdodu, tad tam ir savs iemesls. Man nav jāatskaitās kādēļ es to vairs nelietošu. Man mājās ir pārāk daudz viņu. Ja tērēšu visus, kas ir, tad kādam gluži vnk beigsies termiņš. Jo viņi iet pietiekami ilgi!! Un ja cilvēku ieinteresē produkts, tad viņam simt gadi neinteresē kādēļ es to nelietoju. Tas ir tā pat kā ar smaržām- vienam der, citam ne!! Un var redzēt, ka tās, kas uzdod tik padebīlus jautājumus nevēlas pirkt, tikai pakašķoties. Ja pašai sūdīgs garīgais, nu tad citam ar jāsabojā. Vai ne???