Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pregnacare conception

Reitings 348
Reģ: 02.11.2010
Sveikas meitenes! :-)

Abi ar vīru esam sākuši domāt par mazuli mūsu ģimenē, tāpēc arī gribam sagatavot organismu pēc vislabākās sirdsapziņas.

Ginekoloģe ieteica pirms grūtniecības padzert vitamīnu kompleksu Pregnacare conception.
Tad nu man jautājums jums - vai kāda ir tos dzērusi pirms grūtniecības? Vai bija kāds labums?
Tāpat jautājums par šādiem pašiem vitamīniem vīriešiem - Wellman conception. Vai jūsu draugs/vīrs ir tos dzēris un kādi bija rezultāti?

Principā šobrīd nezinu, vai patīk doma par vitamīnu dzeršanu tabletēs, bet ļoti labi apzinos, ka ar pārtiku neuzņemu pietiekami, turklāt man ir hronisks D vitamīna trūkums + folskābe tāpat jādzer. Tad nu domāju, ka iespējams ir labāk dzert šādu kompleksu. :)
Tad vēl nesaprotu vai man vienai tādu dzert vai tomēr iesaistīt vīrieti tajā, jo ginekoloģe teica, ka tā ,vīrietim bez problēmām, ir brīva izvēle.

Ceru uz atsaucību! :)
01.09.2015 16:24 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
mēs abi dzērām folskābi , bet nu tas vairāk bija , lai morāli kaut kā sevi noskaņotu :D :D tiku pie bēbja ar pirmo šāvienu, gr. laikā dzēru tikai kompleksos vitamīnus , papildus neko nedzēru visu ,laiku analīzes bija ideālas ....
01.09.2015 16:28 |

Reitings 348
Reģ: 02.11.2010
wee, šie arī ir kompleksie vitamīni. No vienas sērijas - pirms grūtniecības, grūtniecības laikā un pēc grūtniecības :D

Jūs abi dzērāt folskābi? Vai vīrietim arī tā ir ieteicama un kāds labums no tās viņam? :)
01.09.2015 16:32 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
jā , es dzēru tos pašus tikai tos , kas gr. laikā paredzēti ....

folskābe nav slikta nevienam , tie ir B grupas vitamīni kuri uzlabo smadzeņu darbību un ir labi nervu sistēmai....
01.09.2015 16:41 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits